Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 727
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 210
И аз усещам Елена искрена - в това, че търси сближаване с Евгени и е отворена да разбере дали нещо би произлязло от този контакт. Прави го по начин, който ми харесва - открито  и с риск да бъде уязвима. В пъти повече одобрявам такъв подход от мяукането и елементарните трикове на изкусителка на Айлин, например. Валерия за момента привлича Евгени с красотата си, не виждам нещо друго, с което да го е омагьосала -  защо Елена да не се опита да го привлече с това, което смята, че има като свои качества?
Думите ѝ за Валерия в края на предния епизод бяха в главите на почти всички момичета, които се почувстваха по същия начин и им личеше. Не мисля, че е показала злоба, а възмущение от самодоволното поведение на Валерия, която се държи с тях все едно е спечелила световна титла. Точно така, както я описа Елена, усетих и аз като зрител случката на коктейла.

# 211
Аз Карито също си я харесвам Simple Smile Сакън да не излезе, че не я харесвам. И героинята, и актрисата, и сериала Simple Smile
Ама сега е друго: на разни-разнообразни media creators хич не им е нужна медия, за да изживяват детската си мечта да пишат. Понякога не с особен успех и талант.
Ся тука ще изразя изцяло лично мнение: на мен никак не ми харесва Елена как пише. Безобразно дълги изречения, доста неуместни думи и нищо не казващи изрази. Чуждици и паразити в почти всяко изречение. Стилът ѝ е доста “непоръбен”. Бюлетините, които така “мило” ни изготвя са едни “импресиики”, които явно трябва да будят някакви чувства, но не предават нищо като информация. Ако бяха в стих, щяха да са по-ефектни, ама пуста проза. Епизодите в подкаста ѝ са с много а ла вестник “Уикенд” теми. Вечната дъвка “Людмила Живкова”. Които се интересува от темата, знае, че има сериозни биографични книги по темата. Да наричаш Людмила Живкова “червената баронеса” в заглавието си ми е булевардно. Предстоят  серии за мафията и поп-фолка през 90те. Направо да изчита на глас “Умирай бързо 1-2-3-4” и да не се напъва повече.

Хайде и моето противоположно мнение. На мен пък написаното от Елена ми харесва. Много цветен, авторски стил, с разпознаваем почерк. Вярно, сложна фразеология, но кой е казал, че трябва да се пише просто. Темите, които засяга са много лични, но същевременно общочовешки, предизвикателни, умозрителни. За чуждиците - вече има цял клон в науката, наречен емпрунтологията. Все по глобален ще става езикът. То и до сега в българския има немалко чуждици, но щом се касае до юрган или чешма - може, но манифестирам - не може. С две думи - намирам Елена за най-интересния участник в предаването. Не знам дали й пожелавам успех или не, предвид видяното до сега от Ергенчето.

# 212
Не знам кой какви грижи полага, не ходя по тях, но Валерия изглежда 100 пъти по-добре от Мони. Тя да не се прави, защото целта беше да обиди Валерия.

Е тя пък Валерия си изглежда точно занемарена. То нито прическа като прическа нито кожа като кожа. Ще ме извинява всяка дето сега ще каже, че кожата не можем да си я изберем- ами не е така. Има всякакви процедури в днешно време и може да я оправи. Та тя отблизо е като през пубертета.... На Мони лицето и без грим го виждахме и пак не е толкова зле.  Една Габи дето в устата се е обезобразила, обаче кожата и е топ. Точно това имаше предвид Мони, че Валерия не полага грижи и си е така. Може да е естествена, но не и красива. И определено има нужда от грим за грозните пъпки.

Мони не беше без грим. Също така имам приятелки, които страдат от проблемна кожа - опитвали са какво ли не и нищо не помага.

# 213
  • София
Може би се има предвид едничката снимка в Инстаграма ѝ, където е почти естествена (ненарисувана). И доколкото се вижда, е хубава.

# 214
Харесвам Елена, как пише, как се прави или е интересна, дали се прави или е сексуална, разкрепостена, забавна и различна.
Искам тя да спечели и я подкрепям вк. и в инстаграм с лайкове и каквото мога.
Давай, Ели!❤

# 215
Не мисля, че Елена се прави на нещо, просто има различни интереси, маниери и т.н.

# 216
Поне Елена има акъл в главата и не само 5 думи в речника както повечето участнички включително Валерия, Айлин и тн., защото от тях на срещите освен погледи, целувки и прегръдки друго не е показано, тоест те даже характерите не си знаят взаимно с Евгени пък се били влюбили. Как става тая не знам.

# 217
  • София /Абсурдистан
Аз пък искам да видя участничките писателки какво са написали.

# 218
Аз пък искам да видя участничките писателки какво са написали.
Същото, което предните собственички на онлайн магазини са продали… нищо 😀

# 219
  • София /Абсурдистан
Това и го подозирах Simple Smile

# 220
Спрямо Валерия и Айлин, Елена наистина е доста умна. Спрямо Гъбито и Джия и е доста красива. Аз нямам нищо против момичето реално, ама не ми спечели кой знае какви симпатии. Продукцията не ѝ прави кой знае каква услуга с това преекспониране на образа ѝ. То на някоя от до тук показаните “главни” героини не прави услуга.

# 221
Дали сред пишещите тук има участници или техните близки...
Няма да навлизам пак в подробности защо не харесвам Елена. Надявам се от предаването да понамалят сцените с философстването на Елена и да покажат някоя от другите участнички. Един от разговорите на Евгени с Лия беше показан за части от секундата, но за сметка на това се "насладих" на плямпането на Елена какво искат жените (тя, явно) и имах "удоволствието" да гледам масаж на краката. Супер е изтънчена тази жена, няма спор.

# 222
Не знам, ама като чета с какво настървение се защитават тези ергенки, имам чувството, че след края на предаването ще идат да живеят в къщата на някоя фенка.

# 223
Аз искам Милиту вкъщи. Такива плата прави тая жена… Освен това бих заложила, че освен да обича повече от другите жени, може и да чисти повече!

# 224
Ами Лиа има издадена книга. Не е баш нищо.

Общи условия

Активация на акаунт