Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 561
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 105
Не знам кой какви грижи полага, не ходя по тях, но Валерия изглежда 100 пъти по-добре от Мони. Тя да не се прави, защото целта беше да обиди Валерия.
А каква беше целта на сценаристите с тези въпроси изобщо? Да създадат интриги и джафкане.

Не знам на кого какви са му целите точно, но Валерия, ако имаше малко мозък, нямаше да тръгне да напада и да съска, а щеше да подмине с достойнство.

Мони има 100 пъти по-хубави черти от Валерия.

# 106
  • София
Екстра си е кожата на Валерия, недейте така, чак пък грозни пъпки няма. Може да полага много грижи и това да е максимума. Някои пък от много грижи са взели и са предОбрили - увиснали джуки и подобни.

# 107
Джия ми е най-противна като човек. Още от първия ден реши да си избие комплексите върху тихичката и странна Евгения като се смя 10 минути при влизането й, за да я изкара от равновесие. Габи, Валерия, Мони, дори глупавата и злобна Теодора поне бяха достатъчно честни да изказват мнението си за другите директно, с риск за имиджа си. Джия е мазна лицемерка.

А Евгени е много близък по характер до Елена - амбициозен и пресметлив опортюнист е. Участва, за да намери повече ангажименти - като рекламно лице и т.н. (справка - билбордите, на които рекламира фирма за костюми из София). Струва ми се, че той смята, че е нещо повече от момичетата, но се е "примирил", че трябва да премине през това шоу, за да забележат хората колко е готин, различен и т.н. Всъщност това го доближава много до всяка от участничките, към които той, изглежда, не проявява интерес да ги опознае, а само спорадично мъжко влечение.

# 108
И за мен Джия е странна.

# 109
Не знам кой какви грижи полага, не ходя по тях, но Валерия изглежда 100 пъти по-добре от Мони. Тя да не се прави, защото целта беше да обиди Валерия.

Е тя пък Валерия си изглежда точно занемарена. То нито прическа като прическа нито кожа като кожа. Ще ме извинява всяка дето сега ще каже, че кожата не можем да си я изберем- ами не е така. Има всякакви процедури в днешно време и може да я оправи. Та тя отблизо е като през пубертета.... На Мони лицето и без грим го виждахме и пак не е толкова зле.  Една Габи дето в устата се е обезобразила, обаче кожата и е топ. Точно това имаше предвид Мони, че Валерия не полага грижи и си е така. Може да е естествена, но не и красива. И определено има нужда от грим за грозните пъпки.
Да, права си, че всички трябва да са с грим, когато се показват по телевизора. Един път дадоха Пам така и на фона на това, че критикуваше подразни.
И все пак за мен Валерия изглежда по-добре от Мони.
Мони без грим не съм я виждала. За мен без сенки и очна линия не означава без грим.  Фон дьо тен, руж и подобни си е грим. Чисто измито лице без нищо, това е без грим. Без обработени снимки също. Така, че Мони така не сме я виждали.

# 110
Честно, малко пресолявате манджата с вглеждането в нечии пъпки. На вас не ви ли се случва да се събудите с такава неочаквано и непоискано? Не отивате на работа ли заради това?

Ноя-Косара разказваше в Надкаст, че хигиената при турските гримьори на предаването била доста занемарена и ползвали едни и същи гъбички за нансяне на грима, при което, според нея, пострадала кожата ѝ. Не изключвам в този сезон да не е по-различно.

# 111
Завинаги в главата ми ще остане сцената, в която Джия съобщи на Милица какво се е случило с Валерия и Евгени докато тя беше заета да прави плата. Класно изпълнение, гарнирано с мазна усмивка. Хвала!
Тя се причислява към една от любимите ми породи хора - вървят със “силните на деня” и винаги имат нужда да се движат в стадо. Безгласна буквичка.
За мен продуцентите са казали на Джия да й разкаже. Милица веднага отиде при тях и започна с въпроса: "Станало ли е нещо докато ме няма?". Изглеждаше доста нагласено, пък и продуцентите няма как да оставят баш Милица в неведение. Как щяхме да гледаме след това нейните монолози за целувката. Joy

# 112
Познавам хора като Джия. Никакви продуценти не им говорят, освен злобичката им. Просто са си такива.

# 113
Аз имам познати, които им излизат ситни пъпчици по лицето, когато консумират определени храни. Но това е друга тема и не е нужно да задълбочаваме излишно.
Като имат проблем да слагат фон дьо тен. И да нямат пак

# 114
Според мен най-красива, и то натурално, е Валерия. Но съм съгласна с Мони, че ходи най-неглиже... което не е лошо Simple Smile Само да не се запусне и си обърне внимание на кожата.

# 115
И за мен Джия е странна.

Тя че е странна птица е ясно! Ама друго е важно тука! В. Шерева каза оня ден че Джия остава до края! Демек в последната седмица, като не уточнява дали е 4-та или е в последната тройка! Но дали щяла да спечели не знаела( 😏🤨🙄 Да бе да.. повярвахме!)Което означава че не е победителката Джия, но е сред финалистките хм..
Та при все че знаем, че едната на финала е Елена, другата ако е Джия(при все че ако не е 4-та де) остава тайна само коя е третата девойка! И ако има наистина обрат в средата на шОоото, както твърдят, значи няма да е Валерия ей. Остава енигма само кое е третото момиче ха! 🙄😁😁

# 116
Според мен Ирина.
Ако Джия остава до финала, се затвърждава теорията, че това момче е като невидяло мацоранки. Въпреки че, то кой да стига до финала - ясни са фаворитките, вкл. Виктория и Микаела.
Няма да са Меган и Крисия - те са куку, учителката, Лия, Пам, Габи, Елисавета и Поли не е сериозно.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 14:37 от Linda*kiss

# 117
Ванчето има ли право да казва кой ще е на финал? Много странно

# 118
Коя пък е Ния??? Има ли такава във формата? Все пак много по-добре Валерко от Джия Simple Smile))

Валерия и Елена са сигурни финалистки, заради посещение от семейства и приятелки в Бодрум. А Елена е и финалистката с розова рокля, показана в промото. Ирина е третата, а Джия е 4тата...?

# 119
Според мен се пускат фалшиви новини 🤣

Общи условия

Активация на акаунт