КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 522
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Интересни карти
Най-вече какво мислите за последния ред
Това са нови отношения даже още са на няколко срещи и двамата са прясно разведени.
Мислите ли, че в последния ред 3 мечове пояснена с Крал жезли и Паж мачове може да е още един мъж, който да изяви претенции към жената?

1. Как мъж възприема жена
2. Какво иска той да има между тях
3. Как ще се развият отношенията им

# 406
  • на последния етаж
Дали В. ще ни върне парите?
Шестица жезли, Паж на мечовете и Осмица пентакли.
Какво смятате вие? Според мен ще стане, но няма да е лесно...

# 407
Дали В. ще ни върне парите?
Шестица жезли, Паж на мечовете и Осмица пентакли.
Какво смятате вие? Според мен ще стане, но няма да е лесно...
Не е за лесно, а за бавно
Може би, когато започне работа

# 408
  • на последния етаж
Той работи, уж имаме уверение за другата седмица, но се притеснявам да не размисли.

# 409
По Паж на мечовете може и да се кажат няколко остри думи - или вече са казани ?
Питайте картите дали В има намерение да върне парите въобще какви са му намеренията

8 пентакли може и да е 8 юни, което е другата седмица Simple Smile

# 410
Twinklestar,друга жена ще се появи в картинката,не друг мъж.Или няма да се развият по-далеч тайни отношения.Така ги виждам аз.Не е задължително да съм права 😉.
Момичета,как си проследявате картите,и тяхното развитие, и познанията си,след като не задавате някакъв срок?И обратна връзка тук рядко се дава,за да може и отговарящите да знаят по верен път ли вървят.

# 411
Twinklestar,друга жена ще се появи в картинката,не друг мъж.Или няма да се развият по-далеч тайни отношения.Така ги виждам аз.Не е задължително да съм права 😉.
Момичета,как си проследявате картите,и тяхното развитие, и познанията си,след като не задавате някакъв срок?И обратна връзка тук рядко се дава,за да може и отговарящите да знаят по верен път ли вървят.
**mariya** дай повече от себе си ? Къде я видя третата жена ?
Срокове вече не давам ,  защото времето за нас не е същото като времето за “висшите сили”
Ако хвърлям за даден въпрос давам време да се проявят - за мен Тарото работейки на енергиен принцип означава, че всяка промяна в енергията ще прлмени и картите

# 412
Всеки е преценил кое работи за него.Затова ми стана интересно как да дам обратна връзка на помагащите ми или как да проследя процента си на познаваемост,след като аз не съм сложила граници на времето и пространството.
Накратко относно другата жена или тайните отношения за вбъдеще между мъжа и жената от въпроса-по позицията на Висшата жрица.На трета позиция(нещо,което тепърва идва) + предвид характеристиките на картата(тайната жена,другата жена,тайна като цяло)+женската енергия,която носи.

# 413
Здравейте,
Какво предстои да се случи между двама души?

# 414
Здравейте,

Ох, тези карти са разкошни, такова удоволствие изпитвам като ги съзерцавам. Откъде си ги купила?😊
Иначе по въпроса ти, аз поне лично тук виждам един леден, неемоционален мъж и една отзивчива, любвеобвилна жена. Между тях има привличане, но то ще си остане само във вътрешните им светове, защото с тази 4м, отдалечаването и пасивността ще се настанят между тях  и ще влязат в етап на преценяване на взаиимоотношенията им и лекуване на евентуални сърдечни рани...

# 415
Здравейте,

Ох, тези карти са разкошни, такова удоволствие изпитвам като ги съзерцавам. Откъде си ги купила?😊
Иначе по въпроса ти, аз поне лично тук виждам един леден, неемоционален мъж и една отзивчива, любвеобвилна жена. Между тях има привличане, но то ще си остане само във вътрешните им светове, защото с тази 4м, отдалечаването и пасивността ще се настанят между тях  и ще влязат в етап на преценяване на взаиимоотношенията им и лекуване на евентуални сърдечни рани...
Много са красиви и много лесно се джуркат Simple Smile))
От тук https://www.tarotbg.com/

Тези двамата нямат контакт (4 мечове)
Нямаш ли някакъв положителен анализ ?
Не мислиш ли, че двойка чаши е предстояща среща (разговор, контакт) между тях?
Тъй като двамата не са женени помежду си, но са женени не знам как да тълкувам комбинацията Императрица и Император една до друга
И всъщност изтеглих Двойка чаши със същия въпрос какво ще се случи все пак (тъй като така стоящи двамата нищо не ми говори)

# 416
Еми възможно е да има такъв разговор, все пак като последна изтеглена. Но не знам защо 4М ми пречи по някакъв начин това да се случи, обединявайки всички карти.
Но е възможно и да греша и да има благоприятен развой между тази Императрица и Император...🙂

# 417
А според мен могат да изкарат един романс двамата Simple Smile

# 418
А според мен могат да изкарат един романс двамата Simple Smile
И аз бях сложила тия розови очила Simple Smile)

# 419
  • София
Какво мислите?

Ще има ли среща между мъж и жена?

Общи условия

Активация на акаунт