Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 563
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 120
Коя пък е Ния??? Има ли такава във формата? Все пак много по-добре Валерко от Джия Simple Smile))
Ния Лия хаха! Добре че беше скандалът с Валерия, да се сетя, че участва и тя.

# 121
  • София
Дано тази седмица си тръгнат две, че твърде много моми има, а мина цел месец. Нещо мудно ми върви.
Даже трябва да има епизод в който да изгонят повече момичета, не само по една на епизод.

Тази седмица според мен пътнички са Крисия и Райя (не са спойлери, бягам от такива като дявол от тамян). Споменах в един от коментарите си, че очаквам скоро да бият шута и на Габи, ама все си мисля, че ще изгонят първо някои статистки. Примерно на Габи бих заложил следващата седмица, за да изтискат за последно всичко, което е останало у нея. А и според мен ще искат да я изгонят (освен разбира се основното, че не и пука за нищо и го демонстрира възможно най-явно), за да оголят Валерия, която без Габи ще е много по-уязвима от нападките на останалите, а продукцията иска сеир. Докато Габи в момента брани като майка орлица Валерия и много от момичетата не смеят да я нападат по-открито.

# 122
Другата Габи, която каза на Валерия, че е "круела", ми хареса колко беше директна.
Трябва й един колаж на Валерия със 101 далматинци.

# 123
Ако под натурални разбираме без абсолютно никаква намеса по лицето, то за мен Виктория, Микаела и Меган са много по-симпатични от Валерия. Тя има един сивкав, посърнал вид, лицето й няма свежест. Дали се дължи на хранителния й режим или недобра грижа за кожата, не мога да определя. Иначе Ирина, Айлин, Габи миската, Крисия, които имат тук-там нещо пипнато по лицето, но все пак изглеждат натурално също ги намирам за по-красиви от Валерия.
Валерия изглежда добре, когато я нагласят за коктейлите, на визитката си също е прекрасна, но без грим.. безлична е.
Между другото, онзи ден се бяхме събрали семейно и така както спорихме за Ергенът, не сме спорили и за политика.😄

# 124
Коя пък е Ния??? Има ли такава във формата? Все пак много по-добре Валерко от Джия Simple Smile))

Валерия и Елена са сигурни финалистки, заради посещение от семейства и приятелки в Бодрум. А Елена е и финалистката с розова рокля, показана в промото. Ирина е третата, а Джия е 4тата...?

Ния - Косара беше в първи сезон.

# 125
Да, благодаря, сетих се! Харесвам доста анализите на Ния-Косара в надкаста или както се казваше.

# 126
Ванчето има ли право да казва кой ще е на финал? Много странно

Ваня Щерева съвсем ясно си казва(освен ако нагло не лъже де) че харесва Джия, и тя оставала до края и е била сред финалистките! Но дали е спечелила не знаела! То тя ако не знае кой аджеба?? 😀🤨🤨
Елена е другата сигурна финалистка. За Валерия не съм сигурен честно казано! Ако се вярва на твърдението пе шяло да има неочакван обрат и Евгени ще трябва да взема тежко решение, което щяло да обърне сезона на 180 %, единственото логично е Валерия да истерясва по някое време и Гената да я гони от шоОто😁 Няма ко друго да е

# 127
А тогава какво прави нейната бестфрендка в Бодрум навръх финала? Няма начин, Валката е на финал.

# 128
А тогава какво прави нейната бестфрендка в Бодрум навръх финала? Няма начин, Валката е на финал.

Е точно тука е малко озадачаващото! Нооо защо не отиват родителите на Валерия в Бодрум., при все че са в добри отношения доколкото се знае, а отива нейна приятелка?? 🙄😏
И ако наистина има тотален обрат това е само ако е свързано с отношението на Евгени към Валката. Защото тя засега е тоталния фаворит колкото и да не ни харесва. Та все си мисля че няма да е Валерия хмм

# 129
Само аз ли въобще не разбрах кога пламна тая любов между Валерия и Евгени? Не ме бъгва толкова, че се натискат, колкото въобще не разбрах кога особено той стана толкова обсебен от нея. Срещата не беше нищо особено. После нещата, които му говореше на пейката, уж не му харесаха. И после бам - целувки, писма. От нищото ми дойде и ми седи супер странно и неестествено.
И аз съм от тези, които вярват, че не е пламнала никаква любов.
Валерия е влязла в предаването с идеята, че се явява на Конкурс и иска да го спечели. Това, че я покани първа на среща, и даде да разбере, че е харесана и има шанс да спечели Конкурса. И първоначално реши тактиката и да е да бъде недостъпна, докато не получи уверение, че тя ще е „Избраната”.
После видя как следващата Убавица беше изфишкана непосредствено след индивидуална среща, нищо че и на нея „целия свят и е оценил красотата”.
И тогава в не особено нагънатото и мозъче се зародила идеята, че, за да бъде на финал, явно само с визия няма да стане, не трябва да е дръпната и да поставя ултиматуми, а трябва да си плати – в натура. Затова, ей така от нищото, и се появи желанието да се целува с него.
Ния-Косара казала, че видяла любов в очите на Валерия, докато седи в скута на Евгени, защото зениците ѝ били силно разширени, което ставало от хормона на щастието.
Когато Валерия му седна в скута, беше вечер и осветлението беше слабо. Не съм медик или биолог, но, по мои спомени, зениците се разширяват И при недостатъчна светлина… Така че, Ния-Косара, разширени зеници не ми се чини да са доказателство непременно за наличие на чувства и хормони.
Колкото до Евгени – въобще не е обсебен от Валерия. Влага абсолютно еднаква емоция в целувките с абсолютно всяка, която дотук поддаде – и с Боряна, и с Валерия, и с Айлин. Беше се нацелил и във Виктория, и в Микаела, и, ако му се бяха лепнали в устата, щеше да ги нацелува и тях с абсолютно същия ентусиазъм.

Виновен за проваления коктейл е Евгени.
Не обвинявам Продукцията – целта им е да предизвикват раздори с цел вдигане на рейтинга. Това си могат хората, това си правят. Лия дала идея, Продукцията дала зелена светлина на Валерия за чуждата идея, защото решили, че ще е по-впечатляващо точно Валерия да се появи неканена. ОК.
Валерия приела радушно, защото е нагла, безочлива и с поведение на глиган. Или пък е тъпа и не е преценила доколко би било етично и какви последици би могло да има това. Но и нея не упреквам. Един човек като има смотан характер, нормално е да има и смотано поведение.
Евгени, обаче, беше домакина. Официално той е причината всичките тези жени да са там. Съгласил се е и той да участва в някаква игричка, която уж си има правила. И е длъжен да се държи подобаващо.
А в случая подобаващото поведение изискваше да си довърши вечерта с останалите и да даде роза на някоя от „ученичките” си.
На всяка церемония има толкова рози, колкото са участничките минус една. В момента те са доста. Следователно на следващата церемония ще има доста рози за раздаване. Достатъчно галещо егото на Валерия щеше да бъде на церемонията да и връчи първата от всичките тези доста рози.
Логичното развитие на нещата сега е /тъй като, доколкото разбрахме, нямат право да си тръгнат по собствена воля/ на всяка от следващите му индивидуални срещи да се изтърсват и всички други, на които им се е прищяло да го направят. Както и загубилият отбор в игрите за групова среща да се натриса на срещата със спечелилия отбор.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 15:24 от Вени Ев

# 130
Ако мога да променя нещо в регламента, то ще е в началото да си тръгват повечко. След 4 епизода ми се ще да са наполовина. Русенското Габи, Ало Габи, Елисавета, Джия, Лия, Райа, Пам и още знайни и незнайни не знам какво дирят вътре. Освен да прекъсват срещите и да се включват с някой друг уж забавен коментар. Има достатъчно попадения в каста, май няма нужда от толкова статистки.
Иначе Генчо явно се кефи на ревниви сцени (не от Милиту, де), както и на демонстрации на чувства тип Валерия. На нас, зрителките, не ни седи много добре да го обръща на харем, ама на момчето сега му е паднало. Ако не беше форматът такъв, една Айлииииин никога не би се затрогнала от музикалната му натура.
Искам да видя повече с Меган и с Боряна

# 131
От това, което са давали досега на финал виждам: Виктория, Меган, Валерия, Елена и Микаела. Без да имам предвид статиите, които съм чела за евентуалната победителка.
Ще ми се повече да видим от Райя, Лиа и Ирина. Но все ми се струва, че следващата изгонена ще е Райя.

# 132
Може би е време. Забравих да спомена, че и от Ирина ми се иска да видя повече. Според мен ако тя реши, че е подходящ момент, може да остави дълбоки впечатления у Генчо. Проблемът е, че Елена, Валерия и Айлин го обърнаха на цирк коя е по-по-най. А на Ирина май не ѝ се бута в тая конкуренция.

# 133
Ирина има добри включвания и синхрони, но Евгени сякаш не я забелязва. Малко като придворна дама на Елена на моменти.

# 134
Ванчето има ли право да казва кой ще е на финал? Много странно

Ваня Щерева съвсем ясно си казва(освен ако нагло не лъже де) че харесва Джия, и тя оставала до края и е била сред финалистките! Но дали е спечелила не знаела! То тя ако не знае кой аджеба?? 😀🤨🤨
Елена е другата сигурна финалистка. За Валерия не съм сигурен честно казано! Ако се вярва на твърдението пе шяло да има неочакван обрат и Евгени ще трябва да взема тежко решение, което щяло да обърне сезона на 180 %, единственото логично е Валерия да истерясва по някое време и Гената да я гони от шоОто😁 Няма ко друго да е

Ако става дума за участието на Щерева в подкаста Campio,  тя каза за Джия само, че ѝ е станала любимка от началото. Не е споменавала кой ще стигне до финала.

Общи условия

Активация на акаунт