Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 934
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Хайде вече и аз официално в списъка с чакащите, днес бях на свеж трансфер, 5 ден на 2бр. бластоцисти Animal Hatching Chick
Доки каза кръвен тест след 2 седмици, но кога най-рано бихте ме посъветвали , за да избегна мислите през това толкова дълго време...
Мисля ,че 7-8 ден кръвен тест ще покаже.Успех!

# 511
Здравейте,днес ми бе трансфера и на мен,но малко се притесних защото прогестерона ми е нисък!!!Успех на всички

# 512
Здравейте,днес ми бе трансфера и на мен,но малко се притесних защото прогестерона ми е нисък!!!Успех на всички

Колко е?

# 513
4,53 и ми се струва много ниско 😔

# 514
Някой правил ли е фертилити тест и да сподели мнение и опит

# 515
Момичета има ли някоя от вас със хипотиреоидизъм която е добила позитивен тест? Кога имате преглед при специялист?

# 516
Мишони- аз съм правила теста още през 2019-та.
Биби- предполагам са ти изписали някакви прогестеронови инжекции? На какво си?

# 517
Дами,
Някоя с темперетура на 10-ти ден след трансфер?

# 518
Момичета има ли някоя от вас със хипотиреоидизъм която е добила позитивен тест? Кога имате преглед при специялист?
Здравейте, аз. Записах си час за преглед за 24.04.2023, за да каже как ще продължим лечението. Приемам L- Tироксин от 50мкг.

# 519
Здравейте, аз. Записах си час за преглед за 24.04.2023, за да каже как ще продължим лечението. Приемам L- Tироксин от 50мкг.

Аз също приемам, но от 25мг 5 пъти в седмицата. Когато го взимах всеки ден тсх ми падна под нормалата. Сега се обадих на моя ендкринолог и ми даде термин на 22 май (9гс) не е ли това малко късно? Много се притеснявам. Днеска ще си пусна сама един кръвен тест малку да се успокоя. Сега съм в 4 гс плюс 5 дни според моят календар.
Знам че трябва да се доверим на лекарите, но много се притеснявам.
Как е при теб ситуацията?

# 520
Summer.23 Нормално е да се притесняваме.  Аз също се притеснявам. Трябва да мислим позитивно и да се надяваме, че всичко ще бъде наред! Всеки преглед ще го чакаме с нетърпение! ❤️
Аз не съм пускала дори втори тест, доктора каза, че нямало нужда.

# 521
Да имам изписани инджекции Пролутекс 2 по 1 не ден и приемам утрогестан 2 по 2 и много други медикаменти

# 522
Момичета моят кръвен тест е 133.10 MIU/ML КАК МИСЛИТЕ НИСКО ЛИ Е ЗА 12 ДЕН СЛЕД ТРАНСФЕР НА 2 -5 ДНЕВНИ ЕМБРИОНА?

# 523
На 12-ти ден моето чхг беше 90 и имам живо и здраво 2-годишно момченце.За ваше спокойствие пуснете пак след 2 дни. Успех до финал! 🍀

Момичета моят кръвен тест е 133.10 MIU/ML КАК МИСЛИТЕ НИСКО ЛИ Е ЗА 12 ДЕН СЛЕД ТРАНСФЕР НА 2 -5 ДНЕВНИ ЕМБРИОНА?

# 524
Браво ❤

Общи условия

Активация на акаунт