Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 749
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 605
Райа може да е хубаво и нежно момиче, но Генито искаше да му се нахвърли от раз, да се поддаде на чара му за секунди и да е уверена явно, та я прати да си ходи. Въпреки че е приятно момиче, тя сама си каза че е на 30 плюс вече, малко или много напрежението след 30 в любовно отношение почва да расте. А и не са една и две красавиците, които не успяват да намерят партньор по хиляди причини, някои от които свързани с багажа им.

Пам наистина предобри манджата, но докато я гледах как се разчувства с леко мътен поглед, нямаше как да не заподозра стария приятел алкохола. Някои хора стават по-чувствителни от градусите, няма спор. На всички е ясно, че консумацията на алкохолец в това предаване се стимулира с изобилието от напитки, с които целят да постигнат точно този ефект - всеки в най-уязвимата си възможна пред камера светлина и по-бързо разгаряне на страстите. А че Пам е чувствителна и в реалния живот не се съмнявам, много дебели хора имат “тънка” кожа дето вика Габиту и просто си натрупват по-дебела. Много хора се тъпчем под въздействието на емоции. Неприятно се получи за гледане определено.

Честно казано взе да ми писва доста. Колко още епизода има до края? Дайте да се взимат с тази Баджак Баджак и да се свършва. Макар че Ирина ми се струва доста неприятна като поведение и не я намирам за особено красива, ММ каза, че ако наистина изберял нея, значи е много прост човек…

И аз не симпатизирам вече на никого. Харесваше ми русенската Габи, ама не знам защо държи само понякога дя говори като рускинка, и днес изглеждаше и тя много “подобрена” в лице.

Ако бях мъж сигурно щях да избера Микаела или Айлин с уговорката, че щях да се притеснявам Айлин да не ми се качи на главата с претенции.

# 1 606
Натъжих се за Райа. И проблемът не е единичен. Познавам много образовани, симпатични, свястни момичета около 30-те, които са така. Други пък създадоха връзки само заради идеята да не са сами. Мисля си, че трябва да има някакви места, нещо като клубове на необвързаните. Или, да кажем, заведения, които правят такива срещи. Може да е един или два пъти годишно макар, но да ги има.

# 1 607
  • Leeds, UK
Целият зор на Пам беше, че й оспориха властта да бъде “секирата” тази вечер. Тя сама си го каза “Защо тази вечер точно?” И защо даде на Елена толкова време с Евгени, а на другите момичета петорно по-малко.

# 1 608
  • София

Епизод 11 (23.03.2023)

# 1 609
Срещала съм в живота си хора тип Пам, както и такива тип Габи.Бг…. Наистина доста често пълничките българки са с големи комплекси и им е трудно да си наложат воля, но главно от срам според мен. Опитват се да са винаги остроумни и над нещата. Разбира се има и от другия тип, на които изобщо не им дреме за кг им и си живеят живота. Много позитивни и не натоварващи. Повечето, обаче не са българки.
Хората тип Габи, са другия тип избиващи комплексите си. Твърде много подигравани от връстниците си в детските години, натрупва се като травма и използват един защитен механизъм - обиди, отвръщане на удара с обиди, или пък първи да обидят и оплюят, за да не бъдат те. Това си тръгва от детски травми според мен.. Има и други начини да се справят с тези травми, обаче…
Елисавета… чиста, ама наистина напълно чиста злоба в душата ѝ.. Там все едно цари пълен мрак… нищо добро няма… колко е жалко… щастието обича доброто сърце…

Съгласна съм. За Елисавета, тя се е превърнала в типичната стара мома. Явно не й е провървяло в любовта (щото ми се вижда типична златотърсачка, но няма данни да се класира за някой баровец, за които работи по организацията на фирмени събития) и е започнала да таи в себе си злоба и омраза.
Мъжете обичат усмихнати жени, не спечени спинстърки. Добре ще е за нея да се поприземи, ако въобще вече има желание да изгради дом и семейство.

# 1 610
Проблемът на Райа е, че като не се отпуска лесно и е по-скромна и тиха, няма много шансове срещу съвременните жени, които се надпреварват веднага да дават всичко. Целувки, смях, преструвки, секс. Да, тъжно е много. Но го видяхме добре поднесено в Ергенът. Все се надявам, че не са всички мъже като Гената, а има и такива, които оценяват искреността и истинското, което не се ражда за една среща на диванчето, но аз самата познавам много малко такива. И то повечето се осъзнават едва след като се опарят. Понеже кой не обича лесното и веселото?

# 1 611
Елена ми беше много хубава в този епизод, а в следващия ще е още по-красива. На мен си ми е фаворитка и се радвам, че отново е на челни позиции. Въпреки, че тя заслужава някой доста по-готин от Евгени, който много олекна последните епизоди.
Габриела ало.бг. дълбае дъното. Тегава е за гледане.
Джия ми хареса на срещата, има много сладко гласче. Но на коктейла доста се изложи.
От края на епизода, емоциите на Райя и реакциите на останалите участнички, ми изглежда, че нейното участие е било доста по-силно, тя наистина е харесвала Евгени, вероятно са имали и доста срещи, но са решили да не разгърнат образа й. Защо ли? Сигурно защото е спокойно и обрано момиче, не е циркаджийка, която има почти само обидни думи в речника. Жалко, наистина изглеждаше много тъжна, най-разочарована досега от всички отпаднали.

# 1 612
Аз мисля, че част от проблема на Елисавета е, че е прекалено елементарна. Категории като добро и зло за мен са и въпрос на култура и естетика на поведение,  които са свързани и с интелект. Един вид, ако съзнаваше колко грозно се държи едва ли щеше да го прави, но надали ще се случи.

# 1 613
Елисавета разказа на Евгени, че е отгледана само от баща си. Може да е дало отражение.

# 1 614
Присъединявам се към вас, момичета!
Три пъти "ура" за Рая! Мила Рая, такова прекрасно, нежно, фино и романтично момиче като теб няма работа с гнусния хобит! Браво, че излизаш, ще намериш достоен човек!

Много ме дразни с това "отпускане" Ергени! Еди коя си не може да се отпусне да се разбира не е готова за 3 секунди да я натисне на пейката, след като същата вечер вече се е натискал с 15тина други.
Ами не само професионалистки си събрал, бе Генчо. Както казва Елена, Генчо е на принципа на всеки мачо осмокласник "пут аут ор гет аут"...

По темата майки.
Аз  останах с впечатление от постингите на Елена в соц. медии, че и тя не е отгледана от майка си, въпреки, че явно има силна връзка с майка си като възрастна. Тъжно е за момиченце да расте без мама.

# 1 615
Елисавета разказа на Евгени, че е отгледана само от баща си. Може да е дало отражение.

това обяснява някои неща, да. Ако и е липсвала майчинска нежност…
Даже се сещам за един разговор с Евгени, в който тя леко недодялано, но все пак искрено му обясняваше как искала някого, с когото да са заедно вечер, като се прибере да не е сама. Говореше го някак по мъжки, като човек, чиито чувства са му някак чужди за самия него и на когото не му е лесно да ги формулира

# 1 616
Докато гледах ми стана жал за Райа, но после се сетих, че това е сеирджийско предаване и какво всъщност е очаквала?

Последните дни няколко пъти в ТикТок ми излизат лайфове на Елисавета и Габи, или Габи с някой друг и все мъдрят, че Елисавета не е транс, както доста в коментарите под лайфа се пита. Ама такива възмутени, как можело да я мислят за травестит, добре ли са. Та те може да обиждат, но като опре до техния ... палачинката се обръща.

# 1 617
  • Вестерос
Да оставя габи и елисавет, пък да маха нормално момиче.. прекалено нагласено. Не усещал връзка с Райя. А с габи каква връзка има?
А де? Пълна тъпотия.

Габа (телефонът ми я поправя на хаха всеки път)  и бай Елисавет нарочно го направиха, защото зависеше от Пам, за да я принизят. Тя се засегна, че не й признаха правото след победата. И мисля добре им го каза, но Габа едно си знае, едно си нае.

Гледам от промото копае вече дъното... Габа шаржът ще обижда на изрод 🙄🤦 Божке жднб! Лъснали цървулът, помислил се за пантофка.

# 1 618
Онази, дето й се е изприщила устата от френска любов на повикване,
С тези си думи не смятате ли, че ставате по-лоша от Елисавета и Габриела? Злобата от жена към жена е нещо противно.

Не смятам. Реших да си ги нахраня на воля, както заслужават, защото никой в шоуто не смее да им го каже. Нормалният разговор за тях е "нидей ми са прай на мноо умна". Ако някой говори на ало.бг като нея накрая ще стане да се бие като махленка... и ще я изгонят от продукцията. Но никой не се сеща за този ход, всички й треперят.

# 1 619
Хайде Габи е гадна, но е малка, почти ученичка е, гимназиалното були е още живо в нея. Но Елисавета за свойте 50+ би трябвало да е надрастнала този поведенчески модел, или поне да го е рафинирала.

Никой не ми хареса в този епизод, освен Райа! Елена ми е любимка, но не ми харесва, че се мазни на Кретени. Пам пък прекалено многострадална.

Но ми прави впечатление, че кастингът наистина е с много разнообразни  персонажи, просто ни показват много малко от тях -- Райа, Лия, Микаела, Виктория... ами хубави и интересни момичета.

Общи условия

Активация на акаунт