Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 697
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 165
Е, Валерия си я тресе нервата покрай тая конкуренция. Изобщо не казвам, че е Дева Мария, ама по някакви причини Гената си я харесва. А и тя ми се вижда, че го харесва повече отколко Айлин, например. Имат някаква пресечна точка с ергенина, което не е никак лошо за целите на предаването. Аз до сега от всичко видяно този сезон най-много се издразних на опяването как им откраднала коктейла Валерия. Синдиката на незалюбените девойки направо прекали. В тая ситуация Айлин показа, че може да губи. В тая ситуация Габито и Елисавета показаха, че се усещат какво се случва и знаят как добре да си прекарват почивката. Извън тая ситуация нито една от участничките не е цвете за мирисане. Ама точно покрай тоя прословут коктейл и други показаха, че е не са баш толкова умно-красиво-смели. Лия примерно 2 думи каза в шоото и те бяха “ти ми открадна идеята, това не е възпитано” 😃😃😃

# 166
Лиа е казала, че си говорила с Евгени, но не го излъчват.

# 167
Щом Евгени е постнал това клипче с толкова язвително заглавие, значи наистина не може да ги понася всичките и направи си признава, че се чувства "над нивото" на предаването.

Скрит текст:

# 168
Хехе, а като си е взел хонорара, баш на нивото му било, нали.
Предлагам следващият ерген да е Кулагин. Поне ще ги гримира добре и няма да им излизат пъпки от мръсни четки.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 17:25 от Mama xxl

# 169
Много поздрави от Евгени! 😆
Уф, така се стреснах. Мислех че е снимка, цъкам, отваря се инстаграма и той ме гледа с отворени очи и мига!

# 170
Да нарисуваш челцето на Елена не ти ли се иска, че и то едно такова, интересно?  Grinning

Готино й е челото, на мен ми харесва Simple Smile По-добре такова, отколкото плоско, тясно и късо... Само да не я гримират както досега, вдигат косата и обличат в бални рокли, ще е голяма сладурана. Иначе на моменти демонстрира твърде мъжко поведение, това най-вече не ми допада в нея. В този ред на мисли, по-добре е че отстъпи пред другата мъжкарана, много ниска топка беше, а и защо човек да си разваля хубавата сутрин Simple Smile

# 171
🤣 Ми мига човека, ко да праи!
Според мен е повече към зрителите коментатори това послание, затова ви поздравих с него Wink

# 172
Добре, де, как би изглеждала една такава клауза в договора на практика?
Продукцията взима финалното решение за конкретно действие. И какво? Казват му на ергени страстно да натиска валерия зад храстите и той против волята и морала си, хуква?! Ако е така, завидни актьорски умения имат всички там. Истинските актьори само могат да се учат от професионализма, отдадеността и най-вече колко естествено всеки изпълнява дадената му роля там.

Ако поведението на Евгени не се определя от сценарий, прави сте, че вината е негова.

Но в противен случай не знаем каква собода на действие има и какъв договор е подписал. Кой знае как са го лъгали само и само да се съгласи да участва в тази пошлост.

Под сценарий разбирам да им дават направление на действията. Думите естествено са си техни, а самия Евгени поради невъзможност да изкаже дори една завършена мисъл са го оставили да запълва времето мляскайки ги.

Ситуацията, в която Мони избра да посочи Валерия като неподдържана, беше напълно предвидима. При така зададения въпрос трябваше да бъде обидено някое от момичетата. Естествено беше Мони да не си създава нови врагове и да си избере една от двете. Просто Валерия трябваше да го предвиди и да си намисли подобашащ отговор.

# 173
Здравейте, в един от последните епизоди Джия успя да разговаря насаме с Евгени и ми направи много добро впечатление - мека, женствена, сговорчива, спокойна... Мисля си, че на много мъже това поведение и този тип мекота на характера ще се стори привлекателна комбинация. Намирам я и за чувствена жена.

# 174
Аз си давам сметка за себе си, че който и да сложат за Ерген, все ще му се издразня за нещо. Ако е много приказлив и галантен: гледай го тоя изпечен женкар, какво ги омайва всичките. Ако е по-семпъл: тоя па голямо дърво, от жени ли го е страх. Ако е кукла като Витя: тоя па пластмасовия, това реален мъж ли е. Ако е по-нормален: защо е космат, само е нисък, каква е тая коса. Ако се пести на целувки: тоя па за какво е влезнал, как ще си избере жена ако поне не ги целува… и така нататък до безкрай.
Тая година съм доволна, че поне е необвързан и май си търси жена.

# 175
# 176
Забелязала съм, че и в живота такива жени като Елена не се котират добре, в смисъл да ги прекарат през леглото да, ама не и повече.

# 177
Джия на мини разговорчето с Гената ми направи силно впечатление на тотално престорена. Гласчето, интонацийката, погледчето, стойчицата. Мен не ме кефи кръчмарски певачки да се правят на невинни девойки, ама на Гената може и да му харесва. Той милият с неговия вкус 😂 тотално различен от нашия… Ще изпадне в беля това момче с тая наивност!
Относно обясненията на девойките как то било друго, ама не го били излъчили… да бе, моме, знаем, че е друго. Вие сте 25, 50% от ефирното време е монтажи на синхрони. Досещаме се, че е друго, ама това сме видели, това коментираме. Като Кристина дето се сцепи да обяснява тяхната среща колко добре минала, ама те не го излъчили.

# 178
Забелязала съм, че и в живота такива жени като Елена не се котират добре, в смисъл да ги прекарат през леглото да, ама не и повече.
Да ги прекарат през леглото и нищо повече е Боряна. Той каза ли си нещо с нея изобщо или само натискане и целуване? А, забравих - той се чудеше тя колко пъти може да си увие краката около него, а тя се стесняваше, докато му се пускаше пред камерите.

# 179
Е, Боряна и тя. Аз имах предвид нахаканото поведение на Елена, нахалството ѝ, приказките за хедонизъм, тройки и колко гаджета имала. Това отблъсква мъжете, биха я минали за бройката и до там. Не знам само аз ли виждам отегчените погледи на Евгени и на моменти и говори с раздразнение. Ако стига наистина до финала, сигурно е сменила тактиката, защото тая определено не е печеливша.

Общи условия

Активация на акаунт