Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 095
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 510
Оф, не пак писма, моляяя....голяма скукаа и еднообразие всеки епизод.

# 511
Поредната бележка.Какво е това?Молба за развод ?

# 512
Май ще ни се размине писмото от Ваня Щерева!

# 513
"Наклепай другарче" е епизодът тази вечер Rolling Eyes

# 514
  • here and now
Валерия е сладка, но Айлин е много противна.
Той Евгени целувки и друго иска те ходят клюки да му снасят.

Валерия е сладка само за Евгени с който се мляскат по няколко минути и си разменят бележки все едно са в училище. Ако имаш такива приятелки като Валерия не ти трябват врагове. Не знам как Айлин все още има сили да си говори с нея.
Айлин не е много по-различна. Те затова са приятелки.

# 515
  • София
Продължава да ме е яд, че гледаме сеира на някакви празноглави кокошки и не показват почти нищо от Меган, Виктория, Боби и още няколко момичета, които изглеждат толкова по-естествени и непринудени и определено имат повече умствен багаж.

Габи все едно изпълнява функцията на някакъв ментор на Евгени и коментатор на всичко в имението.. Определено е в предаването само за да си вдигне рейтинга.

Джия ми е ужасно противна. Насилих се да чуя какво аджеба пее това момиче..тя дори и да пее не може.

# 516
Ама с тези писма до края ли ще ни занимават, толкова е тъпо!

# 517
Оф, бе, да им дадат по един телефон да си пишат в месинджър 'obi4kam te' и да си пращат емотикони и стикери. Пълна тъпотия.

# 518
Изражението и езика на тялото на Ергени са мнооого дръпнати, изглежда все едно физическо му е неприятно да седи до Елена. Виктор по-умело се контролираше, въпреки цялата му скованост

# 519
Аааа,как без писмо,.!

# 520
Елена се опетла като пате в кашчища като влезна в обяснителен режим. Не ти се получи, Ленче.

# 521
Хахах, Ергени как си вдигна веждите, докато Елена му обяснява колко е разочарована от коктейла и че ги е зарязал... ми май не му пука особено и се чуди как да и разбере сложното бърборене.

# 522
Елена търсеше думата "ограбена", но каза "открадната"...

# 523
Ергенът има комуникативни умения на бостанско плашило.

# 524
  • Мюнхен
Ето това им харесвам на мъжете понякога. С две правилно подбрани думи Евгени я засече и вкара в обяснителен режим, без да е груб. Не говори много, но се обажда на място.

Общи условия

Активация на акаунт