Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 51 005
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!
След трансфер повече лежах те ли
 или си правихте всичко нормално както преди

След първия ми трансфер много пътувах (резултатът беше отрицателен)
Сега след втория гледах да си почивам,дори и домакинската си работа изоставих. Дните ми минават -седнала , легнала ,заспала…… разходка до магазин и пак почивка у дома,пък ще видим какво ще излезне……….

# 376
Здравейте!
Успех и аз се надявам на чудо този път😊
Опитвам се да си почивам но  не съм свикнала да бездействам😁

# 377
Здравейте!

След първия ми трансфер много пътувах (резултатът беше отрицателен)
Сега след втория гледах да си почивам,дори и домакинската си работа изоставих. Дните ми минават -седнала , легнала ,заспала…… разходка до магазин и пак почивка у дома,пък ще видим какво ще излезне……….
Успех и аз се надявам на чудо този път😊
Опитвам се да си почивам но  не съм свикнала да бездействам😁

# 378
Здравейте!
Здравейте. След първият ми трансфер , пътувах 200 км. до вкъщи и почти не се спирах . Този път реших да си почивам. В деня на трансфера останахме на хотел, взех си болнични и повечето време лежа и леки разходки. След два дни ще си пусна кръвен тест, да видим какъв ще бъде резултата 😁 Успех!

# 379
След всеки трансфер съм се движила, особено сега, когато имам и голямо дете. Умереното движение подпомага кръвоснабдяването в матката, което е полезно за имплантацията.

# 380
Здравейте!
Здравейте. След първият ми трансфер , пътувах 200 км. до вкъщи и почти не се спирах . Този път реших да си почивам. В деня на трансфера останахме на хотел, взех си болнични и повечето време лежа и леки разходки. След два дни ще си пусна кръвен тест, да видим какъв ще бъде резултата 😁 Успех!

Аз също пътувам от 200 км но когато попитах док за това ми каза че няма проблеми

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 20:50 от Балък

# 381
Здравейте!

Аз също пътувам от 200 км но когато попитащ док за това ми каза че няма проблеми
Да, така е . Просто за себе си го бях решила така.  Не се тревожите, мислете позитивно. Всичко че бъде наред. 🍀

# 382
За мен това с лежането или пък движението е същото като със симптомите - супер субективно. Ето я моята статистика откакто съм в Надежда:
Декември 2021 - 15 дни болничен и лежане. Нулев резултат.
Февруари 2022 - плътно на работа, нерви и напрежение, че шефката ми излезе в отпуска и ме сложи да я замествам. Биохимична бременност.
Август 2022 - болничен само за 2-3 дни след трансфера и после на работа. Имплантация ОК, но кухо яйце.
Април 2023 - взех си пълния болничен и основно си лежа и почивам. Ще видим какво ще излезе, засега положителен уринарен.
Моето заключение е, че ако е писано ще стане каквото и да правите. Една позната даже падна след трансфера в един автобус (набил спирачка изледнъж) пък си износи и роди. Моята идея беше да си взема болничен, за да ми е спокойно, да си почивам, но и да излизам на разходки, което според мен е най-правилно и балансирано. Само че това кофти време навън прецака разходките. Не смея заради имуносупресорите. Само да се разболея остава. Blush
П.С. Моята статистика е валидна само по отношение на имплантация. За нормално развиваща се бременност не съм критерий, понеже съм на 43 и с ИЯР. Но нали в случая говорим за имплантация. Blush

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 22:45 от Bobby®

# 383
Приключих с нулев резултат и този път няма опит за имплантация
0.10 от 5,0 на осми ден от трасфера……….

# 384

Кой опит ви е? Какви изследвания сте правили

# 385

Кой опит ви е? Какви изследвания сте правили

Втори опит, хормони
Нямам здравословни проблеми както някои жени тук,просто след спонтанен аборт съм със двустранно запушване на тръбите и от тогава е борбата за бебе ,но и годините ми не са малко 42 ……..

# 386
Здравейте момичета. Май и моя трансфер ще завърши без успех. Днес имам леко кървене светло розово и леки болки в долната част. Обадих се в клиниката и казаха че е нормално да чакам до 17ти за тест. Но мен ме притеснява и това че според календара днес трябва да ми дойде цикъла. Това го казах и на доктора но той казва да чакам до понеделник...

# 387
  • София
Здравейте! И моят ЗЕТ приключи без успех. Никой не сподели за изследвания след неуспешен ЗЕТ, ще видим док какво ще каже. Успех на всички чакащи!

# 388
Здравейте,
Първо да пожелая успех на всички борещи се дами и дано скоро всички гушкаме така чаканото мъниче!
Нова съм тук,но не и в опитите … 2 трансфера с аборт и един трансфер без имплантация.На 30.03 имах трансфер 5 дневен замразен,на 09.04 с положителен тест,но за мен са малко ниски стойностите 120.9 ,прегледа ми е чак на 19 ,но не се чувствам изобщо уверена ,нямам нито един симптом ,но ще си изчакам ,,търпеливо” прегледа (не съм повтаряла теста за удвояване на ЧХГ)

# 389
Здравейте,
Първо да пожелая успех на всички борещи се дами и дано скоро всички гушкаме така чаканото мъниче!
Нова съм тук,но не и в опитите … 2 трансфера с аборт и един трансфер без имплантация.На 30.03 имах трансфер 5 дневен замразен,на 09.04 с положителен тест,но за мен са малко ниски стойностите 120.9 ,прегледа ми е чак на 19 ,но не се чувствам изобщо уверена ,нямам нито един симптом ,но ще си изчакам ,,търпеливо” прегледа (не съм повтаряла теста за удвояване на ЧХГ)
Аз съм в 9г.с. и нямам нито един симптом. Само дето нямам цикъл. Мислете позитивно,и всичко ще е наред

Общи условия

Активация на акаунт