Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 680
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
В първия епизод началото започва с кадри какво ще се случи и там показват сцена, в която Евгени и Елена се мляскат за съжаление 🙄
Е, то за Генчо едно мляскане нищо не значи. Само с Евгения го достраша.

# 196
И аз много симпатизирам на Елена, но пък не ме кефи Гената, не показа никаква дълбочина на този етап.

Нито Мика, нито Елена ги давам на ер-Гена

# 197
Аз Карито също си я харесвам Simple Smile Сакън да не излезе, че не я харесвам. И героинята, и актрисата, и сериала Simple Smile
Ама сега е друго: на разни-разнообразни media creators хич не им е нужна медия, за да изживяват детската си мечта да пишат. Понякога не с особен успех и талант.
Ся тука ще изразя изцяло лично мнение: на мен никак не ми харесва Елена как пише. Безобразно дълги изречения, доста неуместни думи и нищо не казващи изрази. Чуждици и паразити в почти всяко изречение. Стилът ѝ е доста “непоръбен”. Бюлетините, които така “мило” ни изготвя са едни “импресиики”, които явно трябва да будят някакви чувства, но не предават нищо като информация. Ако бяха в стих, щяха да са по-ефектни, ама пуста проза. Епизодите в подкаста ѝ са с много а ла вестник “Уикенд” теми. Вечната дъвка “Людмила Живкова”. Които се интересува от темата, знае, че има сериозни биографични книги по темата. Да наричаш Людмила Живкова “червената баронеса” в заглавието си ми е булевардно. Предстоят  серии за мафията и поп-фолка през 90те. Направо да изчита на глас “Умирай бързо 1-2-3-4” и да не се напъва повече.

# 198
Скрит текст:
Елисавета е някакъв северноевропейски тип, поне на мен не ми прави кой знае какво впечатление на чак толкова фрапантно различна, колкото се изкарва тук. Иначе е скучна като присъствие, ако не се държеше за Габи нямаше въобще да влезе в кадър. Вече изглежда че и на нея самата започва да й става скучно, то всичките шегички и закачки към останалите участнички почнаха да се повтарят.
Забелязала съм, че и в живота такива жени като Елена не се котират добре, в смисъл да ги прекарат през леглото да, ама не и повече.
Интересно. Аз пък съм останала с впечатлението, че такива (ако имаме едно и също разбиране за Елена) обикновено минават само през едно легло, т.е. материал за ценители, не за масова употреба. Освен ако не става дума за отчаяни каки, които се хвърлят на всеки който им обърне внимание, но не ми се вижда Елена да е от тях.
Ами от нейните разкази вече стигнахме до 3 легла, а не сме стигнали средата на предаването.
Явно наистина си мисли, че е в Сексът и града, и е много яко да си обсъждаш бройките.

# 199
Не ми харесва Елена как пише, подкастът с Камелия не ме е заинтригувал с тема, че да го гледам, но все още й се надявам да раздвижва предаването. Харесва ми, че поема рискове и че е много мотивирана. Има искреност в участието й, заради което я намирам почтена към ерген и публика. Не виждам Евгени да я харесва по никой начин, просто не са един за друг. Не ми харесва, че е много язвителна към Валерия и не изключвам сама да се провали, докато се фиксира в някакво разобличаване.

# 200
Как прозря искреност?!

# 201
Повярвах й, че е там заради Евгени. Също на Виктория, Микаела, Крисия и Ивелина. Може да имат и други мотиви, но ми се струва, че личността на тазгодишния ерген е била приоритет за тях да участват.

# 202
Да, разбрах че си повярвала, ама какво точно от това, което тя показва, те кара да ѝ вярваш?

# 203
Аз не бих заложила на искреност от момичето, което се опитва да пробие като някакъв content creator в инстаграм. Доста като трамплин ми се вижда цялото участие.
Иначе на теория би трябвало с Евгени да си подхождат повече отколкото с Габи.ало

# 204
Преди малко четох, че Евгени е спал с Боряна.Вярно ли е?

Искам да се извиня на всички фенове на Елена, но няма как да я харесам тази злобна, завистлива и надута "писателка". Прави се на много умна, а отвътре кърви цялата и си личи много. Няма как раните и да зарастнат с влизане в такъв формат. Може би трябва да попътува, да смени средата и ако се налага да отиде на психолог. За мен тепърва  ще виждаме негативните и черти. А за хейта към Валерия не ми се говори. Не може да привлече вниманието на Евгени и друг и е виновен. Тя не  разбра ли, че с философски романи и задълбочени разговори не става. На външност също не блести и Евгени на моменти ми се струва отегчен от нея.
И също така нея никой не я е карал да участва.Всеки избира как да си изиграе картите. И ако наистина обича Евгени ще уважи (поне частично) неговия избор. Аз досега в живота си не съм видяла скорпион, който да си избива така като нея комплексите и да проси внимание.

# 205
Да, разбрах че си повярвала, ама какво точно от това, което тя показва, те кара да ѝ вярваш?

Рискува много и съзнава, че може да свърши зле за нея. Според мен показва естественото си поведение без да играе роля, друг въпрос е, че естественото за нея е изкуствено и поза за много други. За човек с опит в медиите не се старае да се хареса на всички, а се цели в Евгени и рискува бъде отхвърлена. Не мисля, че за предишния ерген би се борила.

# 206
Мен точно опитът в медиите ме кара да я приемам за неискрена. Освен това какво рискува: тя само печели повече ефирно време. Да одумва язвително другите в синхроните не ми се вижда кой знае какъв жест към Евгени.

# 207
Мен точно опитът в медиите ме кара да я приемам за неискрена. Освен това какво рискува: тя само печели повече ефирно време. Да одумва язвително другите в синхроните не ми се вижда кой знае какъв жест към Евгени.
Искам Евгени да изгледа всички синхрони от-до.Да видим тогава какво ще стане.

# 208
Струва ми се с голямо его и че не приема леко отказ. Въпреки това участва на 30+ в подобно предаване. Има смелост в това. Също и колко много информация за себе си дава - струва ми се най-открита от всички. Според мен заради Евгени се е пробвала и наистина я привлича. Дали само като биография и успехи, но все пак се интересува от него и не би му върнала пръстен 🙂 Спирам дотук, че доста писах днес. Приемам всички различни мнения.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 20:21 от Mama xxl

# 209
Някой беше писал, че тя би била с него заради статуса. Жена на известен пианист, след предаването биха били част от хайлайфа. Ще се изразя в нейн стил - ще бъдат power couple.

Общи условия

Активация на акаунт