Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 092
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момичета, абонирана съм за темата и следя, но по принцип наваксвам с епизодите в удобно за мен време. Тази вечер съм се засилила уж да гледам на живо, така че вися на балкона в темата, не знам дали е видимо за останалите участници, ама все пак да си кажа.
Предаването е вече на интересен етап. Да си кажа, че не намирам нито Валерия, нито Елена в нормален вид за особено красиви, интересни или симпатични (самата аз съм една не особено красива Елена, така че от тази позиция се изказвам за момичето, но ми е особено неприятна претенцията за артистичност, която с много надвишава потенциала при нея. При Валерия ме отблъсква фалшивата добродушност, виждам я като човек с фасада, при това ронлива). Така че съревнованието им ми е даже по-интересно, отколкото би било, ако и двете ми харесваха - тогава щеше да ми е малко безразлично коя ще избере Генчо -Ергенчо Grinning

# 421
Единствената ми надежда е Елена. Въпреки противоречивото си представяне. За мен Валерия е красива, но толкова куха и посредствена... Меган даваше добра заявка, но щом разбрах, че е дружка с Люси (логика няма), не очаквам да блесне с нещо.

# 422
  • Вестерос
Не я искам Елена, голяма е натегачка.. голяма показност и фалшива елитарност.
Предпочитам Виктория, ама нейсе.

# 423
Единствената ми надежда е Елена. Въпреки противоречивото си представяне. За мен Валерия е красива, но толкова куха и посредствена... Меган даваше добра заявка, но щом разбрах, че е дружка с Люси (логика няма), не очаквам да блесне с нещо.
Не е дружка на Люси.  Людмила каза че се познават бегло от  преди години като са работили като промоутърки

# 424
На мен Елена не ми е грозна, не е тип "уау" красавица като Айлин и Джия, но не изглежда никак зле. Особено в по-натуралните кадри е доста симпатична, на коктейлите понякога ѝ се подиграват с грима.

# 425
И за мен Елена е хубава и чаровна,обаче без грим, грима има обратния ефект. Прилича ми на една актриса българска от соц време, но не се сещам за името.

# 426
Не знам в кой епизод на Елена много и личеше контурът на носа. Беше като нарисуван.

# 427
Елена примерно на тази снимка ми харесва

Обаче покаже ли си татуировките и почне ли да изнася нравствено-хедонистични лекции, ми става дразнеща.

# 428
Дано Елисавета напусне днес. Или утре.
От промото, а и досега - освен с масивна простащина, дрехи и бижута-ментета - не е блеснала с друго.

# 429
  • София
Елисавета няма да напусне тази седмица.

Не го броя за спойлер, защото е от официалното промо на предаването. От неизлъчените до момента кадри, в които Елена е с бретон. Елисавета е там, други момичета ги няма. Очевидно те си тръгват първи.

# 430
Ужас! Ще трябва да се търпят дебелашките коментари, които озадачаващо си позволява от позицията на толкова  клет екземпляр, какъвто всещност е.

# 431
Елена нямала физически данни, нямала чар, не знаела кога да спре да се натиска, олицетворявала момичето от народа...
Значи, които не сме като манекенки, да легнем да мрем ли?
Естествено, че има право да е вътре и жена като нея и да се опитва да спечели ергена. Не е красавица, но има интересно, запомнящо се лице. Прилича на нормална жена, която под определени ъгли изглежда чудесно, под други не толкова - не всички са фотогенични богини. Има собствен стил, който веднага прави впечатление, което не може да се каже за всеки срещнат и със сигурност не може да се каже за повечето момичета вътре. Има една спокойна увереност в себе си, когато контактува с момичетата - дори  хапливите ѝ забележки не са кавгаджийски и не предизвикват сцени. С Евгени е леко дървена - предполагам, че се притеснява, защото ѝ се налага да търси вниманието му, а не е тръгнал да ѝ пада в краката като на красавиците. Изобщо не е пример за момичето от народа - по-скоро е странна птица, в която малко момичета ще се припознаят.
Що се отнася до чара  - категорично има чар на интересна жена, който не е по вкуса на всеки (нормално). Виж като стана дума за чар, в шоуто има прекрасна илюстрация на красиво момиче, лишено от чар - Валерия. Нежна ми е като картина, докато не заговори и не лъсне анемичното ѝ и сухарско излъчване.

# 432
Валерия има изумяващ дефицит на грация. Походката е просто фрапираща, всеки път сякаш се влачи с плавници по пясък.
Елена е по-главен герой от ергена.

# 433
Този бретон, ако е добре направен, много ще помогне да се уравновесят пропорциите на лицето, определено има нужда от малко вдъхновение в прическата, че неволно ме обземат мисли за лятно кино.Колкото повече одъртявам, толкова по-проклета ставам, съжалявам

Гримът на почти всички участнички е изцяло в техен ущърб, бях изумена колко по-млада изглежда Милица след излизането от предаването.

# 434
В допълнение на мнението на Лъвица за Елена, което споделям, не ми харесва още, че няма чувство за хумор, липсва й спонтанност, прекалено много премисля как да се държи и какво да говори. На външен вид има приятни черти, челото й не ми пречи. Татуировките са ужасни, не съм виждала по - грозни от нейните. При всички случаи външността на Елена е нормална, тя си знае, че не е красавица и мисля, че се приема и се обича каквато е, което е хубаво. При всички случаи Елена е сложна личност, не непременно отрицателна. Аз не бих се чувствала комфортно в нейната компания и мисля, че тя не умее да привлича хората около себе си, няма харизма за това. По - скоро ги кара да се чувстват леко неудобно. Мисля, че е човек на Ваня Щерева и от продукцията я подкрепят.

Общи условия

Активация на акаунт