Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 745
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Вестерос
Габка крещи в истерия как не ѝ пука, а на мен ми се визуализира Мони, която с каменно лице провлачва:
-Явно ти пука, щом толкова се палиш.
😂
Даже с нейния глас го прочетох 🤣🤣

# 1 621
И каква стана тя сега със сторилайна на писъмцата?! Другата седмица ще има само драми… Не дадоха нито как Вал казва на Ергени за писмото, нито него да го е потърсил… Аз пък най се радвах на поетичните им откровения, като глътка свеж въздух ми бяха…
Глътка свеж въздух ала Щеревица. Scream
И нейните и неговите писма в една стилистика, видимо писами от едно лице.
Валерката дето две думи на фльонга не може да върже в писмата е баси поетичната натура.
Каква романтика, какво чудо?!С глас се смея.
Щерева на много поетична вълна се понесла. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 622
Винаги тайно съм си "мечтала" да имам приятелка, която да нарича други хора "изрод". Габи, къде си, бейбс? Ела, да ти сложа един мозъчен филър и да се посмеем и развеселим хората заедно.

# 1 623
Винаги тайно съм си "мечтала" да имам приятелка, която да нарича други хора "изрод". Габи, къде си, бейбс? Ела, да ти сложа един мозъчен филър и да се посмеем и развеселим хората заедно.
Само ако обещаваш да я браниш като куче. Иначе не я давам Габито. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 624
"Забавното" Габи е забавно само когато се подиграва на другите. Когато на нея някой ѝ каже нещо скача и почва да се оправдава и защитава. А Мони като ѝ каза, че е евтина скочи все едно кръвна обида ѝ е нанесена и само дето касовите бележки на гардероба не изкара Wink

# 1 625
  • Монреал
И каква стана тя сега със сторилайна на писъмцата?! Другата седмица ще има само драми… Не дадоха нито как Вал казва на Ергени за писмото, нито него да го е потърсил… Аз пък най се радвах на поетичните им откровения, като глътка свеж въздух ми бяха…
Глътка свеж въздух ала Щеревица. Scream
И нейните и неговите писма в една стилистика, видимо писами от едно лице.
Валерката дето две думи на фльонга не може да върже в писмата е баси поетичната натура.
Каква романтика, какво чудо?!С глас се смея.
Щерева на много поетична вълна се понесла. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Предпочитам го пред драмите. По-добре се връзва със стилистиката на романтично реалити😝

# 1 626
Губя си времето с това реалити и гледам някой друг епизод , но като че ли коментарите и настроенията в темата са по-интересни ( меко казано ) .
Двете невъзпитани и нечленоразделни жени се определят , като природно и емоционално интелигетни , невежеството и глупостта се оправдават със семейна среда от един родител, ехидно изкривените лица предизвикват симпатии.....Заветната им цел да са увеличат последователите и да предизвикват възторг при крясъци , като " ни ми пукъъъ" е постигната.
Другите момичета , като че ли по-приемливо си заработват хонорарите с оставането в повече епизоди и подбраните им роли. А най -голямо разочарования е главния герой.

# 1 627
Габи може да е евтина, невъзпитана, груба и най - лошото - присмиваща се, обаче тя е най - здраво стъпила на земята. Такива като нея развиват невероятен психологически усет към хора и ситуации. Вижда ги всички като през рентген. Може да има 200 думи в речника си, обаче в повечето случаи много кратко и точно се изразява в пъти по - добре от Елена да речем. Не я оправдавам, но мисълта ми е, че и тя си има своите плюсове, като всеки човек.
При Пам проблемите са много наистина. Тя има огромна нужда от внимание и от признание. В търсенето и изискването им става досадна. Тази вечер ми харесаха благородните й подбуди да събере ергена с по - пренебрегваните девойки. Сякаш се опияни от възможността, която й беше предоставена и в един момент пресоли манджата. Мисля, че Елена осъзна, че драмата е излишна и затова не се намеси. Габи няма обноски и култура, за да реагира в такава ситуация по по - адекватен начин. Колкото и да е природно умна, си личи, че е расла на улицата и единствените й оръжия за защита са махленски нападки и обиди. Жалко и за Пам, и за Габи.

# 1 628
Стига, Пам. Всеки рано или късно намира истината за себе си. Колкото и да му говориш на Евгени е ясно, че си жена, която не му е тип. Колкото и да му говориш това не променя факта, че си използваш фигурата за да демонстрираш различност, която всъщност не притежаваш.

Едно от любимите ми епизодчета в това предаване е варианта на композицията " На Елизе" от Бетовен за цигулки в пицикато вариант. Демонстрира нещо красиво, което е за пиано по принцип, но и така звучи добре.

# 1 629
  • Вестерос
Това тоалетче на Айлин било пижама от дизайнерката Гущерова 🤣🤣

# 1 630
Евгени е много елементарен и ми прави впечатление, че изобщо не може да води шоуто. Не умее да говори добре, на него му е най-добре да води лежерни, дори лишени от всякакво съдържание разговори, като днес с фолкаджийката. Толкова е изкуствена и не може да каже нищо интересно, че започва с езика на тялото - върти очите, от роклята ще изпаднат дините, целува в стил програмите с парола и така.
Отвратена съм от такива жени, които нямат капацитета да инвестират повече усилия в интелектуалното си развитие, а разчитат само на женствеността си, която при тази е под въпрос. Ако нямаше устни и балкон, правен нос, кой знае какъв орел с кисело зеле щеше да бъде.

# 1 631
Евгени стана комичен образ и тъпотиите му много ме забавляват. Гледайки умно, подхвърля някоя и друга дума, но тъй като няма тема, която да му е интересна, предпочита момите да му се обясняват в любов и да го възвеличават. Явно много по-лесно му е да се мляска с девойките, отколкото да разговаря. Като му се изреждат на пейката една през друга, накрая едва ли помни с коя се е натискал, но за сметка на това се раздава с всяка поотделно, все едно че е любовта ма живота му.

# 1 632
В тоя епизод, колкото и да не харесвам Габи, Пам беше много по-дразнеща от нея. Толкоз важна ...от една дреболия такъв световен проблем направи... Самата Ирина не се обиди, обаче Пам обидена до кръв и до живот:)  
Джия ме разочарова...на всичкото и очарование и женственост...едни кухи и повърхностни разговори...
В Габи, колкото и да е невъзпитана, груба и каква ли не, има нещо интересно...

# 1 633
Оле, какво ми става днес, всички ми харесаха и ми бяха приятни, даже и Евгени Joy Без Валерия и Габелисавет, разбира се.

Елена изглеждаше страхотно в гащеризона. Изчистени архитектурни линии и андрогенни дрехи много ѝ отиват. Мисля, че е с тяло тип гамин или драматичен гамин от класификацията по Кибе. Човек като си нацели Кибе типажа и облече правилните дрехи, разцъфтява.

Айлин и тя беше страхотна с патладжанената рокля, жалко, че много малко беше в кадър.

Микаела Heart е жена за топ мъж, сори, Ергени. Като Джесика Частейн беше. Има уникална костна структура това момиче, едно на милион сигурно. Не само лицето, целия скелет. Високи скули, дълга шия, издължени, фини и елегантни линии навсякъде, без нито една изпъкнала или ръбата става, която да наруши контура като при Валерия например. И изглежда висока като модел, а явно е дребничка, щом е колкото Евгени на висок ток. Такава структура с пари не може да се купи, още не са измислили такива операции.

# 1 634
За да важи клауза, че не могат да напуснат когато си искат, трябва да има и такава със заплащане. Съответно те са наети в тази продукция, за актьори, статисти и прочие.... Не е действителен договор, в който ти правиш(работиш) нещо срещу храна и подслон, трябва да има заплащане, осигуряване и т.н. Храна и подслон срещу труд  de iure и de facto е робство.

Интересно ми е при това положение дали момите са на хонорар наистина? Аз мислех, че се надяват на монетизация след предаването, но това обяснява защо липсват участнички със сериозни професии.

Общи условия

Активация на акаунт