Термин Юни 2023 - Тема 3

• 52 557
  • 506
  •   1
Отговори
# 360
Честито!

Аз днес бях при док да видим какво ще се прави с моята седяща мадама.
Поопипа, погледна на ехограф и ми даде час за верзио във вторник. Това със сигурност ще е от най-гадните преживявания в живота ми, но поне ще знам, че съм направила всичко възможно преди да пристъпим към секциото.

# 361
Здравейте, от няколко дни ми е изтръпнала дясната ръка, най вече пръстите, четох че може да е от задържането на вода или от отоци. Има ли някой с подобно изтръпване?

# 362
Честита радост! Да ви е жива и здрава, а на вас бързо възстановяване!

# 363
Здравейте, от няколко дни ми е изтръпнала дясната ръка, най вече пръстите, четох че може да е от задържането на вода или от отоци. Има ли някой с подобно изтръпване?

Аз съм така от може би месец и нещо. Но ми бяха изписали магнезий и се бяха подобрили нещата. Сега откакто пак го спрях и се засили изтръпването. На мен АГ-то ми каза, че е от прищипване на някакъв нерв и след като родя всичко ще се нормализира.

# 364
  • София
Здравейте, относно подуването и изтръпването мен ми изследваха количеството белтък в урината.

# 365
Здравейте, относно подуването и изтръпването мен ми изследваха количеството белтък в урината.

На мен последните два месеца на белтък в урината пише положителен, но докторът казва, че всичко е наред.. Какво общо има белтъка с изтръпването, знаете ли?

# 366
  • София

На мен последните два месеца на белтък в урината пише положителен, но докторът казва, че всичко е наред.. Какво общо има белтъка с изтръпването, знаете ли?

Не знам какво е общото , този път реших да не чета . На първото изследване преди 10 дни пишеше наличие на белтък в урината, след което бях при нефролог , за да види как функционират бъбреците, по препоръка на лекаря,  поиска да се пусне количество белтък.  Но остана малко до секциото, явно ще съм си до края така с подути крака.

# 367
Честито на всички споделили хубавите новини! Нека вие и вашите прекрасни бебета бъдете живи и здрави!

При мен миналия понеделник господина реши, че му е време. Естествено раждане, както той така и аз сме добре. Още свикваме с новите промени, но ще се напаснем. ☺️

# 368
Аз няма с какво да се похваля. Вчера ме приеха по спешност под наблюдение. Нашата беба неиска да расте 😪. Само 2 кг сме а съм в 36 г. с. Ще видим сега какво ще се прави, за сега няколко дни на магнезии

# 369
Честито на всички майчета, да сте живи и здрави Вие и бебчетата. Много здраве, щастие и късмет 🌹

# 370
  • София
Здравейте,
Имам ръчна помпа на Авент от първото ми дете, но се замислям дали продават части за нея. В Интернет не успях да намеря.

# 371
Имах такова изтръпване около 20 г.с., след като взех да приемам мягнезий постепенно намаля . Сега съм в 36 г.с. и спрях мягнезия и ще видим дали ще се появи пак.

# 372
Честито на всички нови майчета! Живи и здрави да са бебчетата.
Части за помпите на авент и аз не намерих. Имам електрическа двойна от първото дете, на която съм ползвала само единия комплект. Втория си е нов и мисля да влезе в употреба, тъй като за лятото ще сме на две места и старата помпа ще бъде на едното, а новата - на другото. Поне това да не мисля като пътуваме.
Матрачето го взимахме по поръчка за кошарата от Тед, понеже е особен размер. Важно е да е твърдо. Ще ползваме същото, но обърнато, в случай че се е деформирало, въпреки че не изглежда да е.

# 373
Момичета, днес бях на преглед и малката е 2 900 и е 49см. Слезнала е доста надолу. АГ-то ми направи преглед и каза ,че имам 1,5 см разкритие, но нещо много ме заболя от днешният преглед. Другото, което каза е да очаквам тапата да падне тия дни.  Колко време отнема от 1,5см да пълно разкритие? Кога да очаквам по-силни контракции, защото явно тези не съм ги усетила въобще. Толкова много въпроси ..
Другото е ,че аз няма да раждам при нея и не смея да и кажа- незнам може би не е ОК от моя страна,но някакси знам ,че отношението веднага ще се промени.  Вие как процедирате в подобна ситуация?

# 374
Момичета, днес бях на преглед и малката е 2 900 и е 49см. Слезнала е доста надолу. АГ-то ми направи преглед и каза ,че имам 1,5 см разкритие, но нещо много ме заболя от днешният преглед. Другото, което каза е да очаквам тапата да падне тия дни.  Колко време отнема от 1,5см да пълно разкритие? Кога да очаквам по-силни контракции, защото явно тези не съм ги усетила въобще. Толкова много въпроси ..
Другото е ,че аз няма да раждам при нея и не смея да и кажа- незнам може би не е ОК от моя страна,но някакси знам ,че отношението веднага ще се промени.  Вие как процедирате в подобна ситуация?

Аз изкарах с 2 см разкритие 2,5 седмици... при всеки е различно , просто се наблюдавайте за води , силни и чести болки...

Общи условия

Активация на акаунт