КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 506
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
ОВ - абсолютно нищо 🤷🏻♀

# 526
Брех! 🤔

ОВ - абсолютно нищо 🤷🏻♀

# 527
Здравейте,

Въпросът е Как ще си прекара на тренировката днес синът ми?
Тайното питане е дали може да бъде награден днес, по Йерофанта как мислите ?

# 528
Според мен по Асо жезли ще се превъзбуди или самата тренировка ще е много активна и по Умереността ще има нужда да балансира енергията си. Аз Висшия жрец тук го виждам като треньора, който може би ще внесе успокоението по Умереността. Тези карти според мен не говорят за награди.

Здравейте,

Въпросът е Как ще си прекара на тренировката днес синът ми?
Тайното питане е дали може да бъде награден днес, по Йерофанта как мислите ?

# 529
ОВ- Като една горда майка да се похваля, че взе награда Simple Smile
След неговите карти хвърлих как аз ще се чувствам ако отида и излезнаха 8 пентакли  9 чаши и 6 жезли - всъщност аз чаках да видя 6 жезли при него, но истината е, че той много много не се впечатли , за разлика от майка му Simple Smile))
Но спомнете си оригиналната карта на Йерофанта там имаме Папа стоящ високо и двама отдолу, изглежда все едно ги посвещава в нещо Simple Smile тази картина ми излезе и затова давах надежда на него, въпреки, че в тази колода не изглежда така.
Моят извод е, че е от изключителна важност да задаваш правилните въпроси.

# 530
Поздравления! Simple Smile

Като гледах първите карти точно си мислех, че няма 6 жезли. От друга страна, ако е имало състезателен елемент с класиране за първо, второ, трето място, то Асо жезли може да означава и първо място.

След неговите карти хвърлих как аз ще се чувствам ако отида и излезнаха 8 пентакли  9 чаши и 6 жезли - всъщност аз чаках да видя 6 жезли при него, но истината е, че той много много не се впечатли , за разлика от майка му Simple Smile))

# 531
Поздравления! Simple Smile

Като гледах първите карти точно си мислех, че няма 6 жезли. От друга страна, ако е имало състезателен елемент с класиране за първо, второ, трето място, то Асо жезли може да означава и първо място.

Благодаря!
Няма състезателен характер, но е по преценка на треньора и за всяко дете идва по различно време и не се казва предварително. Аз преживях нещата доста повече отколкото детето Simple Smile)

# 532
  • София
Момичета, на въпрос "Мисли ли мъж за жена?", ако излезе Кралица чаши, това жената ли се явява, т.е. мисли?

# 533
Да, но би бело редно до си извадят още карти, които да внесат повече яснота. Сама по себе си Кралица чаши се явява сигнификация на жената и не непременно показва какво мисли мъжът за нея.

Момичета, на въпрос "Мисли ли мъж за жена?", ако излезе Кралица чаши, това жената ли се явява, т.е. мисли?

# 534
Момичета другият месец съм на държавен, какво мислите как ще премине изпита

# 535
  • София
Според мен по Колесницата като последна карта ще се справиш добре.
Дяволът първа или допълваща карта е?

# 536
Ох извинявам се допълваща карта е след Колесницата.

# 537
Взет изпит полят изпит Simple Smile
Ще го вземеш и ще отидеш да го отпразнуваш по Дявола Simple Smile

# 538
Ха вярно че Колесницата е пътуване а Дяволът изкушение 😁точно думата поливане 🤣.

# 539
6 жезли - взимаш изпита, Колесницата - продължаваш напред. Дори самата карта на Колесницата затваря подредбата и е насочена надясно - към бъдещето.

Според мен Дявола индикира притесненията ти, които са обсебили съзнанието ти. Поне ми се струва, че Дяволът е изтеглена като отговор на въпроса, а останалите карти са поясняващи.

Общи условия

Активация на акаунт