Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 543
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 75
Цитат на: Clouded Mind
Скрит текст:
Цитат
Валерия от #Ергенът за пореден път потвърди правилото, че да си от Плевен, си е професия!
Коя е "Кралицата" на Ергенът в действителност?
Аз, по стар еврейски обичай, винаги следвам парите.
При положение, че моделката не е нито сред най-красивите, нито сред най-колоритните участнички, се запитах защо й се отделя толкова много екранно време и така детайлно се работи над образа й?
До гимназия кандидатката за сърцето на къдравото пианистче живее с родителите си в Гърция. 2012 гурбетчиите се завръщат в България, а година по-късно 15 годишното им отроче се сдобива с титлата "Мис Плевен", с което автоматично влиза в листата на Папазовите. Попълва, както си му е реда списъка на манекените, дори поработва като моделка няколко месеца в Япония. Но там не й се харесва, особено храната (цитат).
Тук идва интересното - през 2016 заформят с още една плевенска звезда НПО - фондацията Анимал Хелп Плевен. Фондацията е наела двор в Долна Митрополия и работи с ветеринарна клиника. Както виждате, дори името на организацията не е на български, а и се набива, че в почти всеки град има регистрирана такава - Анимал Хелп Враца, Анимал Хелп Пловдив.... Нещо като франчайза на МакДоналдс-а.
Оказва се, че зад благовидния предлог да се помага на животинките, се крие бизнес за милиони!
Годишно от държавния бюджет се заделят милиони за бездомните кучета. Отделно, всяка една община харчи стотици хиляди (община Враца например - 200 000). ДМС кампании осигуряват по 5000 лв. месечно, чрез СМС, финансиране на Анимал Хелп Плевен. Да не говорим за другите дарения от частни лица или организации!
Тези пари практически са безотчетни и непроследими. Каквото й да ни говорят учредителите на фондациите, няма как да се контролира дали помиярчето Гошо е било хванато, кастрирано, с оправен кариес и обгрижвано 78 дни в Долна Митрополия.... а, не е пуснато обратно на улицата, за да бъде отново хванато след месец и 3000 лв на данъкоплатеца да се усвоят от ветеринарна клиника Х.....
Разбрахте ли сега защо толкова красиви моделки се ангажират с каузи "Европа без кожи", стават веганки и с нокти и зъби се борят за сърцето на #Евгени и за вашия джоб?!
Валерия си е меркантилно, нахално момиче. Тия приказки за веган, кучета и подобни са камуфлаж, за да оцвети персоната си в розово. Да не говорим колко е нахално да налагаш своя начин на живот на другия.
Агресията, с която отговори на Ирина, на играта с въпросите "тогава няма да говориш за нещо, което не си видяла", реакцията й на премерения отговор на Мони за неподържана, като картечница: "аз не се ядосвам, аз съм оценявана по цял свят!!!!" и мазното й "аз не мисля, че това е проява на невъзпитание, Евгени много ми се зарадва..." са достатъчно красноречиви. Мисля, че отиде да го нацелува на коктейла, защото е най-вече неуверена, но и защото самата тя изкоментира, че е забелязала, че след като Айлин целуна Евгени, беше поканена на среща.

# 76
От известно време си мисля (не видях да сте го коментирали) дали не е възможно във формата да бъдат забранени целувките и физическия контакт. Поне първите няколко седмици да речем. Това според мен ще помогне да сме свидетели на повече разговори, както и опознаване на Ергена с повече девойки. И сега и в предходния сезон не се приема добре това мляскане с всяка втора във формата. Така ако има привличане, то няма да изчезне, но и ще даде малко повече уважение както към дамите, така и самоуважение на Ергена.

# 77
  • София
В първия сезон, Виктор награби още първата вечер Людмила, която май и с тази целувка си остана до края.

# 78
Е Виктор не се целуваше така безразборно и нелогично. Дори в целувката с Люса имаше някаква логика. Докато Евгени как реши, че с Валерия и Боряна са на етап целувки, остана загадка. Айлин я хареса от самото начало, но тя стопира нещата с целувките по носа, после вече ѝ е трудно да наваксва.

# 79
  • Варна
Напоследък засичам рекламни билбордове на Pinko и всеки път си мисля, че на тях е наша Ирина, ехейййй...
Пък то, оная Ирина Шейх 😂😂😂

# 80
Всъщност Виктория и Елена имат доста сходни биографии. И двете са си поживели на макс в 20те си години, и двете към 30те изведнаж са се „осъзнали“, минали през ашрами и станали йога учители. Само дето явно продукцията решава на какво ще наблегне във визитките на всяка мома. Защото за Еленения йога път не чухме във визитката (за ходенето й в ашрам справка в Инстаграма й). Сигурно за да не се повтарят. То може и Райа да има сходен житейски път и поврат, знае ли се. Явно това е на мода.

Колкото до разговорите между моми и Ерген, нищо дори от това казано във визитките не се използва. Например Айлин е каратистка, при представянето й стана ясно, че Евгени е практикувал карате също. Една дума не сме ги чули да разменят на тая тема. Колкото и да изглежда празноглава Айлин, сигурно има два лафа по темата да каже. Певиците също не подхващат музикалната тема. Е, Крисия опита нескопосано, че музиката ги свързвала, а има толкова да научиш за вкусовете и пътя на другия. Дори и с тези, с които Ергена няма общи теми има какво да се говори. Защо Микаела е учила, ако се не лъжа, история на изкуството и после се е прехвърлила право. И т.н и т.н теми. Ама май продукцията смята, че за драгия зрител най-интересно ще е да гледа как момите са на седянка нон-стоп с чаша в ръка и как в индивидуалните изпълнения се сменят на конвейр да се целуват с Ергена. Най-голямо разнообразие досега е разтриването на краката.

# 81
Евгени е отговорен за коктейла. В крайна сметка неговата реакция щеше да даде една или друга посока на разврат на събитията.

# 82
...", реакцията й на премерения отговор на Мони за неподържана, като картечница: "аз не се ядосвам, аз съм оценявана по цял свят!!!!" и ...
Ама моля ви се, какво да отговори на жена, която изглежда потресаващо? Неподдържано изглежда Симона. Направо нечистоплътно с тези огромни устни, гърди и мигли. Слава богу, че поне от продукцията имаха поне малко мозък да я изгонят в началото, защото е срамно да се лансира ученичка, взела си извинителна бележка, за да си надуе гърди и устни, че и да се хвали с това. Заключителните й думи как щяла да избере мъж с повече пари, също са за без коментар. Такива индивиди изобщо нямат място в ефир и единствено трябва да служат за пример какви ценности не трябва да има един млад човек.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 12:20 от Дъждец

# 83
Ако поведението на Евгени не се определя от сценарий, прави сте, че вината е негова.

Но в противен случай не знаем каква собода на действие има и какъв договор е подписал. Кой знае как са го лъгали само и само да се съгласи да участва в тази пошлост.

# 84
Напоследък засичам рекламни билбордове на Pinko и всеки път си мисля, че на тях е наша Ирина, ехейййй...
Пък то, оная Ирина Шейх 😂😂😂

Ирина Шейк е великолепна, почти съвършена жена. Нищо общо с повечето андрогинни моделки по подиумите. Нашата Ирина /Карабаджак/ доста си филтрира снимките в ИГ. Когато я гледам в шоуто, виждам, че е с доста кръгло лице, като питка, малки очи и устни. А в инстаграм изглежда супер, така че ... Само защото е с тъмна коса и светли очи, не може да се оприличава на Шейк, за жалост / и аз съм същия типаж, но уви! Simple Smile/. Струва ми се, че и характера й не е от най-благите, от показаното до момента. А за етюда на плажа като спасителка, да не говорим.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 12:30 от Анонимен

# 85
...", реакцията й на премерения отговор на Мони за неподържана, като картечница: "аз не се ядосвам, аз съм оценявана по цял свят!!!!" и ...
Ама моля ви се, какво да отговори на жена, която изглежда потресаващо? Неподдържано изглежда Симона. Направо нечистоплътно с тези огромни устни, гърди и мигли. Слава богу, че поне от продукцията имаха поне малко мозък да я изгонят в началото, защото е срамно да се лансира ученичка, взела си извинителна бележка, за да си надуе гърди и устни, че и да се хвали с това. Заключителните й думи как щяла да избере мъж с повече пари, също са за без коментар. Такива индивиди изобщо нямат място в ефир и единствено трябва да служат за пример какви ценности не трябва да има един млад човек.

Никой нищо не я е питал, че да отговаря. Симона сдържано и без емоции отговори на въпроса, който ѝ беше зададен. Друг е въпросът, че Мони много добре усети колко е лабилна Валерия и умишлено посочи нейното име. Съответно пинчерът моментално захапа въдичката и изпадна в бясна истерия. Няма да коментирам кое колко е срамно, при положение, че най-големият срам и дъно все още се вее в предаването и си кара почивката необезпокоявано.

# 86
Добре, де, как би изглеждала една такава клауза в договора на практика?
Продукцията взима финалното решение за конкретно действие. И какво? Казват му на ергени страстно да натиска валерия зад храстите и той против волята и морала си, хуква?! Ако е така, завидни актьорски умения имат всички там. Истинските актьори само могат да се учат от професионализма, отдадеността и най-вече колко естествено всеки изпълнява дадената му роля там.

Ако поведението на Евгени не се определя от сценарий, прави сте, че вината е негова.

Но в противен случай не знаем каква собода на действие има и какъв договор е подписал. Кой знае как са го лъгали само и само да се съгласи да участва в тази пошлост.

# 87
Според мен Валерия се 'влюби' в Евгени, когато той демонстративно започна да ухажва Айлин и един вид й каза, че не е незаменима. При което тя реши да (си) доказва обратното.

# 88
Ама моля ви се, какво да отговори на жена, която изглежда потресаващо? Неподдържано изглежда Симона. Направо нечистоплътно с тези огромни устни, гърди и мигли.
Точно като най-добрата приятелка на Валерко Simple Smile))

Еми, Евгени й прилага точно рачешки (леко социопатски) приоми на Валерко с тежки атаки, отдръпвания, love bombing, игнориране,  и тн, от което тя все повече и повече се чуди къде се намира.

# 89
  • София
Добре, де, как би изглеждала една такава клауза в договора на практика?
Продукцията взима финалното решение за конкретно действие. И какво? Казват му на ергени страстно да натиска валерия зад храстите и той против волята и морала си, хуква?! Ако е така, завидни актьорски умения имат всички там. Истинските актьори само могат да се учат от професионализма, отдадеността и най-вече колко естествено всеки изпълнява дадената му роля там.

Ваня Щерева каза, че сценарий ня-ма! Няма. И тя е редактор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт