КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 607
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, на въпрос “Ще имам ли интимни отношения с …?” изтеглих следните карти:

Няма конкретна подредба тук. Начинаеща съм, обикновено изтеглям 3 карти и си навързвам значенията им по отделно и като комбинация. Затруднявам се когато го правя за себе си, защото знам ситуацията и не съм безразлична. Към него имам сериозни намерения, но реших да задам малко по-лежерен въпрос като за начало, защото още се уча. В момента сме без комуникация.

В случая, мисля следното: това, че изтеглих два Големи Аркана означава нещо голямо. Влюбените са в изображението и на Дяволът, като и двете карти се свеждат до числото 6 (1+5). Дяволът е сянка на Влюбените и двете карти се изключват взаимно, защото са противоположности. В случая ми изглеждат като добра комбинация(или може би така ми се иска?). Това означава, че не само ще имаме интимна страстна връзка, но и такава на дълбоко емоционално ниво. Вероятно стартираща като тайна връзка, защото и двамата сме обвързани в момента. Относно Кралят на Пентаклите, смятам, че представя него, въпреки, че той е Овен, а картата обикновено се асоциира със Земните зодиакални знаци. Начинът, по който изглежда, и неговият характер съвпадат с описанието на тази карта. Той е финансово стабилен, наскоро го повишиха в работата му, и е лидер по природа. Добър е и в общуването с околните.

Обобщено, мисля, че отговорът на въпроса ми е положителен.

Бих се радвала да видя вашите интерпретации на тези карти, защото както споменах по-горе - не съм страничен наблюдател и съм пристрастна, не мога да мисля трезво. Grinning

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 17:18 от mosquito

# 151
При Дявола има чиста проба обсесия, сексуални влечения, които обаче не идват от чисто място, тоест те са си плътски удоволствия.
Влюбените са избор между нещо, което искаш и нещо, което е редно да направиш.
В случая ако си останете обвързани, може да си имате сексуални отношения и толкова.
Крал Пентакли е материален крал , важно му е да трупа (пари, добър имидж) той е много бавен и обикновено ако е обвързан стои там където е, също обаче може и да е много чувствен и да си допаднете в секса, той си пада по удоволствията като цяло, може също Вие да сте представена като Крал Пентакли, ако той е Овен, или са има много земя в картата си също е вариант.
Не тръгвайте с голямата кошница.
На мъж, който му предложиш секс, без да се е потрудил по правило друго после не чакай.

# 152
Благодаря за интерпретацията! Blush
Много ми хареса. Не се бях замисляла, че е възможно всъщност аз да съм Кралят на Пентаклите, иначе също не съм земна зодия - Везни. Относно написаното за Дявола, напълно съм съгласна с Вас. И аз така смятам. А и това за сексуалните отношения също е на място. Какво да Ви кажа.. Без комуникация сме в момента, защото му отказах секс на първа среща.
Благодаря!

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 18:42 от mosquito

# 153
Много ми хареса. Не се бях замисляла, че е възможно всъщност аз да съм Кралят на Пентаклите, иначе също не съм земна зодия - Везни. Относно написаното за Дявола, напълно съм съгласна с Вас. И аз така смятам. А и това за сексуалните отношения също е на място. Какво да Ви кажа.. Без комуникация сме в момента, защото му отказах секс на първа среща.
Благодаря!
Попитайте картите Какви са неговите намерения към Вас
Ако отново излезнат Дявол, жезли , значи има само сексуални намерения (което не е лошо ако Ви удовлетворява)

# 154
Благодаря!
Попитайте картите Какви са неговите намерения към Вас
Ако отново излезнат Дявол, жезли , значи има само сексуални намерения (което не е лошо ако Ви удовлетворява)
Благодаря, така ще направя.

# 155
Как тълкувате Паж Жезли след Кулата?
Въпросът е как ще се развият отношенията между мъж и жена, като жената иска разговор, в момента нямат контакт.
Картите са 7 една след друга просто нямам място 😅

# 156
Как тълкувате появата на дворцови карти от една боя в една подредба?

Въпросът ми е провокиран от следното - гледам аз таро разклад в youtube и излизат Паж чаши, Крал чаши, Кралица чаши. Въпросът беше свързан с отношения. За мен това директно говори за двойка с дете или двойка, на която й предстои да се роди дете. Тарологът обаче изобщо не засегна това възможно тълкуване в прочита си и се озадачих дали пък аз не съм в грешка. Вие как мислите?

Особено за Паж чаши от всички пажови карти знам, че е най-близко до тълкуване за дете, ако излезе самостоятелно. Ако пък е в комбинация със Слънцето - дете си е отвсякъде.

За Кралица и Паж/Рицар от една боя най-честото проявление е майка и дете. Кралица + Рицар от различни бои = някаква неравностойност във връзката.

Ето една подредба, която правих наскоро и в нея излязоха не точно такива карти, но все пак подобни. Става въпрос за наскоро възстановени (предполагаемо) кармични взаимоотношения, и двамата не са в брак, съжителство или сериозни връзки с други хора, деца нямат. Ред 1: мисли на мъжа към жената, ред 2: чувства на мъжа към жената, ред 3: действия на мъжа към жената. Периодът е 1 месец. На дъното е 6 жезли,9 жезли е подчертана с Императора.

Вие как бихте тълкували?

Twinklestar, по твоите карти, с уговорката, че не съм наясно с конкретните позиции на картите,  аз бих тълкувала два варианта. Един от двамата партньори се опитва да се съсредоточи в работа и да не мисли за тази ситуация по 8 пентакли, но постоянно го спохождат тежки мисли по 9 мечове какво е можело да бъде по 4 жезли и 10 чаши. И тук сега идва моментът с разликата между двете ми тълкувания - ако горното се отнася за мъжа, някакво осъзнаване по Крал мечове рязко ще го осени по Кулата и ще потърси възможност за конакт по 3 жезли. Ако се отнася до жената обаче, което е силно вероятно, предвид че тя явно е силно заинтересованата страна щом пита, то или тя рязко ще влезе в енергията на Крал мечове, ще преживее ситуацията и ще тръгне по нов път по 3 жезли или някакъв Крал мечове ще се появи идведнъж по Кулата, ще я извади от това състояние и ще има възможност да тръгне по нов път с него.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 02:18 от innasn

# 157
  • София
Въпросът е на моя приятелка - какви са намеренията на мъж към нея? Имали са краткротрайни отношения преди няколко месеца, към момента не поддържат връзка. Кралицата на жезлите за мен категорично е тя - Овен и отговаря на описанието на картата.
Обесеният в случая положителна карта ли се явява?

# 158
Въпросът е на моя приятелка - какви са намеренията на мъж към нея? Имали са краткротрайни отношения преди няколко месеца, към момента не поддържат връзка. Кралицата на жезлите за мен категорично е тя - Овен и отговаря на описанието на картата.

Намеренията му са сексуални по Асо жезли, за него тя е Кралица Жезли и най-вероятно го възбужда.
Обесеният никога не е положителна карта - той си виси в едно положение, тогава казваме, че положението е в застой.

# 159
malina_smile, преди всичко бих искала да обърна внимание, че задавате въпрос за намерения на човек, с когото към момента отношенията са приключени и контакт липсва. В такава ситуация е препоръчително да се опитате да разгърнете малко повече подредбата и да извадите първо карти за сигнификация, дали и какво мисли мъжът за жената, какви са емоциите му спрямо нея и накрая дали и какво възнамерява да предприеме спрямо нея в рамките на х период. В зависимост от картите вече можете да попитате какви са перспективите за тези отношения или как мъжът иска да развият в бъдеще.

Обесеният може да означава, че мъжът вижда нещата по нов начин и от друга гледна точка - обърнал се е надолу с главата, за да има нова перспектива. Разбира се, това е по-рядко проявление и много зависи от околните карти. Както Twinklestar вече отбеляза, по-честото проявление на картата е застой, липса на перспектива, "зависване" на ситуацията.

При ситуация на прекъснати отношения, липса на контакт и така зададен въпрос, Обесения спокойно може да означава, че мъжът е намерил нова перспектива и гледа към друга жена, която разпалва страстите у него.

По-очевидният вариант обаче е, че той няма да направи крачка към приятелката Ви по Обесения и я възприема само и единствено като обект на собствените му страсти. С това Асо жезли може да е готов за ново страстно рандеву с нея, но на този етап картите не предполагат да го потърси сам.

Въпросът е на моя приятелка - какви са намеренията на мъж към нея? Имали са краткротрайни отношения преди няколко месеца, към момента не поддържат връзка.
Скрит текст:
Кралицата на жезлите за мен категорично е тя - Овен и отговаря на описанието на картата.

# 160
  • София
Благодаря за отговорите и съветите.
Ще направя по-голяма подредба, ако приятелката ми се съгласи.

# 161
Когато питаме дали даден човек мисли за друг и какво добре ли е в подредбата да има дворцови мечове? Крал, Кралица, Паж, Рицар ?

# 162
Според мен отговорът на този въпрос е според зависи. Зависи от околните карти. Може да излезе, че човекът мисли за нещо друго. Но ако теглим само една карта за въпрос дали мисли и се паднат мечове, то отговорът според мен ще е категорично да заради самата същност на мечовите карти.

Когато питаме дали даден човек мисли за друг и какво добре ли е в подредбата да има дворцови мечове? Крал, Кралица, Паж, Рицар ?

# 163
Според мен отговорът на този въпрос е според зависи. Зависи от околните карти. Може да излезе, че човекът мисли за нещо друго. Но ако теглим само една карта за въпрос дали мисли и се паднат мечове, то отговорът според мен ще е категорично да заради самата същност на мечовите карти.

А ако в подредбата няма мечове значи ли, че не мисли ?
Това е във връзка innasn , с твоето предложение , когато искаш да направиш мисли/чувства/намерения
Замислих се, че за чувства търсим Чаши, тогава редно е за мисли да има мечове

# 164
Скрит текст:

А ако в подредбата няма мечове значи ли, че не мисли ?
Това е във връзка innasn , с твоето предложение , когато искаш да направиш мисли/чувства/намерения
Замислих се, че за чувства търсим Чаши, тогава редно е за мисли да има мечове

Според мен не е задължително да не мисли, ако няма мечове или да няма чувства, ако липсват чаши. Давам много базисен пример, за да обясня какво имам предвид.

Ако примерно се падне раздяла по 5 пентакли в комбинация с 9 мечове, то значи човекът не може да спи и се тормози от тази раздяла. Ако няма чувства защо би се тормозил толкова и изпадал в чак такова страдание.

Нещо друго като щрих към темата. Ако добавим сигнификация и там излезе ситуация, която не разонира със ситуацията на питащия с обекта на гаданието, то това би дало възможност по-добре да направим връзка с останалите карти и как подредбата резонира към питащия. Аз самата нямам навик да правя сигнификация, защото обикновено гледам на конкретен човек, а сигнификацията грешно я свързвам предимно с общите подредби. Но все повече си мисля, че има смисъл да се добави.

Общи условия

Активация на акаунт