КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 595
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, чета ви от известно време, но съм нова с картите таро и все още ги изучавам.
Днес правих подредба от 4 карти, за отношенията към човека който харесва но ми е малко трудно да ги тълкувам заедно и да разбера има ли смисъл да се надявам на бъдещи отношения.
Та картите ми бяха
1. Отношенията ми към човека - крал чаши
2. Неговите отношения към мен- четворка чаши
3. Настоящата ситуация - петица чаши
4. Бъдещото развитие на отношенията - шестица чаши.
Благодаря Ви предварително. Simple Smile

Според мен,тестето не е добре разбъркано.

# 391
звездата като дневна карта карта как бихте я тълкували?

# 392
  • София
Предстои ми интервю за работа.
1. Как ще мине интервюто? (Паж мечове много ме смущава, винаги, когато изтегля паж или рицар мечове следва скандал)
2. Ще си допаднем ли взаимно (визирам като търсене-предлагане на условия, качества и отговорности и като работна среда)
Тук пък 5 чаши ме застреля

# 393
Имай повече вяра в себе си, за финанси е възможно забавяне на парични средства. Не се отказвай от мечтите си, бъди по активна. Добър ден за разкрасяване фризьор, маникюр или някакви процедури.
звездата като дневна карта карта как бихте я тълкували?

# 394
Здравейте, чета ви от известно време, но съм нова с картите таро и все още ги изучавам.
Днес правих подредба от 4 карти, за отношенията към човека който харесва но ми е малко трудно да ги тълкувам заедно и да разбера има ли смисъл да се надявам на бъдещи отношения.
Та картите ми бяха
1. Отношенията ми към човека - крал чаши
2. Неговите отношения към мен- четворка чаши
3. Настоящата ситуация - петица чаши
4. Бъдещото развитие на отношенията - шестица чаши.
Благодаря Ви предварително. Simple Smile

Според мен,тестето не е добре разбъркано.

Да, възможно е защото тестето беше току що закупено и ги разбърках малко и ги наредих.

# 395
благодаря, минзухар, чудех се кво му е звездното на тоя умрял ден, няма сбъдната мечта, то било да бъда по- активна

# 396
На какво може да се дължи “лепненето” на картите и как може да се премахне ?

# 397
На затлачване,задръстване от различните енергии.Искат "чистене".Как-всеки е избрал различен метод за себе си.Подрежзане по последователност,минаване на всяка карта през пламък,прекъдяване с тамян,слагане в съд с едра морска сол,изваждането на Асо Пентакли от тестено и обръщането му на долу с главата и още такива неща.Потърси из интернет и си избери най-удобния за теб начин. ,
На какво може да се дължи “лепненето” на картите и как може да се премахне ?

# 398
  • София
Самоцитирам се с молба някой да даде мнение за тези карти. Благодаря!🍀
Предстои ми интервю за работа.
1. Как ще мине интервюто? (Паж мечове много ме смущава, винаги, когато изтегля паж или рицар мечове следва скандал)
2. Ще си допаднем ли взаимно (визирам като търсене-предлагане на условия, качества и отговорности и като работна среда)
Тук пък 5 чаши ме застреля

# 399
Паж мечове е много любопитен, и също така означава - намери още информация, с този Рицар Жезли някой ще е много ентусиазиран
При мен пък не Мечовете, а жезлите са винаги свързани с караница или нещо на висок тон (Рицар, Крал) затова при Тарото за пореден път се доказва, че интуицията на хвърлящия е най-вероятна
По 5 чаши някой ще бъде недоволен - дали Вие или те не е ясно
Може работата да е ок, но заплащането малко спрямо изискванията или мястото или часовете или нещо няма да достигне за пълно щастие
Много шум за нищо

# 400
  • София
Twinklestar, благодаря!
Мина. Да, права си - те бяха много ентусиазирани. Отдавна търсят човек за този позиция, а аз напълно отговарям за нея. Имаше леко разочарование при мен след интервюто точно, че не поисках по-високо заплащане, но въпросът остана отворен за следваща среща, така че ще видим тогава дали ще има развитие.
Благодаря ти за включването 🤗

# 401
Twinklestar, благодаря!
Мина. Да, права си - те бяха много ентусиазирани. Отдавна търсят човек за този позиция, а аз напълно отговарям за нея. Имаше леко разочарование при мен след интервюто точно, че не поисках по-високо заплащане, но въпросът остана отворен за следваща среща, така че ще видим тогава дали ще има развитие.
Благодаря ти за включването 🤗
Искай си повече щом са в нужда

# 402
  • София
Ще пробвам 😉
Току що си изтеглих тези карти, вече след срещата.
1. Да приема ли предложението?
2. Ще ме удовлетвори ли финансовата страна?
Мисля, че няма място за колебание.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 19:58 от malina_smile

# 403
Да, с единствената особеност, че Таро не решава вместо нас и 1 въпрос става некоректно зададен.
Какво ще стане ако… и тн
Втори ред е супер , може освен да има пари, да имаш и добро име, тоест тях толкова си им нужна, че ще те пазят дори и да се пестиш - ама това вече така малко на ангро го казвам

# 404
  • София
Да, да, права си за първия въпрос. Така и не се научих как да задавам въпросите коректно, но нищо и това ще стане с времето. Относно въпросът - аз съм решила да приема, просто исках да видя какво ще излезе и мисля, че и в картите се вижда отношението/настроението ми.
За втория, аз обикновено се раздавам на макс в работата си и това ми е проблемът, така че добре дошло е да не съм нон стоп на педал Grinning

Общи условия

Активация на акаунт