Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 676
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 180
Е, Боряна и тя. Аз имах предвид нахаканото поведение на Елена, нахалството ѝ, приказките за хедонизъм, тройки и колко гаджета имала. Това отблъсква мъжете, биха я минали за бройката и до там. Не знам само аз ли виждам отегчените погледи на Евгени и на моменти и говори с раздразнение. Ако стига наистина до финала, сигурно е сменила тактиката, защото тая определено не е печеливша.
Според мен поведението ѝ отблъсква мъжете и сексуално. Един мъж би трябвало да е много загорял, за да има желание да си легне с нея, след като тя му е разяснявала как е правила a, b, c, ... с Х, У, Z, ...

# 181
А какво лошо са гьобеците? Ако е балерина ще я аплодираме, но този вид танц-тц.Аре бе..!🤷🏻♀
Ми то същото да питам и за стила, в който се изявява Джия, щото десет пъти се повтори това, пък именно на песни като нейните (аз не знам какво пее) се мятат гьобеци като Монините.

# 182
А какво лошо са гьобеците? Ако е балерина ще я аплодираме, но този вид танц-тц.Аре бе..!🤷🏻♀
Ми то същото да питам и за стила, в който се изявява Джия, щото десет пъти се повтори това, пък именно на песни като нейните (аз не знам какво пее) се мятат гьобеци като Монините.
Точно така, Джия също я включвам.Аз даже нямах теб предвид, а коментарите за гьобеците.❤
Нека гледаме какви хора са, а не да ги определяме така на ангро.А и през цедката на сценарий и монтаж.
Тя е чалгаджийка и айдее, автоматично е две категории надолу.
Много тесногръдо се гледа на хората.

# 183
Пинчер може и да отразява темперамент, но за кожа, зъби, чела и т.н. не сме на пазар за робини и няма пряко отношение как се представят моми и ергенче. Бай/чичо Елисавет, ВалеркО и подобни също не са весели коментари след първия път. Няма да докладвам, всеки да се изразява както иска, но и аз изразявам мнение.

Принципно съм съгласна.

Но нека тогава да не се правят каквито и да било коментари за външния вид, защото дали са положителни, отрицателни, неутрални или някъде помежду, тези, които се обсъждат, са все на тезгяха (както са и момите за Ергени, и всички взети заедно за нас, показвайки се на екран Smile ).

И няма как да се очаква, че всички дружно ще ахнем по някого, а друг на някого от нас няма да заприлича на ... каквото и да е там.

# 184
🤣 Ми мига човека, ко да праи!
Според мен е повече към зрителите коментатори това послание, затова ви поздравих с него Wink

Разбира се, че е послание към коментиращите предаването. Самият факт, че го прави, означава, че му пука.

# 185
Здравейте, в един от последните епизоди Джия успя да разговаря насаме с Евгени и ми направи много добро впечатление - мека, женствена, сговорчива, спокойна... Мисля си, че на много мъже това поведение и този тип мекота на характера ще се стори привлекателна комбинация. Намирам я и за чувствена жена.

Цялостният облик на Джия е отблъскващ - типична кифла, чалгаджийка. И особени умствени способности не демонстрира. Сал едни цици, ако на Ергенчето му стигат - халал да му е.

# 186
Здравейте, в един от последните епизоди Джия успя да разговаря насаме с Евгени и ми направи много добро впечатление - мека, женствена, сговорчива, спокойна... Мисля си, че на много мъже това поведение и този тип мекота на характера ще се стори привлекателна комбинация. Намирам я и за чувствена жена.

Цялостният облик на Джия е отблъскващ - типична кифла, чалгаджийка. И особени умствени способности не демонстрира. Сал едни цици, ако на Ергенчето му стигат - халал да му е.
Здравейте - аз не говоря за визия и за интелект. Просто ми се стори спокойна, мека и ненатоварваща личност. Дори да е стегната и във вниманието как се държи - да стига до престореност, все пак има тази женственост в поведението и дори топлина, съзерцателност, които на мъжете ще се сторят като спокоен пристан. А аз съм жена, но дори и на мен това ми направи добро впечатление.

# 187
  • София

За теб - да, но за други не.
Аз например я намирам за хубава, с изключение на прекалено големия бюст. Малко ми прилича на някои снимки на Никол Шерзингер.

# 188
Пинчер може и да отразява темперамент, но за кожа, зъби, чела и т.н. не сме на пазар за робини и няма пряко отношение как се представят моми и ергенче. Бай/чичо Елисавет, ВалеркО и подобни също не са весели коментари след първия път. Няма да докладвам, всеки да се изразява както иска, но и аз изразявам мнение.

Принципно съм съгласна.

Но нека тогава да не се правят каквито и да било коментари за външния вид, защото дали са положителни, отрицателни, неутрални или някъде помежду, тези, които се обсъждат, са все на тезгяха (както са и момите за Ергени, и всички взети заедно за нас, показвайки се на екран Smile ).

И няма как да се очаква, че всички дружно ще ахнем по някого, а друг на някого от нас няма да заприлича на ... каквото и да е там.

Дружно ахване не очаквам и би било някак провал за каста също така. Но момичетата си имат по нещо красиво, за жалост не ги третират втори сезон добре в техните там снимачни условия. Защо и ние обаче да им сипваме на тема външност. Забелязала съм, че някои ги снимат в лошото им време от деня, примерно Габи (не мис) сутрин е като с махмурлук, а после е по-живичка. Други не ги гримират или фризират добре, неподходящи вечерни тоалети им дават и т.н. Но генерално на всички тях не външен вид им е слабото място, вкл.Евгени.

# 189
Мене малко ми става понякога тъжно за коментарите към Елисавета. Ся, жената, повече не е могла да направи, за да изглежда добре. Какво да направи, че е доста мъжествена.
Между другото ММ ѝ се кефи: вика знае за какво е влезнала, да си почива и да се рекламира 😃 Явно е намерила вярното поведение щом още е в почивната база. А не като някои девойки после да се обяснява като недарена сватя как тя била супер интересна, ама те не го излъчили.
Между другото няма да се изненадам Елисавета след шоото да получи по-сериозно внимание от обижатели, отколкото Айлииииин примерно.

# 190
Елисавета е някакъв северноевропейски тип, поне на мен не ми прави кой знае какво впечатление на чак толкова фрапантно различна, колкото се изкарва тук. Иначе е скучна като присъствие, ако не се държеше за Габи нямаше въобще да влезе в кадър. Вече изглежда че и на нея самата започва да й става скучно, то всичките шегички и закачки към останалите участнички почнаха да се повтарят.
Забелязала съм, че и в живота такива жени като Елена не се котират добре, в смисъл да ги прекарат през леглото да, ама не и повече.
Интересно. Аз пък съм останала с впечатлението, че такива (ако имаме едно и също разбиране за Елена) обикновено минават само през едно легло, т.е. материал за ценители, не за масова употреба. Освен ако не става дума за отчаяни каки, които се хвърлят на всеки който им обърне внимание, но не ми се вижда Елена да е от тях.

# 191
На мен пък Елена ми се вижда доста отчаяна.   Може би, защото след Милица, тя най-много и най-безнадеждно се натиска на Евгени. Особено това с колоритните разкази за бивши гаджета, абсолютно отчаян опит за привличане на внимание.
Отделно в Инстаграма ѝ виждам отчаяни опити да заинтригува някаква аудитория. Пише едни разкази по преживяно, а ла Кари Брадшоу. Прави едни бюлетини с неясно съдържание и идея, едни подкасти със съвсем отделно съдържание.
Цялостното ми усещане е, че момичето има проблем с получаването и търсенето на внимание. Да кажеш, че са грешки на младостта, ами че не е на 20 и нещо.
Иначе е симпатична, ама в бутането е проблема.

# 192
  • София
Аз Елена си я харесвам. И лошо няма, че прилича на Кари Брадшоу. Аз и нея харесвах, както и самия сериал, който си е знаков и култов изобщо за телевизионната история, въпреки че е доста хулен и одумван. 🙄🙂

# 193
В първия епизод началото започва с кадри какво ще се случи и там показват сцена, в която Евгени и Елена се мляскат за съжаление 🙄
На мен пък Елена ми се вижда доста отчаяна.   Може би, защото след Милица, тя най-много и най-безнадеждно се натиска на Евгени. Особено това с колоритните разкази за бивши гаджета, абсолютно отчаян опит за привличане на внимание.
Отделно в Инстаграма ѝ виждам отчаяни опити да заинтригува някаква аудитория. Пише едни разкази по преживяно, а ла Кари Брадшоу. Прави едни бюлетини с неясно съдържание и идея, едни подкасти със съвсем отделно съдържание.
Цялостното ми усещане е, че момичето има проблем с получаването и търсенето на внимание. Да кажеш, че са грешки на младостта, ами че не е на 20 и нещо.
Иначе е симпатична, ама в бутането е проблема.

# 194
  • София
Да, мляскат се "за съжаление", защото и на Елена й се налага да слезе на нивото на Айлин, Валерия, Джия, Боряна.... и прочия целувачки.

Елена не е говорила за тройки, а за някакво италианско гадже, което предложило на втория месец да имат отворена връзка - и това не свършило добре. И го каза в смисъл, че не й допадат такива неща.
На мен ми се стори, че Евгени наистина охладня към нея след този разговор, когато и Ирина беше с тях на пейката. Обаче причината за това, мисля аз, е съвсем друга. Тя използва думата "хедонизъм" и според мен Евгени не знаеше какво означава тя. Simple Smile Честно! Това си помислих. Така се ококори насреща й, че ми беше ясно, че не я разбира за какво му говори.
Ще трябва да посвали летвата Елена, ако иска да си чуруликат с Евгени по пейките. А сега - него го е страх да подхване разговор (охххх... Евгени и "разговор" в едно изречение - тегава работа по принцип, ама.....) защото не е много сигурно дали ще разбере темата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт