Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 51 008
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
При мен теста е 0.10.. за трети път без никаква имплантация нямам завишени нк клетки не можем.. перфектни ембриони и не можем да разберем какъв е проблема

# 451
При мен теста е 0.10.. за трети път без никаква имплантация нямам завишени нк клетки не можем.. перфектни ембриони и не можем да разберем какъв е проблема
Изследвали ли сте ембрионите ?

# 452
Опитвали ли сте асистиран хетчинг, за да е сигурно че се излюпват?
Хистероскопия, за да се огледа матката?
Друг вариант е ако трансферите са били на ЕЦ, да се пробва с контролиран цикъл или обратното.
ПИД на ембрионите може би при следващ опит, въпреки че е скъпичка процедура. Thinking

Съжалявам за неуспеха. Дано скоро да ви се получи. Hug

# 453
Направих тест днес и резултата е <0.10 Sad и това на 10ти ден

# 454
Имаме направен хетчинг да.. и пак 0..

# 455
Имаме направен хетчинг да.. и пак 0..
А биопсии?

# 456
Нямам.. ще говоря с доктора той иска и pgt на ембрионите но аз съм малко скептично настроена

# 457
Нямам.. ще говоря с доктора той иска и pgt на ембрионите но аз съм малко скептично настроена
Направете си биопсии три вида както и пид на ембрионите

# 458
Какви са тези три вида биопсия бихте ли споделили

# 459
  • Бургас
Включвам се на бързо за да се отчета на 7ми ден след трансфер на 4-дневно Simple Smile Доволна съм, не мога да си намеря място.

# 460
Момичета,
Потите ли се през нощта 😩 2 нощи е ужасно при мен и се опасявам,че тази темп която явно вдигам не е ок за ембрионите.
От хормоните ти е потенето.
Ако не си засичала някаква висока температура над 37,5  не би трябвало да е проблем. Повишение с 2-3 десети често се случва от високите нива на прогестерон и се счита за норма.
    И защо изобщо реши, че щом се потиш, значи вдигаш температура. Joy
99% е прогестеронът…
Благодаря вииии, но гърдите все още са ми по-меки от нормалното за този ден от мц, взимам само 2х400 циклогест,та си мислех,че едва ли прогестерона ми е кой знае колко висок(в деня на зет на 12.04 беше 27 ng/ml) 🙄

# 461
Девилче, това си е доста прогестерон на ден са като 8 утрогестана 100 мг

# 462
...Много съжалявам и ви разбирам напълно.Аз имам над 20 трансфера от 2013 година до сега и всичките са с резултат 0.Сменила съм 4 доктора и никой няма обяснение.Правили сме всички изследвания по няколко пъти.Имунологични,генетични 3 те вида биопсия, лапароскопия хистероскопий Пид на ембриона.Пробвали сме хиляди варианти с различни лепила с естрофем без естрофем с фраксипарин с инжекций прогестерон и всеки път резултата е 0.Вадим много яйцеклетки стават перфектни ембриони и пак нищо.Днес ми е 9 ти ден след трансфер на последните ми останали ембриони,нямам вече надежда но реших да ги използвам и тях.най -странното е че забременях нормално между трансферите и имам момиченце на 5 години а при трансферите не се хващат.

# 463
galetosweet, а лигавицата преди трансфер как е? Защото и при нас уж всичко перфектно и си мисля, че проблема е в лигавицата. Над 7,5 не мога да я направя

...Много съжалявам и ви разбирам напълно.Аз имам над 20 трансфера от 2013 година до сега и всичките са с резултат 0.Сменила съм 4 доктора и никой няма обяснение.Правили сме всички изследвания по няколко пъти.Имунологични,генетични 3 те вида биопсия, лапароскопия хистероскопий Пид на ембриона.Пробвали сме хиляди варианти с различни лепила с естрофем без естрофем с фраксипарин с инжекций прогестерон и всеки път резултата е 0.Вадим много яйцеклетки стават перфектни ембриони и пак нищо.Днес ми е 9 ти ден след трансфер на последните ми останали ембриони,нямам вече надежда но реших да ги използвам и тях.най -странното е че забременях нормално между трансферите и имам момиченце на 5 години а при трансферите не се хващат.

# 464
galetosweet, а лигавицата преди трансфер как е? Защото и при нас уж всичко перфектно и си мисля, че проблема е в лигавицата. Над 7,5 не мога да я направя

Добра ми е лигавицата между 9.5 и 11 е всеки път.Доктора всеки път казва страхотна лигавица .Прогестерона също ми е добре

Общи условия

Активация на акаунт