Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 086
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 435
  • Разпиляна във въображението
Валерия има изумяващ дефицит на грация. Походката е просто фрапираща, всеки път сякаш се влачи с плавници по пясък.
Елена е по-главен герой от ергена.

И Валерия.

# 436
  • тук и там
Записвам се и в тази тема. Чакам поредната доза сеир и после ще коментирам развратът на събитията..

# 437
  • София
Елена има страшно красиви снимки от времето, когато е била по-млада (че сега нали всички са “стари чанти” Simple Smile) С по-дълга коса, изсветляла в крайчетата от слънцето и гъст бретон.

# 438
Тази кралица с това промо я готвят да я "сготвят".

Няма да го бъде това с Евгени. Няма кой да го остави този сторилайн докрая.

П.п. Хайде да не преиграва кралицата, че била изолирана. Сама си каза поне 7-8момичета, които са до нея. Хайде да посмали играта на жертва. Не минава.

# 439
Елена аз я намирам за хубава, ама Евгени ми е странен като каже: “хубавата Елена”. Ами като е толкова хубава, да я беше нацелувал до сега. Отделно самата “реплика” ми се вижда изтъркана.

Е, той от възпитание човекът. Казва и  "Красива Пам!".

И аз намирам Елена за красива и с интересна визия и излъчване, доста скорпионско.

# 440
Елена има леко момчешко излъчване. Не е грозна, но е и класическа красавица.

# 441
Да ви кажа честно, не харесвам нито Елена, нито Валерия, но за мен Елена е по-свежа и симпатична. Странно ми, че Валерия е определяна като топ красавица. Да, има една ефирност при нея, но всяка си има някаква такава хубава черта. За мен е обикновено момиче към леко грозновато без грим. Хубави жени там за мен са Айлин, Лия и Микаела.
Да видим какво ще я правят днес.

# 442
  • here and now
Добре де, що Пам я показват с пълна чиния? Няколко пъти?

# 443
Елена ми е малко като мъж в женска форма... (извинявам се, нищо лично към никой)

# 444
Излъчването на Валерия, когато говори, ми навява асоциация на ръкостискане тип "умряла риба". Няма да се изненадам, ако в действителност го прави. Grinning

# 445
Пак ще ни отегчават с псевдо Жулиета.
То са балконът, градината във Верона, едни замислени погледи в огледалото…

# 446
Гери каза,че ще я сготвят Валерия тая вечер.Може тя да е в чинията на Пам:)

# 447
Оправданието на Валерия, че отишла на срещата, защото сънувала Евгени и искала да го види е 100 % измишльотина.
Искам Елена да я направи на две стотинки и да й каже в очите всичко, което изговори за Валерия в синхрона и зад гърба й.

# 448

За да разберем, че е дебела от ядене, защото досега си мислехме, че е от поемане на слънчева енергия. Явно в грешно да се яде и й броят залцитв.

Добре, де, Елисавета има едни снимки с дълга изправена коса. Защото в предаването е така.

# 449
Балконските сцени - аз го отдавам това на инстинктите и опита на Валерия като модел, определено умее да се самоинсценира, обаче всеки път като я снимат така ми е една доза нелепо, нещо ми пречи да се вживея в нейните емоции, предадени така.

Общи условия

Активация на акаунт