КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 527
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз идвам с обратна връзка за този въпрос. След предложението за среща и уточнението, че в близките няколко дни и двамата са ангажирани и няма как да се случи, комуникацията е спряла. Свежда се до отваряне на сторита и реакция на снимка на жената от мъжа и размяна на няколко съобщения на ден от рода на "как си". Явно има отдръпване и проява на 5 (тъга при жената от спрялата комуникация) и 9 (самодостатъчност при мъжа) чаши.
Момичето поеска да й изтегля нови карти с въпрос дали ще подновят комуникацията.

Какво мислите?

Ще има ли среща между мъж и жена?

# 496
Ами аз бях казала, че някой ще остане разочарован от тази среща с 5 чаши в случая е останала разочарована и сега е тъжна. Изтегли и карти но нека мине малко време, че сега може да хванат тяхната енергия в момента. Примерно след месец питай.

# 497
мхм, познах 😛
аз съм Не, ще си умре положението до 9 чаши, а тоя рицар ще продължи да се прави на влюбен

# 498
мхм, познах 😛
аз съм Не, ще си умре положението до 9 чаши, а тоя рицар ще продължи да се прави на влюбен
Ама въпроса тогава беше дали ще я покани , това че са си измислили ангажименти е друг въпрос 😀

# 499
нееее, чети вниматлно Simple Smile
‘ще има ли среща’ е въпросът

# 500
  • София
Има продължение днес. Но първо да кажа, че не са си измислили ангажиментите. Познавам жената, до понеделник не е в града, в който живеят. Мъжът също е доста натоварен. За това и двамата са били ок с уговорката да се видят следващата седмица.

Въпросът е, че има покана за среща от негова страна и след това в продължение на няколко дни нулева комуникация (лайк на стори не се брои😉). Днес тя е инициирала разговор, попитала е каква е причината, като е предположила други отношения. Подчертавам, че тя не е от обсебващите и мрънкащи жени и е поставила нещата много осъзнато, споделила е как се е почувствала от прекъсването. Отговорът е бил, че той има неща, които довършва и причината не е в нея.
Написал е, че след този разговор няма намерение да продължат да си пишат. Т.е. и среща няма да има.
На мен ми прилича на типичния изплашен мъж, който бяга и той не знае от какво. Та разочарование има, самодостатъчен мъж има, само този Рицар Чаши нещо не го виждам. Поканата, която не се доразви ли трябва да символизира?
Този развой май обезсмисля нова подредба?

# 501
Според мен Рицарят чаши показва точно поканата за среща. Имало е хабер за тази работа. В тази подредба обаче е последна карта и според мен все пак са имали потинциал да се срещнат.

А дали е изплашен не знам. На негово място, ако някой, с когото тепърва завързвам отношения, така ми зададе въпрос дали не се виждам с него, защото имам друг човек, ще преустановя контакт. Too pushy. Според мен се е показала несигурна.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 10:21 от innasn

# 502
  • София
Това, че е избягал е моята интерпретация на споделеното от нея. Не съм чела чата, а и не искам да й ставам адвокат, защото е без значение за темата.
Сега се чудя дали утре да изтегля карти, дали би имало развитие от тук нататък, както ме помоли преди този чат. Енергията вече очевидно е много различна. Вие как постъпвате в такива ситуации?

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 02:21 от malina_smile

# 503
Картите са за да помагат, хвърли още едни, защото за мен те са отговорили на въпроса тогава и имаме ситуация, с която са се изпълнили.
Но за мен мъж да постъпи по този категоричен начин не е ок за питащата, смисъл че мъжете винаги винаги си оставят вратички за жените към които имат интерес.
За мен РЧ както казва и innasn е показал поканата за среща , това че тя като акт не се е осъществила е друго.
Но за мен трябва да разшириш разсклада като зададеш повече въпроси за мъжа и неговото отношение, намерение и енергията в която се намира спрямо питащата.

Извинявам се за грешките още не съм пила кафе 😅

# 504
Също можеш да попиташ каква е причината той да се държи така с нея. С този рицарЧ не е много сигурен. Или какво иска той от тези отношения също е добър вариант. 😊

# 505
  • София
Така, ето по-голяма подредба с повече въпроси.
1. Какво мисли мъжа за жената?
2. Какви са намеренията му към нея?
3. Причина за отдръпването му
4. Какво иска от отношенията с нея
5. Развитие на отношенията.

Кралица на пентаклите е като обобщаващо карта
Слагам в скрит текст малко мои размисли и инфо за комуникацията им, която тя сподели като теглех картите.
Скрит текст:
Обикновено,  когато изтегля Кралица пентакли, има друга жена, каквото беше и предположението на жената за отдръпването. сега обаче се двоумя дали той не я вижда като Кралица пентакли? Само да вметна, че няколко пъти мъжът е заявил, че има намерения за сериозни отношения, че има желание да се видят и "да минат на следващо ниво", това са точно неговите думи. И от тези заявки идва нейното объркване от изненадващото спиране на чата последните дни, за това и си е позволила да повдигне въпроса вчера, след няколко дни чудене. Тя е млада, свободна жена и не й липсват ухажори, за да е привлечена от него, е видаля качества и потенциал, на които й се искаше да даде шанс. Аз мисля по тези карти, че няма да има развитие. 7 жези в любовта показва съперници, 7 мечове - крадец, хитрост, гъвкавост. Глупакът като последна карта показва нов цикъл, нали така?
Ще се радвам да се включите отново. Благодаря ви за отделеното време.

# 506
Така, ето по-голяма подредба с повече въпроси.
1. Какво мисли мъжа за жената?
2. Какви са намеренията му към нея?
3. Причина за отдръпването му
4. Какво иска от отношенията с нея
5. Развитие на отношенията.

Кралица на пентаклите е като обобщаващо карта
Слагам в скрит текст малко мои размисли и инфо за комуникацията им, която тя сподели като теглех картите.
Скрит текст:
Обикновено,  когато изтегля Кралица пентакли, има друга жена, каквото беше и предположението на жената за отдръпването. сега обаче се двоумя дали той не я вижда като Кралица пентакли? Само да вметна, че няколко пъти мъжът е заявил, че има намерения за сериозни отношения, че има желание да се видят и "да минат на следващо ниво", това са точно неговите думи. И от тези заявки идва нейното объркване от изненадващото спиране на чата последните дни, за това и си е позволила да повдигне въпроса вчера, след няколко дни чудене. Тя е млада, свободна жена и не й липсват ухажори, за да е привлечена от него, е видаля качества и потенциал, на които й се искаше да даде шанс. Аз мисля по тези карти, че няма да има развитие. 7 жези в любовта показва съперници, 7 мечове - крадец, хитрост, гъвкавост. Глупакът като последна карта показва нов цикъл, нали така?
Ще се радвам да се включите отново. Благодаря ви за отделеното време.
За мен тук има друга жена (може да е майка, леля, баба и тн ) 1 и 2 ред имаме раздвоение два пъти
6 чаши за намерения - няма уви, тя е прекрасна карта, но няма бъдеще в нея (може да я е припознал по някакъв признак като нещо приятно от миналото му)
На ред 3 според мен тя нещо му е казала, което го е наострило така да се каже, може рязко да му е влязла или да е взела инициативата като е влязла в мъжка енергия , за първи път виждам карта Карма и не мога да я тълкувам
Иска нещата да се решат от съдбата - тук 7 мечове  каквото и да е не е на хубаво, може той да има съмнения, че тя играе на няколко фронта и да не му се занимава да ѝ се доказва.
За мен Глупака е ново начало и като цяло не виждам развитие, но с уточнението, че е имало добри помисли и желание от негова страна.
Както и на предпоследния ред имаме Колелото, което пак е цикъл.

# 507
  • София
Twinklestar, и аз мисля, че има друга жена. Споделям и мнението ти, че е имало добри намерения. Не съм съгласна единствено, че тя е влязла рязко и това е променило настройката му. Той се отдръпна преди тя попита какво се случва. И пак казвам, тя е доста деликатна и емоционално стабилна жена. Той е отговорил  уклончиво, че проблемът не е в нея и тогава тя е изказала предположение за други отношения. Ако той е приел това като рязко влизане, след дадена заявка няколко пъти за сериозни намерения и отдръпване без никаква причина, проблемът за мен е в неговата глава. Жалко за този развой, защото виждах потенциал за развитие от споделянията й и я видах доста объркана от развоя. Каквото такова в крайна сметка.
Чакаме новото начало 🙂

# 508
Twinklestar, и аз мисля, че има друга жена. Споделям и мнението ти, че е имало добри намерения. Не съм съгласна единствено, че тя е влязла рязко и това е променило настройката му. Той се отдръпна преди тя попита какво се случва. И пак казвам, тя е доста деликатна и емоционално стабилна жена. Той е отговорил  уклончиво, че проблемът не е в нея и тогава тя е изказала предположение за други отношения. Ако той е приел това като рязко влизане, след дадена заявка няколко пъти за сериозни намерения и отдръпване без никаква причина, проблемът за мен е в неговата глава. Жалко за този развой, защото виждах потенциал за развитие от споделянията й и я видах доста объркана от развоя. Каквото такова в крайна сметка.
Чакаме новото начало 🙂

А той казал ли е нещо за други отношения ?
7 жезли е, когато вдигаш гарда , пазиш се от нещо и си готов да те атакуват

# 509
  • София
Не, не е. Реагирал е сърдито и е казал, че не е познала в предположението и не мисли да продължат.
По картите аз съдя, че има друга жена.

Общи условия

Активация на акаунт