Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 077
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 540
Евгени продължава да не схваща какъв гаф направи с момичетата. И едва търпи Елена...

# 541
Браво,Ваня! Браво,Щерева!

# 542
Какъв монтаж, каква обработка, каква трогателна музичка за фон, просто филмов шедьовър е сцената с писмото!!!

# 543
Мърльо! Не само, че се държа като дърво, но и унизява допълнително. Не, смятам, че не е само космат, но и примат. По отношение на държанието.
Генчо каза, че Габи има добра душа и й има доверие. Не е ок, влияе се от чуждо мнение, вместо сам да осъзнае, как се е държал.

# 544
Взех, че я заслушах по-сериозно Елена и......флоуа,дайджествам, валидирам 😂😂😂😂 определено сте прави, че се има за няква по-висша с много чуждестранен опит.

# 545
Като се слушат тези жалки писма, става ясно защо Антон Стефанов и Ваня Щерева са ерген и мома цял живот…

# 546
Генчо ме ядоса... ще съпоставя две жени напълно различни.... да се покаже големия мачо... алоо дребния

# 547
  • София
Да го диджестира?! Една минута и помощ от мъжа ми ми трябваше да се сетя, че иска да каже, че не може да го смели. Аман от превземки. А ако мен някой мъж ме гледа така, както Евгени гледа Елена, ще се откажа сама и ще си тръгна.

# 548
Много ми е интерестно след разговора на Евгени с Елена продължавате ли да го харесвате? За мен този човек е по-кух и от Виктор!!! Не харесвам Елена, но само тя имаше топки да му каже истината в очите. Ако бях на нейно място след отговорите от Евгени да съм си обрала парцалките и да съм напуснала това нелепо предаване!

# 549
Щерева, Щерева....кои влюбени се обръщат един към друг с целите си имена JoyJoyJoy
Валерия, Валерия, Валерия
Заспаха ми пеперудите. Мноого романтично, няма що Joy

# 550
  • here and now
Всеки път, когато Евгени е с Елена, ни показват как Валерия надига чашката...

# 551
Добре де, що Пам я показват с пълна чиния? Няколко пъти?
на 1:07 е обяснено

https://www.youtube.com/watch?v=7YjpWP_8Mac

# 552
Евгени има чувствителността и социалните умения на пън! А писмата са пълен криндж!
Нула кавалерство и джентълменство има в това джудже!

# 553
Ергени много наострен седна на пейката, държащ я на дистанция. Чак ми дожаля за Елена как ѝ трепери гласът.

# 554
Направо не мога да я гледам и слушам Айлин, вечно озъбена, нахилена и мяукаща..

Общи условия

Активация на акаунт