Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 211
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 240
Сакън. Ще ме откажат форевър от българската телевизия. Не че съм им важна.

Аз пък мисля, че ще има Момата следващата година с Александра в главната роля.

# 241
Не ми се вярва Александра да се захване с това.Но предпочитам нея,вместо Айрян в ролята на момата.

# 242
  • София
О, на Айлин няма да мога да и изтърпя лигавенето.

# 243
Eдва ли ще изберат за Мома такива противоречиви образи, драмата в тия предавания винаги е между кандидатите, не около централната роля. А и смисълът е да не се знае много за личните преференции на Момата и Ергенът, а да се напасват с "половинката" си по време на предаването. Пък и ще е скука ако докарат някоя стара муцуна.

# 244
  • София
На такъв формат и рекламата ще пропусна.
Александра не става!

# 245
Е тя става като няма с кого да се дърпа, а и в Момата няма да има конкуренция и повод за взаимно дразнене. Но част от публиката вече не я харесва, което не е добро начало за едно предаване.

# 246
Евгения наистина гледаше странно, но според мен това по-скоро се дължи на това, че се притеснява. И наистина прилича на сърничка, както някой от вас я определи. Ако си направи холивудска усмивка и ходи на уроци как да се държи пред камери ще е чудесна. Поне не е злобна на фона на змиярника Grinning

Ева:
https://vm.tiktok.com/ZMYxpXPF3/
Joy

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 13:37 от daniela19

# 247
Елена би била чудесна в ролята на Момата.
Умее да разговаря, може да провокира, деликатно флиртува...
Така ще придаде сериозен и интелигентен образ на Момата, защото ако в ролята е по-повърхностно и лековато момиче, нещата биха изглеждали пошли.
Иначе продължавам да не симпатизирам на Елена.

# 248
Не, не, то ще е негледаемо това. Александра не става за мома. Тя не става за телевизионни изяви никакви. Пък и тя не гони ли вече четиридесетака, според мен Момата ще е добре да е маце под 30, че да има по-голям избор от ергени.

# 249
Джия на мини разговорчето с Гената ми направи силно впечатление на тотално престорена. Гласчето, интонацийката, погледчето, стойчицата. Мен не ме кефи кръчмарски певачки да се правят на невинни девойки, ама на Гената може и да му харесва.

Това е големият парадокс при Джия, нейният характер и същност са много далеч от образа на кръчмарските певачки и лично за мен е жалко, че е поела по този път. Тя не се преструва на невинна девойка при разговора с Евгени, а беше притеснена и наистина е доста срамежлива.

anela9 много добре е схванала същността на Джия - мека, спокойна, топла, мила, това е тя. Няма претенции, че е интелектуалка или че е с нещо повече от другите като Валерия, Айлин и Елена. Но съвсем очаквано външния й образ кара хората да я приемат като куха чалгаджийка. Тя учеше поп и джаз пеене в нац.муз. академия и работеше по заведения, не винаги кръчми. С нейното образование не й остават големи възможности освен да скочи към поп фолка и да си опита късмета, но е твърде мек, неуверен и слаб характер, за да успее. Не ми харесва в нея единствено това, че както някой по - напред каза, че върви със стадото и си търси закрилници, но пък не всеки може да е лидер в живота. Горното го пиша като лични и преки впечатления от нея, защото я познавам и съм общувала с нея преди време, както вече съм писала в предни теми. И Джия не пуши.

# 250
  • Варна
Оу, ноу, ноу!
Толкова да ми е антипатична и външност, и стил на обличане, и начин на говорене, и маниери и всичко, всичко,  всичко ...

# 251
Срамежливите момичета не си правят такъв огромен силиконов топчест бюст и не го показват постоянно.

# 252
Мисля, че заради професията си държи такъв  вид, да е в крак с колежките.А и често показността е признак на вътрешна неувереност.

# 253
Спомням си, че някой беше писал, че познава Джия. Даже от преди опитите за поп фолк кариера. Според мен корекциите ѝ са не добри. В предаването не ми харесва компанията ѝ и как държи с онези двенките. Погледнах ѝ Инстаграма и реално оттам ми дойде мнението, че е кръчмарска певачка. Цялата стилистика ме навежда натам. Ще съм приятно изненадана ако покаже нещо хубаво в предаването. Публичният образ е част от работата, а в този бранш не се пробива лесно.

# 254
От Елена може и да излезе интересна Мома, но ще е много трудно да се намерят ергени с които да може да проведе разговор, много ще затруднят предаването 😁

Общи условия

Активация на акаунт