Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 734
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 635
Да оставя габи и елисавет, пък да маха нормално момиче.. прекалено нагласено. Не усещал връзка с Райя. А с габи каква връзка има?
А де? Пълна тъпотия.

Габа (телефонът ми я поправя на хаха всеки път)  и бай Елисавет нарочно го направиха, защото зависеше от Пам, за да я принизят. Тя се засегна, че не й признаха правото след победата. И мисля добре им го каза, но Габа едно си знае, едно си нае.

Гледам от промото копае вече дъното... Габа шаржът ще обижда на изрод 🙄🤦 Божке жднб! Лъснали цървулът, помислил се за пантофка.

Най-итересно ми стана, че двете с Елисавета направиха това, но като нападнаха само Габи Елисавета си мълчи вместо да защити приятелката си.

# 1 636
  • Вестерос
Да и това го има, и тя една приятелка 🤣

# 1 637
За да важи клауза, че не могат да напуснат когато си искат, трябва да има и такава със заплащане. Съответно те са наети в тази продукция, за актьори, статисти и прочие.... Не е действителен договор, в който ти правиш(работиш) нещо срещу храна и подслон, трябва да има заплащане, осигуряване и т.н. Храна и подслон срещу труд  de iure и de facto е робство.

Интересно ми е при това положение дали момите са на хонорар наистина? Аз мислех, че се надяват на монетизация след предаването, но това обяснява защо липсват участнички със сериозни професии.
Вчера някой беше пуснал подкаст с Блага от миналия сезон и обсъждаха по колко часа снимат на ден и какво правят другите момичета докато има среща или игра в която не всички участват. Казаха нещо от рода на " Като ти плащат 1000 лв няма кой да те остани само да си почиваш в имението". Което прави цялата работа още по-жалка ,за едни смешни пари са се оставили да ги разиграват като мечки Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 07:02 от Leona_

# 1 638
  • тук и там
Аз я разбирам Пам.Не беше справедливо. Просто пак се случи същото като с Валерия. Момите цял ден се бъхтиха, и хвърляха пот, накрая Валето наруши правилата, че и получи роза...Сега момите се излагаха и бориха в слуз, накрая Елисавет и Габа отиват и "уволняват" Пам..Значи -за едни има правила, за други няма..Какъв е смисълът тогава от тези игри? Ми супер гадно от страна на продукцията-хем ги карат да правят разни неща само за сеир на зрителя, хем нямат право да откажат участие, хем пък ако изграят по свирката на продукцията  и все пак се включат , то "наградата" е само формална май..Щом всеки може да  си нарушава правилата..Та за това Пам беше бясна..Начи ще се прави на идиот омазана в тази слуз, и накрая наглите Габи и Елисавет, ще кажат за нас не важат правилата ..Съвсем основателна причина си имаше Пам да се сърди..

# 1 639
Аз не мога да разбера продукцията, защо първо пускаш кастинг, а след 7 месеца обявяваш и показваш новия ерген?! Нали целта уж на това предаване е любов. Еми как ще убедиш драгия зрител, че момичетата поне са се записали, заради това, че харесват момчето, което са видяли на външен вид. Поне да го изиграят за пред хората.... Напънете се малко дее

# 1 640
  • Leeds, UK
Пам даже и не се изцапа в борбата, защото й дадоха да се бори с малкото Райче. Наполовина на нейните кг. Това честно ли е? Пам честно ли спечели играта, че да иска от другите честност?

# 1 641
Много тягостно си тръгна Райя. Ясно, че не ни е любимка и не сме се привързали. Обаче наистина е трудно за вярване, че Елисавета и Гъби остават, а тя си тръгва. Все по-често по повод на тоя сезон използвам думата нелепо.
Гледам Гъбито много човешки я анализирате.  Хора, моля ви, това не е героинята на Джулия Робъртс от “хубава жена”! Опомнете се какъв човек ни показват, стандартизират и легитимизират показването на една **рва в национален ефир. Вие давате ли си сметка това момиче, така както е на 21, какви неща прави и вижда от 15-16 годишна. Ще кажете то това са глупости из интернет писани. Осъзнайте се, Пловдив е два вагона хора, а момичето е с дълъг стаж в бранша си. Истина е всичко, та е и по-лошо. Мони хубаво ѝ каза, че е евтина, Гъби се направи на неразбрала. Най-евтината от нейната дружинка е и е там, за да си вдига тарифата. Гъби даже не се пласира на пазара си като хубава, а задоволява мераците на хора със странни естетически предпочитания. Какво да не е комплексирана и озверяла. Гената вика имала добро сърце… човееек… какво сърце. Като ти е мерак, обади ѝ се, плати си, ама не ни наказвай ние да я гледаме. После що крещяла “изрод” и изпадала в истерии. Вие какво очаквахте? Не помните ли Денизчето? Тоя бранш не е лесен явно  и само зверкини вътре, няма я “Хубава жена”.

# 1 642
Да, честно, защото игра с който й казаха
Елена и Пам не са смешни затова,че спазват договора и сценария. Другите не го спазват, отделно са поведението и обидите, и нищо. Човек се чувства безсилен така. Освен това не всеки държи да "блесне" пред камерите с агресия и злоба, повечето премълчават или се сдържат.

# 1 643
Пуснах си епизода от снощи и се чудя тази Пам какви неща му обяснява на Евгени, той на сеанс ли е😀
Само слушаме за нейните драми, как е наранена…

# 1 644
Пам даже и не се изцапа в борбата, защото й дадоха да се бори с малкото Райче. Наполовина на нейните кг. Това честно ли е? Пам честно ли спечели играта, че да иска от другите честност?
Това беше с цел да изложат Пам. Преди това ни показаха как яде 10 филии, а след това как ще премаже Рая. Чиста гавра си беше с нея. За мен не е ок да и броят филиите. Пам ми хареса, че даде първата среща на Рая, беше достойно.

# 1 645
Снощи съм заспала баш на скандала, какво стана? Пам пак е ревала, че е дебела ли?
Габито си се пласира добре сред публиката, тя и в темата има фенки - природно интелигентна била, психолог била, много ѝ било ясно всичко. Жалка картинка.

# 1 646
По принцип не е ок да се ядат много филии( миналия сезон стана ясно,че то много много храна не е имало и е била кофти), но пък си е нейно право. Тя не твърди, че е слаба. В смисъл както Габи крещи истерично, че не й пука, така Пам си говори директно за килата. Не виждам разлика. И двете предлагат главно това. Пък то живота не е само секс и ядене.

# 1 647
Габито си е социопат. Това че работи нощна смяна ѝ е най-малкият проблем. Пак хубаво, че не е мъж.

# 1 648
Другата седмица,ако си ходи оная с джапанките на мястото на устата си ,ще видим как дядо реве за внучето си ,което си тръгва.

# 1 649
  • София
❤ Дано не изчезне този пост; всъщност може да се ковне в началото на всяка тема за отрезвяване. Къде са всички писъци за прозорци на Овертон и другите подобни сега?..

Много тягостно си тръгна Райя. Ясно, че не ни е любимка и не сме се привързали. Обаче наистина е трудно за вярване, че Елисавета и Гъби остават, а тя си тръгва. Все по-често по повод на тоя сезон използвам думата нелепо.
Гледам Гъбито много човешки я анализирате.  Хора, моля ви, това не е героинята на Джулия Робъртс от “хубава жена”! Опомнете се какъв човек ни показват, стандартизират и легитимизират показването на една **рва в национален ефир. Вие давате ли си сметка това момиче, така както е на 21, какви неща прави и вижда от 15-16 годишна. Ще кажете то това са глупости из интернет писани. Осъзнайте се, Пловдив е два вагона хора, а момичето е с дълъг стаж в бранша си. Истина е всичко, та е и по-лошо. Мони хубаво ѝ каза, че е евтина, Гъби се направи на неразбрала. Най-евтината от нейната дружинка е и е там, за да си вдига тарифата. Гъби даже не се пласира на пазара си като хубава, а задоволява мераците на хора със странни естетически предпочитания. Какво да не е комплексирана и озверяла. Гената вика имала добро сърце… човееек… какво сърце. Като ти е мерак, обади ѝ се, плати си, ама не ни наказвай ние да я гледаме. После що крещяла “изрод” и изпадала в истерии. Вие какво очаквахте? Не помните ли Денизчето? Тоя бранш не е лесен явно  и само зверкини вътре, няма я “Хубава жена”.

Общи условия

Активация на акаунт