Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 550
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 90
Ясно е, че няма сценарий. Има приказка и тя е "Пепеляшка" Grinning

На проваления коктейл момите умело бяха вкараха в ролята на злобните и завистливи сестри на Пепеляшка, която се появява и с неземната си красота и обаяние им отмъква мечтания объркан принц изпод носа.

# 91
Каква любов, какви пет лева?! Как се влюбваш в някой за 10-15 дни пред камери и в присъствието на още 20 жени? Много наивно.

20 жени и той ги нацелува почти всички за 2 дни.... Нали дамата от Плевен щеше да е обидена ако прави с другите това, което с нея е правил. Като я гледам е само на думи, но....щом се обичат младите нека се вземат. Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак. Другите невести пък като са толкова обидени да бяха върнали розите и да си тръгнат. Вече ми прилича на индийски сапунен сериал и ми стана тъпо предаването.

# 92

Мони ми изглежда понамалила обема в устните тук. Ако е така и не се заблуждавам,  давай Мони, чудесна промяна.

# 93
Не мисля, че им е важно да са влюбени след като форматът е състезание и се излъчва победителка. Май по-важно им е да надбягат останалите и да грабнат наградата. А за Евгени не съм сигурна дали се държи така неуважително защото е примадона или защото просто не е кавалер. Един жест не се сещам да е направил, дори към тези дето ги нацелува.

# 94
# 95
Това автопортрет на Монито ли е?

# 96
Никой не е влюбен, поне аз не виждам. Grinning
Евгени е там за по-голяма популярност, тъй като вече е известен, но не и в България / най-вероятно, за друго не се сещам/. А момичетата, за да станат известни и да изкарат някой лев от реклами. А някои просто да си вдигнат тарифата Grinning
Повечето няма и да го поздравят в реалния живот, тъй като не е финансово богат Grinning
Валерия иска да им натрие носовете и да е номер 1. Другите и те. Grinning
Това не означава, че не може да се влюбят, но това може да се разбере след шоуто. Примерно да се оженят и да имат деца. Е тогава ще повярвам.

Ами тя и Валерия е за същото според мен, защото във ивзитката споменава, че ангажименти в БГ почти няма... Е някак си на Айлин и отива повече визията да е модел. Валката затова се напъва пред Евгени, че избива комплекси до Айлин.

# 97
Това автопортрет на Монито ли е?
Снимала се е в момент, когато мисли за Джия. И се предполага да разберем какво мисли за нея Joy

# 98
...", реакцията й на премерения отговор на Мони за неподържана, като картечница: "аз не се ядосвам, аз съм оценявана по цял свят!!!!" и ...
Ама моля ви се, какво да отговори на жена, която изглежда потресаващо? Неподдържано изглежда Симона. Направо нечистоплътно с тези огромни устни, гърди и мигли. Слава богу, че поне от продукцията имаха поне малко мозък да я изгонят в началото, защото е срамно да се лансира ученичка, взела си извинителна бележка, за да си надуе гърди и устни, че и да се хвали с това. Заключителните й думи как щяла да избере мъж с повече пари, също са за без коментар. Такива индивиди изобщо нямат място в ефир и единствено трябва да служат за пример какви ценности не трябва да има един млад човек.
Неподдържана не значи "не по Вашия вкус". Подържана не значи красива.Не ми допада визията на Симона, но тя е сресана и гримирана - съответно е подържана. Симона обясни, че не влага нещо негативно, но така зададен въпросът отговори коя полага най-малко усилия. Дали в резултат момичето изглежда добре или не, тя не е коментирала. Валерия обаче е комплексарка и започна да крещи.
А лицемерки като Валерия които нарушават правилата, имат място в ефир, така ли? Или на Валерия наглата постъпка е режисирана, а на Мони визитката не е режисирана Wink

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 13:45 от Linda*kiss

# 99
Това е точно Джия. Има характер само да интригантства между Валерия и Айлин. "виж ги как се целуват, мн passion",  "Айлин, ти няма ли да изревнуваш? А, Валерия, ти няма ли да изревнуваш?" "ох, аз много се притеснявам".
Шушумигства.

# 100
Завинаги в главата ми ще остане сцената, в която Джия съобщи на Милица какво се е случило с Валерия и Евгени докато тя беше заета да прави плата. Класно изпълнение, гарнирано с мазна усмивка. Хвала!
Тя се причислява към една от любимите ми породи хора - вървят със “силните на деня” и винаги имат нужда да се движат в стадо. Безгласна буквичка.

# 101
  • Стара Загора
За мен са виновни и двамата, Валерия че отиде, Евгени че не я отпрати културно!

# 102
Не знам кой какви грижи полага, не ходя по тях, но Валерия изглежда 100 пъти по-добре от Мони. Тя да не се прави, защото целта беше да обиди Валерия.

# 103
Завинаги в главата ми ще остане сцената, в която Джия съобщи на Милица какво се е случило с Валерия и Евгени докато тя беше заета да прави плата. Класно изпълнение, гарнирано с мазна усмивка. Хвала!
Тя се причислява към една от любимите ми породи хора - вървят със “силните на деня” и винаги имат нужда да се движат в стадо. Безгласна буквичка.
Точно! Суфлира и намазва от тези, които реално обират наградите или негативите. Преди да каже на Милица каза на Валерия да не й казват, че ще полудее. После едва изчака и секунда преди да я подразни мазно.
По същия начин прехвърли своето раздразнение върху Ирина и преувеличи "Недей, че молдовката ще избухне". При все, че Ирина не показваше свръх раздразнение или поне не повече от на другите. Мазничка е Джия.

# 104
Не знам кой какви грижи полага, не ходя по тях, но Валерия изглежда 100 пъти по-добре от Мони. Тя да не се прави, защото целта беше да обиди Валерия.

Е тя пък Валерия си изглежда точно занемарена. То нито прическа като прическа нито кожа като кожа. Ще ме извинява всяка дето сега ще каже, че кожата не можем да си я изберем- ами не е така. Има всякакви процедури в днешно време и може да я оправи. Та тя отблизо е като през пубертета.... На Мони лицето и без грим го виждахме и пак не е толкова зле.  Една Габи дето в устата се е обезобразила, обаче кожата и е топ. Точно това имаше предвид Мони, че Валерия не полага грижи и си е така. Може да е естествена, но не и красива. И определено има нужда от грим за грозните пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт