Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 971
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Не приемам нищо за щитовидната жлеза.
В четвъртък съм на кръвен тест и тогава ще пусна б12,  Д, и панел щитовидна жлеза. А дотогава мога ли да взимам нещо за сърцебиенето? Много е плашещо, продължава повече от половин час.

# 361
Манди,много съжалявам 😭 желая ти сили,зада продължиш напред ❤
Боби, стискам палци да счупиш каръщината при нас ветеранките🤞
И да попитам дали някоя е правила ЗЕТ с меки гърди 🙄 от 07.04 съм на циклогест 2х1 и гърдите ми са ужасно меки,а теьи дни ще е зет 😩

С два ЗЕТ съм но никога не са ми били твърди гърдите, след първия имах симптоми -подут корем,придърпвания ниско в долната част на корема,твърди болезнени гърди но тестът беше отрицателен, дори нямаше и опит за имплантация . Сега след втория нямах никакви симтптоми ,гърдите ми станаха твърди едва на шестия ден,какъв ще е резултата не знам,още чакам……..

# 362
Не приемам нищо за щитовидната жлеза.
В четвъртък съм на кръвен тест и тогава ще пусна б12,  Д, и панел щитовидна жлеза. А дотогава мога ли да взимам нещо за сърцебиенето?
Пуснете ТСХ да видите как е хормона . Не мога да кажа какво може да взимате , ако хормона се е покачил,  ще Ви изпишат нещо . В даден момент организма свиква и хормоните се напасват.  Аз през цялата бременност бях с пулс 120 .

# 363
Здравей те, вечера пуснах кръвен и резултата е. H107miU/ml. <5.0..Как ви се струва. На 5 дневен зет.

# 364
Здравей те, вечера пуснах кръвен и резултата е. H107miU/ml. <5.0..Как ви се струва. На 5 дневен зет.
има бременност. Пуснете пак след 48 часа, да видите как се удвоява. Тихичко честито

# 365

Честито Дени ❤🌷
Утре ще излезне и моят тест

# 366
На 08.04 имах свет трансфер на едно емрбионче започнало да се излюпва,  преминало лазерен хетчинг. Кога според вас най-рано мога да направя тест?

# 367
     На кой ден е правен теста?

# 368
Най-добре на 18ти, точно ти се пада след празниците Simple Smile Стискам палци за положителен резултат!

На 08.04 имах свет трансфер на едно емрбионче започнало да се излюпва,  преминало лазерен хетчинг. Кога според вас най-рано мога да направя тест?

# 369
Благдаря..само малко ме притеснява, че нямам никакви симптоми както другите дами. Нито болка в гърдите нито в яйчниците.. нищо по различно..  Sad

# 370
Охххх извинете за острия коментар, но все едно не се изредихме няколко дами днес сутритна са пишем, че сме нямали болки в гърдите. И да поняка по нищо не се усеща, че е настъпила бременност. При 3 бременности, все нямях симтоми, така че не си пиша просто така. Ама щом искате да си се притеснявате си е ваша работа.
Успех на чакащите с или без симптоми!

# 371
Благодаря

# 372
     На кой ден е правен теста?
На 7.вчеря

# 373
Понякога човек просто има нужда да сподели и все си мисля, че повечето сме тук точно заради това.. да кажем на някой 1% от всичко, което ни минава през главите и сърцата всеки ден. Много от жените тук не сме имали предходни бременности и колкото и да четем не можем реално да си представим усещането Simple Smile Силно се надявам, че скоро всички ще знаем и ще сме по-спокойни в мислите си. Flowers Four Leaf Clover

Охххх извинете за острия коментар, но все едно не се изредихме няколко дами днес сутритна са пишем, че сме нямали болки в гърдите. И да поняка по нищо не се усеща, че е настъпила бременност. При 3 бременности, все нямях симтоми, така че не си пиша просто така. Ама щом искате да си се притеснявате си е ваша работа.
Успех на чакащите с или без симптоми!

# 374
Здравейте!
След трансфер повече лежах те ли
 или си правихте всичко нормално както преди

Общи условия

Активация на акаунт