Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 129
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 495
Другите, за да му се харесат. Габи, за да му повлияе коя да изгони.

# 496
Щото толкоз им е акъла!

# 497
  • София
Ех, Айлин колко е по-обиграна с мъжете в сравнение с Валерия, добра съпоставка се получи. И чисто субективно, на мен направо ми блестеше с красотата си на фона на бозавата Валерия. (За грима съм отново с особено мнение. Rolling Eyes)

Мда, Габи пък ще му свежда клюки от кокошарника...

# 498
Ирина е много приятна. Умерена, балансирана… и в същото време си личи, че може да изгори някого, ако пожелае.

Лиа май ще си взима цветето днес.

# 499
Ще падна просто, всяка ходи при Евгени като на някой ходжа да му се жалва...

# 500
Валерия е сладка, но Айлин е много противна.
Той Евгени целувки и друго иска те ходят клюки да му снасят.

# 501
  • here and now
Ирина е много приятна. Умерена, балансирана… и в същото време си личи, че може да изгори някого, ако пожелае.

Лиа май ще си взима цветето днес.

Като гледам така, май и тя няма търпение да си ходи.

# 502
Защо от всичките му разговори с Ирина се дава толкова малко ..... отговор:
 а) защото капацитета не е много и знае само "ооо колко си секси, оо какъв мъжкар"
б) екипа иска да я показва по-малко и в добра светлина, за да сме объркани . Когато дойде време за симпатии да дадат този як момент в който тя ще обърне нашата представа и половината зрители няма вече да са бясни ако тя печели (според жълтите вестници)

# 503
  • София
Ирина го гледала жадно, на Валерия всички й завиждали, Евелина е като доносника на класа, разговорът между Евгени, Айлин и Валерия беше страшно съдържателен.... Rolling Eyes Май за седмица съм позабравила какво е нивото и пак съм в ступор.

Елена тази вечер изглежда много добре с по-лек грим на очите.

# 504
Габи и Евгени не могат да си кажат репликите от смях.

# 505
Валерия е сладка, но Айлин е много противна.
Той Евгени целувки и друго иска те ходят клюки да му снасят.

Валерия е сладка само за Евгени с който се мляскат по няколко минути и си разменят бележки все едно са в училище. Ако имаш такива приятелки като Валерия не ти трябват врагове. Не знам как Айлин все още има сили да си говори с нея.

# 506
Евгени светваше, като се обърне към Валерия и ставаше сериозен, обръщайки се към Айлин. Тя, нали си е опитна, веднага се усети.

# 507
  • тук и там
Мен пък Айлин ме накефи. Направо си каза очевидното за всички" Габи иска само обувки" Grinning

# 508
Габи е с добро сърце...
Ай стига бе,100 % Поли е почерпила или Евгени или сценаристите с някаква дрога Joy

# 509
Леле, Габи колко е проста! Абсолютно прозрачна интригантка,  а той: "Габи има добро сърце"

Общи условия

Активация на акаунт