КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 609
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Направих по-голяма подредба за приятелката ми.
Това са картите:
1. Мисли ли мъжът за нея?
2. Има ли емоция/чувства към нея?
3. Какви са намеренията му към нея в момента?
4. Ще има ли действие към нея от негова страна до 2 месеца?
5. Какво ще е развитието между тях?
И една обобщаваща карта на цялалата ситуация - излезе Колесницата.
Ще се радвам да споделите мнения, ако имате възможност и желание. 🌸

# 166
Момичета, една приятелка ми хвърли и тя карти за отговор на въпрос “Ще имам ли романтична връзка с … в следващите 6 месеца?” (не е толкова casual като моето питане по-нагоре и този път има зададен срок). Картите, които е изтеглила, са следните:

Тя също като мен не работи със специфични подредби, така че просто е изтеглила картите в този им ред.

Като гледам, тук само Two of Cups има потенциал, но ако следващите карти бяха хубави. Останалите карти насочват към негативен отговор на поставения въпрос, особено при обърната Шестица Пентакли.
Според моята приятелка обаче, отговорът е утвърдителен, но връзката ще е токсична и единия от нас(в случая най-вероятно аз) ще е зависим твърде много от другия.

Вие какво мислите, че ознавача тази комбинация?

Много ме озадачава фактът, че и в моето(The Lovers), и в нейното(Two of Cups) четене първата карта винаги е много обещаваща, особено за любовни рийдинги, и после с останалите 2 всичко пропада.

# 167
  • София
mosqoito, с молкато познания, които имам за Таро, аз също мисля, че отговорът а въпроса ти е положителен. Втората и третата карта ги свързвам с някакви трудности по пътя на връзката, особено 5-цата, но е последна карта. Мисля, че има нужда от допълнителни пояснителни карти. Като правя уточнението, че от сравнително скоро се обучавам в Тарото и не съм съвсем сигурна дали вървя в правилна посока на тълкуването.

# 168
malina_smile, този човек обвързан ли е?

mosquito, 2 чаши показва емоция и добрите новини са дотук. 6 пентакли показва нарушения обмен между двамата. Явно тези чувства по 2 чаши не са споделени и към днешна дата явно няма особени перспективи това да се промени. 5 пентакли е една от най-тежките енергии в Таро - раздяла, студ, изоставяне, липса на уют, осакатяване.

Към днешна дата не се виждат изгледи за връзка. 6 месеца обаче са твърде дълъг период. Енергията може да се промени. Междувременно, картите показват, че по някакъв начин е хубаво да покажете емоциите си към човека.

# 169
mosqoito Двойка Чаши и изобщо която и да е Чаши на първа позицията е супер нестабилна основа.Поклаща се,пада,неустойчива.Не може да се разчита не нея и разклаща цялата комбинация.Ако беше на трета позиция,щеше да е друго.Шестицата е обърната,петицата завършваща...И да се появи някой,тази любов ще е трудна,скрита.
malina_smile само виж колко сходни карти-Крал Меч,Император,9 Пентакли-ми този мъж си има всичко,той си е самодостатъчен,никой не иска и никой не допуска до себе си.Не проявява чувства,подтиска ги,той действа единствено въз основа на здравия си разум.Много директен човек,няма лиготии,шикалкавене при него.После 10 Чаши,10 Пентакли-той вече върви по някакъв отъпкан и създаден път.Той му е важен,той му е на първо място,там е съсредочен.Дали е семейство,съвместно съжителство,род и корен,материя и финанси,не знам,но неговият свят е другаде.Е обобщаващата Колесницата само допълва вече казаното-той е поел решително в своята посока,която не е свързана с нея.
Единствено комбинацията Императорът+2 Чаши дава някаква надежда,че все пак има интерес към нея.При мен при тази комбинация един Император ми се извини.
9 Пентакли е една много особена карта в Таро.В комбинация със Смъртта със сигурност показва нещо важно,което аз не смея да коментирам,защото не съм сигурна в истиността на това,което ще кажа.
Има много знаещи и вещи момичета в темата,които вече не пишат.Ще е хубаво ,ако понякога намират време и се включват.От тях научих почти всичко,което знам и което до сега работи безпогрешно.

# 170
Сега миждам тези карти,не е било изобщо нужно да питаш допълнително.Картите показват,че човекът има друг интерес,някъде другаде.Нещо друго важно.И,харесва ли му или не,той е отдаден на друга ситуация в момента.Възможно е да е свързано с друга жена(майка,дъщеря,съпруга,любовница,шеф и т.н.).Възможно е и да има интерес към приятелка ти.Но на този етап(ако тя не промени нещо) следващата крачка няма да е от негова страна.
Обесеният си виси,не прави реални действия.Виси си,дори да му е неудобно,т.е дори ситуацията да не му харесва.Чак си кръстосва краката,все едно му е удобно.
Въпросът е на моя приятелка - какви са намеренията на мъж към нея? Имали са краткротрайни отношения преди няколко месеца, към момента не поддържат връзка. Кралицата на жезлите за мен категорично е тя - Овен и отговаря на описанието на картата.
Обесеният в случая положителна карта ли се явява?

# 171
Сега миждам тези карти,не е било изобщо нужно да питаш допълнително.Картите показват,че човекът има друг интерес,някъде другаде.Нещо друго важно.И,харесва ли му или не,той е отдаден на друга ситуация в момента.Възможно е да е свързано с друга жена(майка,дъщеря,съпруга,любовница,шеф и т.н.).Възможно е и да има интерес към приятелка ти.Но на този етап(ако тя не промени нещо) следващата крачка няма да е от негова страна.
Обесеният си виси,не прави реални действия.Виси си,дори да му е неудобно,т.е дори ситуацията да не му харесва.Чак си кръстосва краката,все едно му е удобно.
Въпросът е на моя приятелка - какви са намеренията на мъж към нея? Имали са краткротрайни отношения преди няколко месеца, към момента не поддържат връзка. Кралицата на жезлите за мен категорично е тя - Овен и отговаря на описанието на картата.

И кои карти показват друг интерес 👀

# 172
Абсолютно подкрепям коментара на **mariya**. И аз точно си мислех, че тая Кралица жезли е някоя друга, но не бях сигурна. С по-широката подредба обаче с двете семейни десетки + 3 мечове + Императора, този човек си има изградени други отношения. Възможно е да не му вървят или по-скоро все пак да има нещо, което той смята, че не му достига по 9 пентакли, и да изпитва нужда по Смъртта нещо да се промени, но по 4 пентакли ще остане там, където е и няма да направи стъпки към питащата. Тук виждам и потенциал той да очаква дете също така.

Все пак, ако този човек не е обвързан, това тълкуване отпада. И заради това пак питам има ли отношения с друга жена в момента?

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 17:29 от innasn

# 173
  • София
malina_smile, този човек обвързан ли е?

Доколкото зная, не е обвързан. Разделен е отдавна с майката на децата си, след нея е имал друга връзка, която е приключила преди около година, след което среща приятелката ми.
Аз лично нямам никакви допирни точки с него и това е, което зная. По принцип имат споделено родителство с майката на децата му и се грижат за тях 50/50.

Edit: **mariya** 9 пентакли и Смърт - за наследство ли имаш предвид? Това е,което на мен ми дойде наум като виждам двете карти едно до друга, но както казах, много съм несигурна в четенето на картите още и се доверявам изцяло на това, което пишете. Единственото, което ме изненада е, че казвате, че Кралицата е друга жена, а тя отговаря изцяло на профила на приятелката ми и между тях имаше доста страст, докато имаха отношения.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 19:11 от malina_smile

# 174
Не знам кое не обясних подробно,извинявайте,ако съм неясна.Обесеният-има нещо друго,дали интерес или задължение,което му е фокус сега.И това не е никога фокус,свързан с питащият.Това е доброволната саможертва да направиш,да се съсредоточиш,да си някъде другаде,защото това другаде е по-важно на този етап.Дали кралицата е питащата(тоест  той има интерес към нея,заради последващото Асо Жезли,но така или иначе не действа,защото друго му е важно) или друга женска фигура(не е задължително да е любовен интерес,може и родова връзка,финансова връзка и т.н.) ,Таро не казва с тези карти.

И кои карти показват друг интерес 👀

# 175
malina_smile, благодаря за тълкуването! Надявам се да сте на прав път. Пояснителни карти е добра идея, но моята приятелка не се е сетила.

innasn, благодаря! Като видях последното, което сте написали, и се сетих, че точно преди няколко дни за пръв път му написах как наистина се чувствам. Имаше малко раздвижване в нашата “без комуникация” ситуация, но накрая отново ме блокира.

**mariya**, благодаря Ви! Обръщала съм се към няколко различни таро гадатели и неведнъж са ми казвали, че е възможно в бъдеще да имам тайна, скрита от хорското знание, връзка с него. Сега ми го напомнихте.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 00:29 от mosquito

# 176
Момичета, една приятелка ми хвърли и тя карти за отговор на въпрос “Ще имам ли романтична връзка с … в следващите 6 месеца?” (не е толкова casual като моето питане по-нагоре и този път има зададен срок). Картите, които е изтеглила, са следните:

Тя също като мен не работи със специфични подредби, така че просто е изтеглила картите в този им ред.

Като гледам, тук само Two of Cups има потенциал, но ако следващите карти бяха хубави. Останалите карти насочват към негативен отговор на поставения въпрос, особено при обърната Шестица Пентакли.
Според моята приятелка обаче, отговорът е утвърдителен, но връзката ще е токсична и единия от нас(в случая най-вероятно аз) ще е зависим твърде много от другия.

Вие какво мислите, че ознавача тази комбинация?

Много ме озадачава фактът, че и в моето(The Lovers), и в нейното(Two of Cups) четене първата карта винаги е много обещаваща, особено за любовни рийдинги, и после с останалите 2 всичко пропада.

Категорично не!

# 177
  • София
В моята колода 5 пентакли е по-различна и тълкуванието в книгата има и положителна нотка, заради изобразено кокиче. Сега се загледах, че тук кокичето липсва или не се вижда ясно.

# 178
5 пентакли като всички 5 е тегоба, грижи, бедност, самота, и ако ще да има нарисувани 50 кокичета не би могла да носи нещо положително.

Какво предстои в отношенията между мъж и жена?
Изтеглих допълнителна на Крал Жезли какво прави и излезна Паж Чаши

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 14:37 от Twinklestar

# 179
Двойка чаши може да показва желанието за отношения. Но следващите две карти не говорят за такива. Може да изпуснеш някаква възможност поради неумение да се свързваш с другия, да даваш и получаваш в едни отношения. В 5 пентакли в Таро на Уейт малкото надежда идва от близостта на храма, но двамата са слепи за светлината му, фокусирани само върху собственото си нещастие.

Това, за което може да се обърнеш към таро е какво може да развиеш в себе си като качества, за да привлечеш подходящ партньор в живота си. Винаги има нещо, което ни убягва и по навик вървим по утъпкан път, който не води до резултатите, които искаме.

Общи условия

Активация на акаунт