КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 511
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
От това, което знам, мъжът проявява интерес към жената, тя също към него. Попитах я след вашите коментари, пишат от седмица. Не е обсебващо нон стоп, но и двамата са зрели хора, с ангажименти и по-скоро би било притеснително, ако стоят по цял ден в чата. Тя няма колебания, че мъжът пише с още няколко жени, а по-скоро дали би имал смелостта да минат на следващо ниво, тъй като усеща страх и у двамата - дали от нещо по-сериозно, ако си допаднат, дали, че всичко ще приключи, това не мога да кажа, поне тя не ми е споделяла.
Може би не е споделяно мнение, но аз смятам, че когато има разговор и човек обясни ситуацията, в която се намира и за която пита, самото изговаряне му дава възможност да я осмисли и вече картите, които излизат могат много по-точно да се разчетат.
Когато мои познати идват да теглят карти, първо си говорим и после правим подредба. Аз работя с келтски кръст основно и доста често когато въпросът е наистина сериозен и ясен, е шокиращо колко точни карти се появяват.
За мен е грешка да се пита често едно и също нещо, зададено по различен начин - нещо, което много хора правят.

# 436
  • София
Единственото, което не знаех преди да изтегля картите, е точно от кога пишат. Останалото момичето ми го каза. 5 чаши я свързах с този страх, за който ми спомена. Но след нея има градация на чашите и за това реших да попитам тук.

# 437
  • на последния етаж
Дали В. ще ни върне парите?
Шестица жезли, Паж на мечовете и Осмица пентакли.
Какво смятате вие? Според мен ще стане, но няма да е лесно...
Днес получихме 2/3 от сумата и обещание останалата да вземем другата седмица. Sunglasses

# 438
  • София
По въпроса ми за срещата между двама души - някой беше написал, че мъжът ще инициира среща и така е станало. Предложил е да се видят, сега остава да видим 5-ца чаши как ще се прояви на тази среща 🤭

# 439
А защо трябва да се проявява ? Не е ли в минала позиция ?

# 440
Съществува така нареченото обърнато време в Таро.Тоест картите се четат отзад на пред.Но малцина са тези,които знаят и усещат кога е така.За съжаление,аз не съм сред тях.

# 441
  • София
А защо трябва да се проявява ? Не е ли в минала позиция ?
На това се надяваме. Дотук по споделянето на познатата ми, нещата са доста приятни и емоция има, има взаимен интерес и държанието на мъжа отговаря на романтичната страна на Рицар чаши. От друга страна и двамата са минали тъжен емоционален период, така че и аз се надявам тази карта да показва миналото. Ще ви държа в течение като имам информация и мине срещата. 🙂

# 442
Ами просто като се вадят три карти, за да няма чудене кое на коя позиция е, просто се задават такива предварително. Например - първа карта - какво е преживяването в миналато, което е довело до сегашната ситуация/какво трябва да остави в миналото човека/... втора карта - каква е сегашната ситуация/......, трета карта - какво ще е развитието в следващите 2-3-4 седмици

# 443
Благодаря за обратната връзка, дано срещата мине ползотворно. 😊
По въпроса ми за срещата между двама души - някой беше написал, че мъжът ще инициира среща и така е станало. Предложил е да се видят, сега остава да видим 5-ца чаши как ще се прояви на тази среща 🤭

# 444
Хайде нещо дето може да имаме ОВ Simple Smile

Ще потърси ли Х днес У ?

# 445
Хайде нещо дето може да имаме ОВ Simple Smile

Ще потърси ли Х днес У ?

Нямам и на идея, но това което ми идва на акъла:
Като цяло тези карти показват, че потенциалът за контакт и връзка съществува, но това ще изисква ясна комуникация, взаимни усилия и желание за сътрудничество. Присъствието на Двойка Чаши предполага, че има възможност за развитие относно контакт.

А някой може ли да ми каже относно здраве, какво означават следните три карти в право положение:
Девятка Мечове, Асо Мечо и Осмица Пентакли?

Поздрави!

# 446
Асо мечове - показва взимане на кръвни изследвания, хирургическа интервенция, инжекция, медицински преглед.
9 мечове - паник атаки, нещо на психическа основа да имам проблем, страх от нещо, безпокойство, силен стрес, хирургическа интервенция.
8 пентакли - като цяло оказва добро здраве, но и това че се иска постоянство за да сме добре.

# 447
Здравей Минзухар.

Благодаря за отговора ти! А аз си мислех, че означават следното:
1. Девятка Мечове: Паника, стрес, самовнушение.
2. Асо Мечове: И да- И не. Тоест, силата е в мене да се оправя, но нещо ми пречи и дърпа назад.
3. Осмица Пентакли: Бавно, без бързане и с усоприт труд.

Твоето е по-интересно и вероятно правилно.

Имам още един въпрос:
На втория ред съм задал въпроса: Какво да направя, за да се излекувам. Падат ми се следните карти:
1. Паж на Мечовете.
2. Висшата Жрица.
3. Десятка Пентакли.

Според мене, което може да не съм прав, за това ако може да ме поправиш,  показват следното:
1. Предпазливост, или по-точно, че не вярвам, че ще се справя с паник атаките си и че нещо много сериозно ми има.
2. Висшата жрица я виждам като по-възрастна жена, която ми говори истината и се пада под Асо Мечове, което означава според мене, че ако я слушам, ще разбера относно здравето си.
3. 10-ка пентакли се пада под осмицата, а според мен, означава десятката, че бавно но сигурно с помощта на най-близките ми хора, ще станат нещата.

Дали правилно съм ги разбрал, или бъркам някъде? Ще се радвам да ми се окаже "първа помощ"!

Поздрави!

# 448
Да близо си, аз от личен опит като минала през същото според мен висшата жрица може да е психолог, и разговори с нея по ПажМ ще се справиш. Това е което мога да направя, за повече не се наемам. 😊

# 449
Да близо си, аз от личен опит като минала през същото според мен висшата жрица може да е психолог, и разговори с нея по ПажМ ще се справиш. Това е което мога да направя, за повече не се наемам. 😊

Позволих си да ти пиша на лично! Бих се радвал, ако нямаш нищо напротив, да споделя някои неща, ако нямаш нищо напротив!

Също така ходя на психолог - да. Simple Smile Благодаря ти, че малко ме усмихна и даде надежда!

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт