Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 532
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 60
Само аз ли въобще не разбрах кога пламна тая любов между Валерия и Евгени? Не ме бъгва толкова, че се натискат, колкото въобще не разбрах кога особено той стана толкова обсебен от нея. Срещата не беше нищо особено. После нещата, които му говореше на пейката, уж не му харесаха. И после бам - целувки, писма. От нищото ми дойде и ми седи супер странно и неестествено.
Любовта дойде след като Валерия чу от Виктория за билета до Австралия. Очите и светнаха тогава. После някак се нагоди за първата целувка с Евгени и той даже изглеждаше учуден как се промени тази жена. Почувства се поласкан и се започна с бележчиците и състезанието на Валерия колко е по-по-най от другите момичета. Това е моят прочит за пламналата любов.

# 61
Само аз ли въобще не разбрах кога пламна тая любов между Валерия и Евгени? Не ме бъгва толкова, че се натискат, колкото въобще не разбрах кога особено той стана толкова обсебен от нея. Срещата не беше нищо особено. После нещата, които му говореше на пейката, уж не му харесаха. И после бам - целувки, писма. От нищото ми дойде и ми седи супер странно и неестествено.
Любовта дойде след като Валерия чу от Виктория за билета до Австралия.
И с изритването на Кристина Grinning

Като се обичат, да се взимат, и двамата са лоши партии Grinning

# 62
Здравейте,
Отдавна чета темите и се забавлявам с мненията ви. Публикацията на Мариела Нориел от предната тема ми направи впечатление и реших да се поровя (неделя вечер - предпонеделнишка скука Grinning).
Валерия е участвала в няколко конкурса за красота, един от които - Кралица на света - България 2013, който и печели. Според тази статия (https://blife.bg/article-25982) и представянето ѝ във Фейсбук (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=236270536537497&id=212594715571746), Валерия е била на 18 години тогава. Грешен ли ми е споменът, или в предаването се представя на 24? Grinning
В това предаване трудно смятат годините на участничките по принцип и това не е прецедент. Освен това, пита ли се жена за годините?! Grin

Хора, пишете под цитата, не над него...
Или се е явила непълнолетна на конкурса и е излъгала за годините си, за да участва 😅😅😅

# 63
  • Варна
Мони добре оползотворява участието си във формата като участва в разни TV предавания, а вече е и рекламно лице.
Въх! Какво рекламира? Пудра?

# 64
  • София
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Евгени в анкетата, защото е ясно, че Валерия е откраднала идеята на Лиа, продукцията я е насърчила да се натрапи, но ергенчо увенча цялата простотия с неприемливото си поведение.
Занапред няма да е зле да се стегне в кръста, че наистина изглежда апатичен и безжизнен като изцеден лимон и не е приятно за гледане. Ако търси слава, не това е печелившият образ. Ако ли пък се чувства изненадан и разочарован от компаньонките - ами да е мислил, преди да е влязъл в предаването, не ми е жал. Защото ако притежава съвсем малко акъл, е трябвало да изгледа поне 2-3 серии от първия сезон и нямаше да му остане никакво съмнение къде точно е попаднал.

# 65
  • here and now
Трябваше всъщност да прочете темите по първия сезон и тогава щеше да се държи като по учебник.
Та продукцията, освен да чете мнения е хубаво да подготвя и ерегнина с тях, тогава ще докара прилично ниво.

# 66
Благодаря за темата! Аз също не разбрах кога се влюбиха нашите гълъбчета и изобщо не вярвам в това влюбване..

# 67
Според мен продукцията е виновна. Валерия и Евгени следват умопомрачителния сценарий.

Има вариант Евгени да е добро момче и да го е срам от случващото се в психодиспансера. Затова мляска всички поред, надявайки се да има някакъв бонус за пред приятелите си. Закъснял пубертет.

# 68
  • София
Благодаря за новата тема, Дриймър! 🙂

Гласувах за Евгени. Изложи се.

# 69
  • Вестерос
Здравейте,
Отдавна чета темите и се забавлявам с мненията ви. Публикацията на Мариела Нориел от предната тема ми направи впечатление и реших да се поровя (неделя вечер - предпонеделнишка скука Grinning).
Валерия е участвала в няколко конкурса за красота, един от които - Кралица на света - България 2013, който и печели. Според тази статия (https://blife.bg/article-25982) и представянето ѝ във Фейсбук (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=236270536537497&id=212594715571746), Валерия е била на 18 години тогава. Грешен ли ми е споменът, или в предаването се представя на 24? Grinning
🙄

Не се научиха да не лъжат за годините си 🤦 Поредният резил.

За темата 🌹

За Евгени гласуваха и аз.

# 70
За протокола да отбележа, че и аз гласувах за Ергени.

Ако продукцията умишлено създава някакви ситуации, то отиграването им си е изцяло в ръцете на участващите.

# 71
  • София
Благодаря за темата! Гласувах за Евгени, защото за мен той трябваше да направи така, че момичетата да не се почувстват пренебрегнати.

# 72
  • София
Благодаря за темата! Не писах след последния епизод, защото беше безумно скучен. Но сега ще се отчета, за да гласувам и да не изпусна новата тема. Гласувах за Евгени, разбира се. Да, продукцията със сигурност има пръст в това, но в полето на Евгени е как ще отиграе ситуацията. До сега предаването се развива така все едно Евгени не е безгласна буква - за справка гоненията на момичетата след като не са му обръщали внимание на невероятната персона при срещите. Така че и тук ако имаше желание, щеше да реагира с мисъл и уважение към момичетата.

# 73
Гласувах за Евгени. Топката беше в неговите ръце. Прояви неуважение и демонстративно пренебрежение към другите.

# 74
Според тази статия (https://blife.bg/article-25982) и представянето ѝ във Фейсбук (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=236270536537497&id=212594715571746), Валерия е била на 18 години тогава. Грешен ли ми е споменът, или в предаването се представя на 24? Grinning
На тези снимки Валерия е съвсем без устни, да не би да им е сложила нещо мъничко, колкото да се виждат все пак? И тези изтънени паднали вежди са просто смешни.

По-добре е сега.

Общи условия

Активация на акаунт