Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 985
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Включвам се и аз на 5дневен бластоцит ЗЕТ днес съм 5 ден и имам много силни болки в корема и много подут, също и главоболие. Трябва ли да се притеснявам за болката и дали мога да пия но шпа?
Как си с дефекацията тези дни?
Иначе да-но-шпа спокойно можеш да си пиеш!
Късмет 🍀

Да след трансфера не съм ходила и явно от там идва проблема, благодаря 🍀🤗

# 481
Деси аз си пих бромокриптин до 20 г. с. и двете бременности. Затова се пие бромокриптин, съвместим е с бременност. Достинекс не е.
Моята ендокринолог е на мнение, че трябва да се продължи по половинка вечер , и от 12 г. с. по четвъртинка вечер.

# 482
Деси аз си пих бромокриптин до 20 г. с. и двете бременности. Затова се пие бромокриптин, съвместим е с бременност. Достинекс не е.
Моята ендокринолог е на мнение, че трябва да се продължи по половинка вечер , и от 12 г. с. по четвъртинка вечер.
Благодаря ви. Още във вторник ще се обадя, ако може да ме свържат с ендокриноложката да попитам. Понеже много се притесних. Приемах го вечер по 1/2 тб.

# 483
Включвам се и аз на 5дневен бластоцит ЗЕТ днес съм 5 ден и имам много силни болки в корема и много подут, също и главоболие. Трябва ли да се притеснявам за болката и дали мога да пия но шпа?
Как си с дефекацията тези дни?
Иначе да-но-шпа спокойно можеш да си пиеш!
Късмет 🍀

Да след трансфера не съм ходила и явно от там идва проблема, благодаря 🍀🤗
Христос  Воскресе! Много здраве, мир  и чудеса да има за всички!
При мен също се получава от прогестерона.  Киви, сини сливи, круши, смокини (дори и сладко),активиа натурална,пробиотици (аз пия астрате) или дуфалак пробвай. Може и свещички Ева кю-репрото ми ги беше изписал преден при трансфер.

# 484
Христос воскресе. Да сме живи здрави и щастливи и дано тази година всички със збъднати мечти.
Момичета аз направих тест днес на 13ти ден. Теста е позитивен. Сега в 8:00 трябва да се обадя в клиниката зя кръвен тест. Някак не мога да се зарадвам докато не мине теста и ехографа. Малко ми е напрегнато.

# 485
Самърчееее, тихичко честитоооо! Ето го и първото чудо за деня 😊 дано те последваме и ние🤞
Отивай към клиниката и те чакаме с тлъстичко чхг,та да отпуснеш душата поне малко! Всичко ще е наред🍀🙏🏼

# 486
Христос воскресе. Да сме живи здрави и щастливи и дано тази година всички със збъднати мечти.
Момичета аз направих тест днес на 13ти ден. Теста е позитивен. Сега в 8:00 трябва да се обадя в клиниката зя кръвен тест. Някак не мога да се зарадвам докато не мине теста и ехографа. Малко ми е напрегнато.
Воистина Воскресе!
Нека възкресим в себе си силата, търпението, прошката и мъдростта.
Пожелавам всички да сбъднат мечтата си! ❤️🍀
Тихичко и честито! Чакаме резултата от кръвния тест ! ❤️

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 08:10 от Desi123456

# 487
Честито момичета,
На такъв хубав празник пожелавам на всички ви трудностите да са в миналото и тепърва най-хубавото да предстой!

# 488
Воистина Воскресе! Нека на този светъл празник на всяка от нас се сбъдне най-голямата мечта. Аз също си чакам прегледа с голямо нетърпение и притеснение. Общо взето всеки ден си е едно чакане и тревога, но трябва за вярваме, че всичко ще бъде наред! Успех на вас и всички момичета! HugKissing HeartFlowers Four Leaf Clover

# 489
Воистина Воскресе! Нека на този светъл празник на всяка от нас се сбъдне най-голямата мечта. Аз също си чакам прегледа с голямо нетърпение и притеснение. Общо взето всеки ден си е едно чакане и тревога, но трябва за вярваме, че всичко ще бъде наред! Успех на вас и всички момичета! HugKissing HeartFlowers Four Leaf Clover
И аз нямам търпение да дойде деня за прегледа. Моля се всичко да бъде наред! ❤️ Как се чувствате, кога ще бъде първият ви преглед? 🙂

# 490
Мерси момичета. 🥰 Дано на всички ни се збъдне тази мечта колко се може побързо.

Desi123456 добре се чувствам, все още нямам някои симптоми освен болки в гърдите. Сега бях за кръвен тест. Казаха ми ако всичко е наред няма да ми се обаждат. Ако има нещо ще ми се обадат до 13 часът.  Контрол за ехограф ми казаха на 29ти ден след трансфер, на 02.05.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 11:31 от Summer.23

# 491
Момичета и аз направих уриниране тест има много бледа втора черта,което за 10 ден май е лошо трябва вече да е ярка мисля.несмея да се зарадвам за пръв път все пак виждам втора черта.

# 492
Изобщо не се занимавайте с пикливи тестове и разсъждения колко трябва да е плъчна чертата в урината има по-малко ЧХГ, зависи колко е концентрирана и т.н. - пускайте кръвен.

# 493
Момичета и аз направих уриниране тест има много бледа втора черта,което за 10 ден май е лошо трябва вече да е ярка мисля.несмея да се зарадвам за пръв път все пак виждам втора черта.
Аз също си направих на 10 ден и теста ми имаше много бледа втора чертичка, която за първи път виждах. Кръвният тест след два дни го доказа! Успех! ❤️

# 494
Изобщо не се занимавайте с пикливи тестове и разсъждения колко трябва да е плъчна чертата в урината има по-малко ЧХГ, зависи колко е концентрирана и т.н. - пускайте кръвен.
до вторник не работят лабораториите тук.няма как.

Общи условия

Активация на акаунт