Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 186
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Аз също държа Пролутекса в хладилника 🧐

Момичета сложих пролутекса в хладилник преди 3 дена но сега видях че пише на опаковката че НЕтрябва да се съхранява в хладилник дали се е повредил да го използвам или да вземам нов

# 676
Аз също съхранявах Prolutex в хладилника. 10-ина минути преди да го бия го изваждах на стайна температура да се климатизира Simple Smile. Нямах никакъв проблем, всичко си беше наред и с препарата, и с мен Simple Smile.

Момичета сложих пролутекса в хладилник преди 3 дена но сега видях че пише на опаковката че НЕтрябва да се съхранява в хладилник дали се е повредил да го използвам или да вземам нов

# 677
Аз също съхранявах Prolutex в хладилника. 10-ина минути преди да го бия го изваждах на стайна температура да се климатизира Simple Smile. Нямах никакъв проблем, всичко си беше наред и с препарата, и с мен Simple Smile

Аз също съхранявах Prolutex в хладилника. 10-ина минути преди да го бия го изваждах на стайна температура да се климатизира Simple Smile. Нямах никакъв проблем, всичко си беше наред и с препарата, и с мен Simple Smile.

Имахте ли положителен резултат защото за сега имам положителен уринарен тест и ме е страх да не прецакам нещата до сега използвах prolutex който не беше слаган в хладилник но свърши и незнам дали да ползвам този

# 678
Аз не го държа в хладилник. Поставям по 2 ампули на ден.

# 679
Няма значение според мен, но ако много се притесняваш пиши на доктора Simple Smile Много хубава новина, щом е положителен тестът, значи всички трябва да го държим в хладилника за късмет Simple Smile)) Стискам палци всичко да е наред е лека бременност!!!!

# 680
Здравейте и аз да се отчета ЧХГ на 9 ден на 5 дневен ембрион 30 .Има ли някои стигнал до финал с ниско ЧХГ малко се отчаях
  При ниско ЧХГ препоръчвам от личен опит като пускате след 48 часа нов тест да проследите и прогестерона. Не мога да съм сигурна, че това компрометира последната ми бременност, но е факт че беше паднал и като включихме Пролутекс ЧХГ започна да върви стремглаво нагоре. Да ама не свърши добре и все си мисля, че може ниския прогестерон да е спомогнал и да е прецекал работата. Този път си го проследих, за да съм сигурна, че е ОК, а и взехме превантивни мерки с 2 Пролутекса на ден + 2 Циклогеста.
Стискам палчета следващото ЧХГ да е много по-високо. Flowers Four Leaf Clover

# 681
Здравейте мили момичета,
Включвам се и аз. От днес трансфер на 2 тридневни ембриончета и започва дългото чакане. Исках да попитам, понеже няколко часа след трансфера имах капка кръв дали е нормално?
И колко време след пункцията за извличане на ембрионите ви е боляло, защото още усещам напрежение и болка, особено при пишкане.
Благодаря и успех на всички ❤️❤️❤️

# 682
  • София
Здравейте мили момичета,
Включвам се и аз. От днес трансфер на 2 тридневни ембриончета и започва дългото чакане. Исках да попитам, понеже няколко часа след трансфера имах капка кръв дали е нормално?
И колко време след пункцията за извличане на ембрионите ви е боляло, защото още усещам напрежение и болка, особено при пишкане.
Благодаря и успех на всички ❤️❤️❤️

Здравей,
След моята пункция имах болки поради уголемените яйчници. Препоръчаха ми да си купя протеин на прах ( за бременни ) и при мен имаше ефект. Но аз тези неща си ги коментирам и с доктора, че не смея нищо на своя глава да правя. Успех!

# 683
Ивче, а пускала ли си уреаплазма, микоплазма, хламидии и трихомони. Поне за първите 3 съм сигурна че се пускат допълнително и не се изследват при обикновената микробиология.
На цервикален секрет не е ли правена посявка? Пише само данни за цервицит, левкоцити много, микроскопски данни (на микроскоп ли са го гледали само), а нищо не е изолирано.
     Пробвала ли си да смениш лабораторията?
      Ако има възпаление на вътре към матката, първо трябва да се лекува. Много е рисковано да забременееш с такова.

# 684
  • София
Ивче, а пускала ли си уреаплазма, микоплазма, хламидии и трихомони. Поне за първите 3 съм сигурна че се пускат допълнително и не се изследват при обикновената микробиология.
На цервикален секрет не е ли правена посявка? Пише само данни за цервицит, левкоцити много, микроскопски данни (на микроскоп ли са го гледали само), а нищо не е изолирано.
     Пробвала ли си да смениш лабораторията?
      Ако има възпаление на вътре към матката, първо трябва да се лекува. Много е рисковано да забременееш с такова.
Всички допълнителни изследвания са отрицателни. В две различни лаборатории. Вече съм с едно неуспешно инвитро. Сега се стягам за ЗЕТ. Но….

# 685
  • Бургас
Препоръчаха ми да си купя протеин на прах ( за бременни ) и при мен имаше ефект. Но аз тези неща си ги коментирам и с доктора, че не смея нищо на своя глава да правя. Успех!
От къде го купуваш този протеин?

# 686
Таничка, в iherb има отличен чист протеин, който може да се ползва при бременност.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 22:36 от Danita 14

# 687
Ивче, а лекарят ти какво казва?
Имахме съфорумка, на която често и излизаше кандида. Една камара неуспешни опити. Имаше и няколко БХ. Накрая се откри възпаление в матката, няколко различни патогена. След лечение забременя веднага и си износи без проблем.
За това е хубаво да се разбере със сигурност има ли нещо или не.
Аз не съм в БГ, но от четеното във форума в Геника правят изследване на менструална кръв за патогени в матката.
При хистероскопия също може да се вземе материал директно от матката за изследване, но тя е по инвазивен метод.
    Може да попиташ в Геника как да се изследваш за ендометрит/цервицит . Те ще ти обяснят.

# 688
Знам, че прогестерона в деня на трансфера е важен. Но имам чувството, че моя беше много висок. Беше 40.Вие как мислите?
Трябва ли да се притеснявам?

# 689
Здравейте и аз да се отчета ЧХГ на 9 ден на 5 дневен ембрион 30 .Има ли някои стигнал до финал с ниско ЧХГ малко се отчаях
 При ниско ЧХГ препоръчвам от личен опит като пускате след 48 часа нов тест да проследите и прогестерона. Не мога да съм сигурна, че това компрометира последната ми бременност, но е факт че беше паднал и като включихме Пролутекс ЧХГ започна да върви стремглаво нагоре. Да ама не свърши добре и все си мисля, че може ниския прогестерон да е спомогнал и да е прецекал работата. Този път си го проследих, за да съм сигурна, че е ОК, а и взехме превантивни мерки с 2 Пролутекса на ден + 2 Циклогеста.
Стискам палчета следващото ЧХГ да е много по-високо. Flowers Four Leaf Clover

Колко ви в било прогестерона и на кой ден ?

Общи условия

Активация на акаунт