КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 652
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Не, не е. Реагирал е сърдито и е казал, че не е познала в предположението и не мисли да продължат.
По картите аз съдя, че има друга жена.
Е то няма как да каже ами да има друга, особено ако е емоционално незрял.
Може и да не е жена, може да е работа, но така или иначе нещо друго значимо има, два пъти излизат 2ки
Но пък затова да я отреже също не ми е зряло поведение

# 511
И моите пет стотинки по тези карти:

1. Какво мисли той за нея?
По 2 жезли мисли, че е несигурна. В случая несигурна в любовта. Мисли също така, че по Слънцето е идеалист и търси къде да дава любов по Рицар чаши. Заради Слънцето и комбинацията от 10 чаши и 7 мечове по-долу може да мисли, че си е създала илюзии за техните отношения.

2. Какви са намеренията му към нея?
2 пентакли е в средата на реда. Според мен той в момента се чуди дали да търси нови хоризонти по 3 жезли или да направи крачка назад по 6 чаши. Тук обаче, освен ако нямат предишна история помежду си, не мисля, че има каквито и да било намерения към нея, а по-скоро има намерение да търси нещо друго, но има и нещо от миналото, което му пречи. Може да е лош опит, който все още не е превъзмогнал или човек, който все още не е превъзмогнал. Ако е човек, може да обмисля дали да не се върне назад, но все още не е решил и жонглира по средата без решение.

3. Причината за отдръпването му
Според мен тя колкото и да е деликатна по някакъв начин той е усетил, че иска да се случи нещо между тях по 2 чаши. И е влязъл в защитна позиция по 7 жезли. И 20ти голям аркан пак говори, че той има някакъв багаж от миналото, срещу който се защитава. Има нещо, от което иска да се възстанови. Но той е в пасивна позиция и се бори срещу идеята да продължи напред.

4. Какво иска от отношенията с нея?
Колелото като последна карта казва всичко - той просто иска колелото да се завърти за нов етап. Това обаче е последна карта, което ми говори, че този нов етап в бъдещето е без нея. Потвърждава се и от Глупака на последна позиция в подредбата.

5. Развитие на отношенията
По Справедливостта според него най-добре е да се продължи напред по Глупака. Това е въпреки разочарованието по 5 чаши.

Аз тук не виждам друга жена. Според мен тази Кралица пентакли заедно със Слънцето, 10 чаши, 2 чаши. Рицар чаши говорят, че според него тя си търси серизона връзка с идеята за семейство. Не казвам, че тя е такава, той обаче е усетил нещо такова, независимо дали това е било негово обективно наблюдение или се е заблудил.

Така, ето по-голяма подредба с повече въпроси.
1. Какво мисли мъжа за жената?
2. Какви са намеренията му към нея?
3. Причина за отдръпването му
4. Какво иска от отношенията с нея
5. Развитие на отношенията.

Кралица на пентаклите е като обобщаващо карта
Слагам в скрит текст малко мои размисли и инфо за комуникацията им, която тя сподели като теглех картите.
Скрит текст:
Обикновено,  когато изтегля Кралица пентакли, има друга жена, каквото беше и предположението на жената за отдръпването. сега обаче се двоумя дали той не я вижда като Кралица пентакли? Само да вметна, че няколко пъти мъжът е заявил, че има намерения за сериозни отношения, че има желание да се видят и "да минат на следващо ниво", това са точно неговите думи. И от тези заявки идва нейното объркване от изненадващото спиране на чата последните дни, за това и си е позволила да повдигне въпроса вчера, след няколко дни чудене. Тя е млада, свободна жена и не й липсват ухажори, за да е привлечена от него, е видаля качества и потенциал, на които й се искаше да даде шанс. Аз мисля по тези карти, че няма да има развитие. 7 жези в любовта показва съперници, 7 мечове - крадец, хитрост, гъвкавост. Глупакът като последна карта показва нов цикъл, нали така?
Ще се радвам да се включите отново. Благодаря ви за отделеното време.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 18:57 от innasn

# 512
  • София
Много ви благодаря, момичета за мненията и помощта! 🌺
innasn, мисля, че написаното от теб е доста точно.
Последно пиша по темата, защото не виждам какво повече може да се каже - да, тя търси отношения с идея за семейство, но не е тръгнала с това условие. Даже той е бил човекът, който го е поставил на масата, казал е, че е на етап, в който търси сериозни отношения и в нея вижда този потенциал и не иска нещата да останат само в чата. Преди писах - и двамата са минали разочарования неотдавна. Но според моите наблюдения тя ги е превъзмогнала вече и е готова да продължи напред, а той още е несигурен дали напред или назад. Явно от картите, ще продължи все пак напред, но не с нея. Някъде са се разминали. В интерес на истината първите карти, които изтеглих за тях, бяха преди две седмици, точно, когато се бяха записали и излезе Кулата, което според мен е показателно още тогава.
Мисля, че изчерпахме всичко по темата. Благодаря ви още веднъж.🙂

# 513
Здравйте,момичета.Може ли да ми погледнете дали ще настъпи бременност до 3 месеца? Ще бъда много благодарна ,ако ми отговорите🫶🏻🌸🙏🏻

# 514
.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 18:32 от Herzen

# 515
Аз пък мисля, че има друга жена или поне интерес към друга.
Човекът е постъпил коректно като е спрял комуникацията навреме вместо да ходи по срещи и да я залъгва. Със сигурност не я харесва достатъчно, но е деликатен и затова намира извинение в лична заетост и ангажименти.

Иначе тя може и да не признава, че е фиксирана в създаване на отношения, но самият факт, че през ден иска да й се хвърлят карти - и то след като я е отрязъл... действията говорят повече от думите.

По-скоро тази жена да направи подредба какво трябва да предприеме, за да създаде семейство и да види къде по себе си може да промени нещо - я нагласа, я поведение.

# 516
И аз с въпрос в неделя заминаваме на почивка с половинката и попитах как ще премине почивката ни във Велинград.

# 517
Според мен, ще мине много добре. Ще похарчите пари, за да се поглезите заслужено и с това асо жезли и кралица на чашите ми се струва, че ще има и любовни преживявания.

# 518
Да не направите някое бебе ей Simple Smile))

# 519
Twinklestarтова пък къде го видя😳🤔.

# 520
Добавям към казаното от Like_Smoke Simple Smile)
Асо жезли + Кралица чаши

Асо жезли е секс , желание за секс, мъжки полов орган и тн

# 521
  • София
Да не направите някое бебе ей Simple Smile))
И на мен това ми дойде наум 😊

# 522
Привет,

Вчера като дневна карта изтеглих Колесницата - беше прекрасен ден- успях да запазя дълго отлагана почивка както и ММ ме изненада с разходка в мола 🛍

Днес обаче изтеглих Смъртта и поясняваща 10 пентакли, не че ѝ се плаша, но не ми стана много приятно честно казано
Може ли да е Смърт на бедността ми 😀 (към момента нямам работа или личен доход ) и да дойдат пари отнякъде ? За наследство (към момента всички са в добро здраве)
Ако някой реши нека сподели какво мисли, че ще е свързано днес с тези карти Simple Smile Благодаря!

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 09:12 от Twinklestar

# 523
Минзухар,  и аз виждам много секс в тези карти. Grinning
По 6 мечове, ще се измъкнеш от ситуация, която те е подтискала. Вероятно нещо ти е дошло в повече или просто имаш нужда да смениш въздуха, така да се каже.
По 6 пентакли 1) може да похарчиш пари за глезотийки (Асо жезли), както по-горе писаха, 2) ще има някакъв обмен, възстановено равновесие в общуването. Числото 6 в таро символизира любовта по шести голям аркан и се свърза с Венера. Двете шестици, така както са излезли вероятно показват, че ако с мъжа ти сте имали някакво боксуване в комуникацията/отношенията, то сега ще ги оправите и по Асо жезли ще влезете в нов вълнуващ и за двама ви период помежду ви. Отделно Асо жезли е фалуся в таро и в прав текст с 6 пентакли говори за секс.
По Кралица чаши ти конкретно ще се чувстваш добре. Може и малко претенции да проявиш, но нищо драматично.

Twinklestar, тези две карти ги чета, като трансформация в дома. Дневните карти за мен са свързани с нещо на по-битово ниво, а не с някакви съществени промени.
В случая може примерно нещо да се счупи и да има нужда от подмяна. Може просто да решите да подмените нещо или да се отървете от нещо материално или не, което вече се е изчерпало като функция, идея, нужда. Може да решите да вземете едни пари от едно нещо и да ги инвестирате в друго. Изобщо промяна или отърваване от нещо материално в дома или просто свързано по някакъв начин с бита в семейството.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 12:55 от innasn

# 524
Благодаря момичета, ще дам ОВ до края на другата седмица. 😊🐝

Общи условия

Активация на акаунт