Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 966
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, днес ми е 12ти ден от МЦ и се подготвям за ЗЕТ. Бях на преглед, но не св установи предстояща овулация. Искат да отида на преглед и на 14ти ден и тогава да решим дали ще има трансфер. Има ли някой, на който са му правили трансфер без овулация в съответния месец?

На естрофем съм от 2ри ден 3*1

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 12:34 от kiss06

# 391
Здравейте! И моят ЗЕТ приключи без успех. Никой не сподели за изследвания след неуспешен ЗЕТ, ще видим док какво ще каже. Успех на всички чакащи!

Ами на всички препоръчват различни изследвания, но в повечето случаи са биопсии, нк клетки( имунологичен пакет) и евентуално хистероскопия. При мен поне това бяха нещата плюс повтаряне на цветната снимка.

# 392
  • Столицата на "Второто българско царство"
За съжаление това с имплантация та се оказва сериозен и може би необятен проблем.
Аз имам 3 симулации, 4 трансфера и нито една имплантация.. С МФ сме, ембриони до 5ти ден, даже последния път направихме Era тест +PGD  - върнахме напълно здрав ембрион и пак 0.
Сега ми предстои 4та стимулация... като този път сме решили хистероскопия да направим.
Иначе имам тромбофилия, правен ендометриален микробиом, нк клетки - назначен интралипид след + тест, и пак нищо....

# 393
Здравейте момичета. Май и моя трансфер ще завърши без успех. Днес имам леко кървене светло розово и леки болки в долната част. Обадих се в клиниката и казаха че е нормално да чакам до 17ти за тест. Но мен ме притеснява и това че според календара днес трябва да ми дойде цикъла. Това го казах и на доктора но той казва да чакам до понеделник...
Тове е имплантационно кървене. Не се плаши. Просто си изчакай датата.
Аз утре съм на кръвен тест, макар че бях на ехограф и се видя плодното сакче. Но да видим какво ще стане. Стискам ти палци.
Kiss-06- аз също бях на естрофем 3 * 1. Овулация не са ми следили. С естрофема те си подреждат нещата. Следи се лигавицата, дебелина и структура. Трябва да стане трислойна. Направихме трансфер на 17 ден.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 12:54 от viliv_79

# 394
Съжалявам за негативния резултат, но не сте сама! Аз съм в много подобна ситуация и възраст и в края на март ми беше третият неуспешен трансфер, но няма да се предаваме! Почините си по празниците и вижте позитивната страна на негативния резултат в хубавата чаша вино Simple Smile Шегувам се разбира се, просто трябва да се държим и скоро ще стане !

Приключих с нулев резултат и този път няма опит за имплантация
0.10 от 5,0 на осми ден от трасфера……….

Кой опит ви е? Какви изследвания сте правили

Втори опит, хормони
Нямам здравословни проблеми както някои жени тук,просто след спонтанен аборт съм със двустранно запушване на тръбите и от тогава е борбата за бебе ,но и годините ми не са малко 42 ……..

# 395
Viliv_79 благодаря за подкрепата. Аз наистина се разочаровах сутринта като видях кърв. Помислих че е цикъла. Но ето сега всеки час проверявам няма нищо вече, така че възможно е да е било от имплантацията. Ще чакам до понеделник да видим какво ще стане.
Стискам палци и на теб. Дано всичко мине както трябва и да се радваш на бебенце Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 17:12 от Summer.23

# 396
За мен това с лежането или пък движението е същото като със симптомите - супер субективно. Ето я моята статистика откакто съм в Надежда:
Декември 2021 - 15 дни болничен и лежане. Нулев резултат.
Февруари 2022 - плътно на работа, нерви и напрежение, че шефката ми излезе в отпуска и ме сложи да я замествам. Биохимична бременност.
Август 2022 - болничен само за 2-3 дни след трансфера и после на работа. Имплантация ОК, но кухо яйце.
Април 2023 - взех си пълния болничен и основно си лежа и почивам. Ще видим какво ще излезе, засега положителен уринарен.
Моето заключение е, че ако е писано ще стане каквото и да правите. Една позната даже падна след трансфера в един автобус (набил спирачка изледнъж) пък си износи и роди. Моята идея беше да си взема болничен, за да ми е спокойно, да си почивам, но и да излизам на разходки, което според мен е най-правилно и балансирано. Само че това кофти време навън прецака разходките. Не смея заради имуносупресорите. Само да се разболея остава. Blush
П.С. Моята статистика е валидна само по отношение на имплантация. За нормално развиваща се бременност не съм критерий, понеже съм на 43 и с ИЯР. Но нали в случая говорим за имплантация. Blush

Защо имаш такива големи почивки между трансферите???
Мен ме действат месец след месец,пункция след пункция и веднага трансфер. Два съм имала но и двата бяха последоватлени март и април 2023

# 397
И при нас се оказа проблем имплантацията. Хубави ембриони правим, до 5 ти ден издържат всичките, обаче имплантация нулева. Лигавица над 7,5 и то с естрофем не мога да направя.

# 398
На 4ят ми трансфер се получи при лигавица 7.5мм , но аз имах успех до 6 г. с. Преди това нямах никаква инплантация , но имах хистероскопия преди трансфера и ми откриха хроничен ендометрит, и разбрахме, че затова е нямало инплантация. Направете си хистероскопия за да проверите дали е наред всичко с матката.

И при нас се оказа проблем имплантацията. Хубави ембриони правим, до 5 ти ден издържат всичките, обаче имплантация нулева. Лигавица над 7,5 и то с естрофем не мога да направя.

# 399
  • Бургас
Момичета, случвало ли ви се е да имате еротични сънища докато чакате резултат след трансфер? Снощи имах такъв хубав сън, не го помня точно, помня, че беше много възбуждащо и се събудих после, а бях на косъм от финала Simple Smile Тия хормони са голяма работа.
Днес пък докато хапвах изведнъж ми стана толкова жега, цялата се препотих, едни топли вълни, сигурно от прогестерона.

# 400
Има случаи, в които се вадят повече и по-добри яйцеклетки при стимулации без почивка. Индивидуално е.

# 401
Ще допълня към Дани, че не всички успяваме да стигнем до пункция, камоли до ембриони. Наистина е до тяло и до човек. А като знам Боби колко години събира.. Sad

# 402
Аз ще правя хистероскопия, ЕРА тест и ще вземат биопсия за НК клетките другата седмица.  Не ми те искаше още пълни упойки, но трябвада разберем защо няма имплантация.. надявам се да открият някаква лечима причина.
На 4ят ми трансфер се получи при лигавица 7.5мм , но аз имах успех до 6 г. с. Преди това нямах никаква инплантация , но имах хистероскопия преди трансфера и ми откриха хроничен ендометрит, и разбрахме, че затова е нямало инплантация. Направете си хистероскопия за да проверите дали е наред всичко с матката.

# 403
От какво зависят различните стойности при положителен резултат на  чхг на един и същи ден след трансфера ( да речем 10ти) при различни жени? Гледам, че при някои е много ниско, при други много високо, на какво се дължи?

# 404
Предполагам от момента на имплантация-по рано,по късно;от самото ембрионче-скорост на делене и развитие..лаишки отговор,не претендирам за достоверност😀

Общи условия

Активация на акаунт