КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 502
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Ако проблемът е мечове - то това са само мисли, често проблемът е само в собствената глава, а реално няма такъв.  
8 пентакли - може да е бърнаут от работа

Паж мечове - търси още информация, обмен на идеи, той е доста любознателен
Висшата жрица - интуиция, може да се проверят хормони, трябва да се създаде режим на тялото - хранене, спорт, даже по часове така умът ще стане спокоен и няма да мисли глупости.
10 пентакли - е род, роднини, дори цяла общност може да е, може да са родни по душа хора , а може и да трябва да си отидеш на село, далеч от напрежението на града

Минзухар.12 кажи и за моите 😀

# 451
Мечовете са свързани с мисленето, така че и според мен вниманието може да се насочи в посока ментално здраве - тревожност, премисляне, постоянно връщане и преживяване на едни и същи моменти, което се отразява върху съня и общото физическо здраве. Пентаклите показват, че ще трябва да положиш целенасочени усилия за справянето и да, може да се дължи на нагърбване с твърде много ангажименти. 8ца пентакли е картата на перфекционистта.
Висшата жрица я свързвам с обръщане навътре, търсене на собствен ресурс и също помощ от човек в областта на психиката.

# 452
Мечовете са свързани с мисленето, така че и според мен вниманието може да се насочи в посока ментално здраве - тревожност, премисляне, постоянно връщане и преживяване на едни и същи моменти, което се отразява върху съня и общото физическо здраве. Пентаклите показват, че ще трябва да положиш целенасочени усилия за справянето и да, може да се дължи на нагърбване с твърде много ангажименти. 8ца пентакли е картата на перфекционистта.
Висшата жрица я свързвам с обръщане навътре, търсене на собствен ресурс и също помощ от човек в областта на психиката.

Много ми помогнахте всички тук!
Честно казано, от 3-4 месеца съм така. На лекари ходих и какво ли не, оказа се, че нищо ми няма. Единственото което направих е за спрях да ям и от там тръгнаха проблемите, но вече лека-полека "прохождам". И да, доста мисля негативно, но това се променя.

# 453
Нищо ти няма - не позволявай на мозъка да си прави игрички Simple Smile

Животът е прекрасен и е само един - хапвай, пийвай умерено, прави секс и се радвай ежедневно на малките неща Simple Smile
Докато сме живи всичко е възможно Simple Smile

Ако имаш страх дай му име , разговаряй с него и го прати на майната му Simple Smile

# 454
Пак съм аз, но този път друг въпрос имам, не е за здравето ми, след като разбрах, че всичко е "у кофата ми". Grinning

Въпросът ми е относно: Ще имам ли дете от жената за коя съм женен.
ИЗлязоха следните карти:
1. Тройка Жезли.
2. Крал на Мечовете
3. Кралица на Жезлите

Да видя вашето мнение, че моето е малко странно.

# 455
Аз не мисля, че е коректно такъв въпрос да се задава при женена двойка, в която би трябвало да се коментира открито такъв важен въпрос.

# 456
Аз не мисля, че е коректно такъв въпрос да се задава при женена двойка, в която би трябвало да се коментира открито такъв важен въпрос.

Той вече е задаван, просто сравнявам картите, като цяло ми е интересно.

# 457
Хайде нещо дето може да имаме ОВ Simple Smile

Ще потърси ли Х днес У ?

ОВ - Тези карти са се проявили като лайк на стори 😳

# 458
Интересна подредба отдолу.
Как ли ще се развият нещата тук?

# 459
Това вече е интересно как са се проиграли картите 🤔да не би крал мечове да се е проиграл така защото той е по студения архиетипи в тарото.
Хайде нещо дето може да имаме ОВ Simple Smile

Ще потърси ли Х днес У ?

ОВ - Тези карти са се проявили като лайк на стори 😳

# 460
Минзухар.12  Крал Мечове обяснява минималното вложение 😂, но тези 3 пентакли ?!

# 461
И аз нямам представа за тях 🤷‍♀️.

# 462
Минзухар.12  Крал Мечове обяснява минималното вложение 😂, но тези 3 пентакли ?!

Тройката пентакли, не означава ли в този смислов ред, че харесването е взаимно и от двете страни?
Аз така го виждам поне.

# 463
Не, тройка пентакли е работа в екип, а в случая виждаме по картата, че един човек майстори сам даже

# 464
имам няколко неплатени проекта, теглих карти днес дали ще си взема парите
не изглеждат добре нещата MoneyMoneyMoney

В. ще ми плати ли проекта?

-----------------------------------
Л. ще ми плати ли?

Общи условия

Активация на акаунт