Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 729
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 225
Ами Лиа има издадена книга. Не е баш нищо.

Буквално преди дни е издала първата си книга - любовен роман, Bad boys bring heaven,  под псевдоним Leah K Plamm . Пише в ИГ, че вече работи по втора и трета от поредицата.

# 226
Всъщност книга има от поне година. Разпространяваше се през амазон.

# 227
  • Варна

Да какво става въпрос в книгата?

# 228
Любовен роман е.

# 229

Точно в Амазон пише дата на публикуване 2 март 2023, първо издание, но може да не съм разбрала добре. Допълвам : не е първата й книга, а първа от поредицата. Миналата година е била друга : Masquerade.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 23:34 от Анонимен

# 230
Ако книгата е добра, направо да я назначат за сценарист следващия сезон.

# 231
На мен ми харесва Меган за половинка на Ергена. Дано има там някакво развитие, че Валерия ми е скучна- или все  мълчат с Евгени на срещите, или се лигавят със слюнка.

# 232
На мен ми харесва Меган за половинка на Ергена. Дано има там някакво развитие, че Валерия ми е скучна- или все  мълчат с Евгени на срещите, или се лигавят със слюнка.

И като я дадат отблизо как пребелва очите докато го целува ще каже човек, че по-противно нещо не е правила.

# 233
Милица и Евгения си бяха нормални жени, но им направиха много лошо представяне. Показаха ги доста нелепи. То и с Мони опитаха, но тя има самообладание да е в ролята дълго време, може би неограничено, и извлече някакви уж ползи. При Елена и Валерия все още са в развитие нещата, но за съжаление колкото повече време им отделят, по-зле става. За тях

# 234
Меган нещо остана на заден план напоследък, уж много си допаднаха в началото и после нищо.

# 235
Извинявам се ако вече е обяснявано, но моля някой да ми обясни ролята на Александра от миналия сезон  в настоящия. Не гледам под/надкасти и тем подобни. Не разбирам защо тя коментира и не ми се гледат бтв клипове с 1 час реклами, за да разузнавам, затова моля някой да ме светне ! Благодаря предварително !

# 236
Тя е по професия психолог викнали са я като такава а и да има повече интерес според мен
Извинявам се ако вече е обяснявано, но моля някой да ми обясни ролята на Александра от миналия сезон  в настоящия. Не гледам под/надкасти и тем подобни. Не разбирам защо тя коментира и не ми се гледат бтв клипове с 1 час реклами, за да разузнавам, затова моля някой да ме светне ! Благодаря предварително !

# 237
Хм, кой да ти каже защо я врат тази Сашка под път и над път. Аз се надявах като свърши сезона, да не я видя никога повече, а тя се превърна в медийна звезда. Не я знам какво коментира, само като я видя или като ѝ чуя гласа, се изприщвам и веднага сменям канала. Дори когато беше в епизода, мютнах, докато изчезне.

# 238
Аз пък мисля, че ще има Момата следващата година с Александра в главната роля.

# 239
  • София
Само в темата съм срещала доста качествена юнгианска анализа например, та не ми се мисли Александра що за психолог е, слушайки я как борави с думите (мернах я при Цитиридис, в 'Пресечна точка' миналата година също. Стана ми откровено жал за нея, много се измъчи 5 дни да споделя вижданията си по събитията от деня).

Общи условия

Активация на акаунт