Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 570
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 135
Ох, всеки трети пише какъв злодей е Валерия. А те другите участнички какви са? Две от тях са като рекламни лица на някой пластичен хирург, имаме интелектуалка- злобна и завистлива псевдоаристократка, една безгласна буква, една с неопределен пол, една, която е излязла като от 50 нюанса сиво и един  бодипозитивист и всички останали стават за статисти във "Войната на буквите". И на този фон ми се обяснява, че Валерия била нагла, злобна и т.н. Тя е влюбена и просто беше решила да посети любимия си, който е един доста честен чехльо (чак да не повярваш) Но когато другите като им прекъсваха срещите това никой не го спомена, с целувката на Айлин също и сега изведнъж всички са големи моралисти. Много е лесно отстрани, но ако вие бяхте там как щяхте да постъпите? Или друго- пребройте пътите, в които сте се държали зле с някого, обидили сте го и т.н. Май са повече от един? Тя Валерия не е идеална, но  за мен е най-подходяща за Евгени.И той доста ясно си го показа.
А Мони никой те я карал да се заяжда с хората.
Това е, което имам да кажа. Постът не е насочен към никого лично.
Благодаря за вниманието!

# 136
Ако под натурални разбираме без абсолютно никаква намеса по лицето, то за мен Виктория, Микаела и Меган са много по-симпатични от Валерия. Тя има един сивкав, посърнал вид, лицето й няма свежест. Дали се дължи на хранителния й режим или недобра грижа за кожата, не мога да определя.
Скрит текст:
Иначе Ирина, Айлин, Габи миската, Крисия, които имат тук-там нещо пипнато по лицето, но все пак изглеждат натурално също ги намирам за по-красиви от Валерия.
Валерия изглежда добре, когато я нагласят за коктейлите, на визитката си също е прекрасна, но без грим.. безлична е.
Между другото, онзи ден се бяхме събрали семейно и така както спорихме за Ергенът, не сме спорили и за политика.😄

О, Виктория и Микаела също са много красиви! Но Валерия има една особена меланхолична и ефирна красота, пропорциите на лицето й са прекрасни, чертите много интересни, особено нослето... всеки път като я видя, ми се иска да я нарисувам Blush Малко ми е като порцеланова кукличка Simple Smile Жалко че е толкова агресивна и т.н.

# 137
Валерия я тресе една лека невроза, иначе нищо злодейско не виждам. Даже не е толкова конфликтна. Но в онази ситуация с Мони я издебнаха наистина да запали и си изпусна нервите. В последния епизод даже реагираше спокойно на хейта и обвиненията. Отделно по синхроните на Елена ако слуша човек: ужасно зло, жена-вампир, екзистенциален проблем! Айде, айде… На Елена ѝ пеят какво да се жалва по сценарии и тя се излага. Доста по-антипатична ми стана от Валерия. Освен това Валерия си каза пред всички какво я гневи, а Елена е силна само на синхроните и като си дуднат с Пам. Та не знам коя е по-прикрита и гадна…

# 138
Танчитка, и аз забелязах, че Валерия много по-премерено коментира Елена. А в последния епизод като бяха в кухнята на сутринта след бала Елисавета се заяде индиректно за книгата, която Елена чете, но Елена нищо не отговори. Това много ме озадачи. Очаквах да я сложи на място, а тя тръгна нервно да проверява дали “пералнята е изпрала”. На синхрони и с Пам. силна, в пряка конфликтна ситуация загуби дар слово.

# 139
На мен пък ми хареса, че Елена игнорира абсолютно прозрачната и доста елементарна провокация на Елисавета с книгата. Не ми се гледа повторение на първи сезон и безсмислени скандали в кухнята.

# 140
Елена се опитва да е забавна пред “колежките” и уж от висината на интелекта си да ги преборва и иронизира. Изначално е в губеща позиция, защото там силата я дава вниманието на Евгени, а интересът му към нея клони към 0. Пред по-устатите е тиха и “забавна”, а на синхроните “умна и красива”.

# 141
На мен пък ми хареса, че Елена игнорира абсолютно прозрачната и доста елементарна провокация на Елисавета с книгата. Не ми се гледа повторение на първи сезон и безсмислени скандали в кухнята.

Може би е правилно. На мен ми се искаше обаче да реагира в случая, защото мен много ме подразни тази сценка. Всъщност това най-много не ми хареса в целия епизод, а не класният Генчев на балчето. Но пак мерси, че Елисавета и Габи не рисуваха мустаци по илюстрациите, че малко на този тип ми приличат, които ако похванат книга, няма да е по предназначение.

# 142
Кой ѝ е прекъсвал срещите пък на Валерия? Тя не само, че не се помръдва от срещата, докато не се налигави, ами и отива неканена на чужда среща! Другите винаги стават и дават място на следващата, само Валерия не може, защото е специална. Много интересно как за Мони единственото, което ви идва наум, са пластичните недоразумения. А това, че не отвърна на обиди, че не изпадна в истерии, че успя да кълве и провокира без да използва обиди и крясъци - ама то под силикона явно е трудно да се види, някои хора до външния вид стигат и не може повече...

# 143
Аз също оценявам, че ни се спестиха сутрешните скандали. Ама щеше да е добре да се защити с мисълта си бръснач, особено при условие, че преди това обясняваше да смелост, страх от страна на останалите.

# 144
Да, и на мен ми прави впечатление, че Валерия все иска най-много време, като се прекъсват на взаимно на срещите. Другите казват минутка, тя винаги по повече или пък "ама ние сега си казваме нещо специално и не успяхме да си го кажем". Е, добре, те и другите така, ама стават.

Елисавета е толкова задръстена и наясно, че няма писта за нея при Ергени, че Елена няма какво да се занимава с подигравките й на петокласник, търсещ внимание. Да се подиграваш на някой, че чете книга?!.... няма смелост за едно сносно заяждане.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 15:54 от Linda*kiss

# 145
Предпочитам скандал за пипане на чужда книга, вместо такъв за кухненска везна. В моите очи Елена би спечелила точки да насмете незабавно Елисавета конкретно в тази ситуация, вместо да търси за съюзник мис Габи на дивана.

# 146
А другите защо не кажат и те:" Изчакайте 2 минутки моля".И готово.

# 147
Мдааааа можеше да стане добро скандалче, но уви. Развалиха хубавата утрин. И що така, мълча и нищо не й отговори Ленчето...Да беше се разпищолила, да си пусне малко гласа, да влезе в пряка конфронтация, пък тя подви си опашката и се излиза. Слаба работа е това момиче. Аз гледам шоОто заради скандалите и очаквам повече от Елена и Пам, какво се крият като мишки и само на синхроните лаят.. Да вземат да се събудят малко.

# 148
Валерия си има самочувствието на “кралица” още от първата среща, а пък да не говорим от първата целувка. Ама и нейната не е лесна. Къде някоя ще го награби пред всички, къде Гената ще награби някоя по храстите. Не искам да съм на нейно място.

# 149
Не съм казала да крещи, а да сложи Елисавета на място. Било с чувство за хумор, било като Мони (за везната) да си поиска книгата.

Общи условия

Активация на акаунт