Няма конкретна подредба тук. Начинаеща съм, обикновено изтеглям 3 карти и си навързвам значенията им по отделно и като комбинация. Затруднявам се когато го правя за себе си, защото знам ситуацията и не съм безразлична. Към него имам сериозни намерения, но реших да задам малко по-лежерен въпрос като за начало, защото още се уча. В момента сме без комуникация.
В случая, мисля следното: това, че изтеглих два Големи Аркана означава нещо голямо. Влюбените са в изображението и на Дяволът, като и двете карти се свеждат до числото 6 (1+5). Дяволът е сянка на Влюбените и двете карти се изключват взаимно, защото са противоположности. В случая ми изглеждат като добра комбинация(или може би така ми се иска?). Това означава, че не само ще имаме интимна страстна връзка, но и такава на дълбоко емоционално ниво. Вероятно стартираща като тайна връзка, защото и двамата сме обвързани в момента. Относно Кралят на Пентаклите, смятам, че представя него, въпреки, че той е Овен, а картата обикновено се асоциира със Земните зодиакални знаци. Начинът, по който изглежда, и неговият характер съвпадат с описанието на тази карта. Той е финансово стабилен, наскоро го повишиха в работата му, и е лидер по природа. Добър е и в общуването с околните.
Обобщено, мисля, че отговорът на въпроса ми е положителен.
Бих се радвала да видя вашите интерпретации на тези карти, защото както споменах по-горе - не съм страничен наблюдател и съм пристрастна, не мога да мисля трезво.