Термин Юни 2023 - Тема 3

• 52 748
  • 506
  •   1
Отговори
# 225
Доколкото знам, секцио се прави 2-ве седмици преди официалната дата... Може би зависи, не съм професионалист Simple Smile

На мен първото ми секцио и престоящото секцио е 2-ве седмици преди датата ми, която е 1-ви Юни.. В момента съм в 37ма седмица и след 9 дена постъпвам в болница.

# 226
Моят термин е 04.06. Доктора ми каза най-рано 10 дни преди термин и да си избера дата между 22-26 май.

# 227
И моето секцио ще е 10 дни преди термин (надявам се)
При предното раждане юнака избърза с 2 дни преди датата за секциото.

# 228
  • София
Здравейте, и на мен ми казаха 10 дни преди термин е секциото. Вече ми е доста тежко. Бебето се беше обърнало главично,  а на последния преглед пак беше седалищно. Почти съю готова с покупките за бебето. Остана да видя за мен какво ще ми трябва. Началото на юни ще е секциото ,като още не знам дата. Изморявам се много лесно, а вечер доста ме боли кръста и гърба. Колкото наближава се притеснявам, но това е нормално.

# 229
Здравейте, и аз искам да споделя притесненията ми. Ходих миналата седмица на 3та ФМ. Доктора измери тегли в  32г.с.-1.670кг. Каза,, че имам някакви спазми в матка или артерия така и не разбрах и затова беба щяла да се роди дребна. Много съм притеснена, а следящия ме кара да се тъпча с белтъци и извара от тях ми се 🤮🤮🤮. Някой с подобни казуси да сподели, как ще наддава това бебе,ще успеем ли!? Термина ми е за 28.06 като планувам нормално до последно.

# 230
Здравейте, и аз искам да споделя притесненията ми. Ходих миналата седмица на 3та ФМ. Доктора измери тегли в  32г.с.-1.670кг. Каза,, че имам някакви спазми в матка или артерия така и не разбрах и затова беба щяла да се роди дребна. Много съм притеснена, а следящия ме кара да се тъпча с белтъци и извара от тях ми се 🤮🤮🤮. Някой с подобни казуси да сподели, как ще наддава това бебе,ще успеем ли!? Термина ми е за 28.06 като планувам нормално до последно.

Не ви ли посъветва да пиете протеин за бременни ? Знам, че от него бебетата наддавали.. питайте АГ-то си.

# 231
Още не,сега в понеделник съм на преглед пак и ще видим какво ще каже следящия ми лекар.

# 232
На моята трета ФМ, която беше 31 седмица, бебка беше измерена около 1,500 кг. Не са ми казвали че е малка или да приемам нещо допълнително, напротив че изглежда много добре и всичко е наред.

# 233
Момичета , вече съм почти готова с дрешките за малката, но да ви питам какво мислите по-въпроса с взимането на дрехи от други хора? Питам защото моята майка нещо ме нервира последните дни- имало енергии, обременености разни  и малко се напрегнах.
Вие какво мислите по въпроса?

# 234
Ако вярвате в тези неща, аз така разсъждавам - щом ми е дадено с добро, значи ще ми носи добро. Аз лично ползвам дрешки на братовчедчета примерно, или малкия пък би износвал на баткото. Малко са ни нещата, които са чисто нови

Момичета , вече съм почти готова с дрешките за малката, но да ви питам какво мислите по-въпроса с взимането на дрехи от други хора? Питам защото моята майка нещо ме нервира последните дни- имало енергии, обременености разни  и малко се напрегнах.

# 235
Ако вярвате в тези неща, аз така разсъждавам - щом ми е дадено с добро, значи ще ми носи добро. Аз лично ползвам дрешки на братовчедчета примерно, или малкия пък би износвал на баткото. Малко са ни нещата, които са чисто нови

Абсолютно съгласна. Освен това каква лоша енергия от бебе, то по - невинни същества няма. На мен всичко без кошарата, матрака, повивалника и столчето за кола са ми дадени от приятели. Естествено и дреболии като биберони и т.н съм си взела аз, но дрехи, одеалца, чорапчета, играчки, стерилизатори, всичко ми е дадено. Нямам против, даже напротив.
Май всички ще сме секцио хаха

# 236
Дрехите, които ви дават ви спестяват много средства. Разбира се, че винаги ще купувате и нови. Аз лично съм взимала дрехи и ми бяха в голяма полза, след това предавах на други майки. Имах дори дадени, които не успявах да облека на бебето, защото растеше с дни. Сега, когато дъщеря ми е по-голяма и основно семейството и близки купуваме дрехи , разбирам колко средства съм си спестила за първите месеци.
Щом ви ги дават, значи ги дават с желание, да се ползват. Дават се с положителна енергия. Но това си е мое лично мнение.

# 237
Ние почти всичко купихме втора ръка. Имам и няколко чанти с дрехи, които съм поръчала за по 1-2 евро бройката. Хич не мисля за лоши енергии и глупости.
А и като минат през вода, всякакви лоши неща би трябвало да изчезват. Хич не ги мислете.
Който има проблем с това, да финансира дрехите от магазина.
Аман от роднини, които само се стараят да притеснят новите родители!

# 238
Здравей те прекрасни мамита ние сме с термин 19.06.2023 💗момиченце💗
Имам въпрос проблем ли е ако сега сме в седалишно положение? 🙄

# 239
Майчета и аз не съм купувала нови дрешки, само за изписването и 2 ромпърчета майка ми купила, баща му 2 шапчици и ръкавички.Всичко е от батковците му. Не само дрехите : проходилката /паяк, триколка, столчето за кола е от моя племенник, има една дървено легло още от както аз съм била бебе, имаме такова легло което се сгъва от племенника ми, само много ми хареса една количка на лорели за 266 лв. - 3в 1. Столче за кола, зимен и летен кош-сива.

Общи условия

Активация на акаунт