Термин Юни 2023 - Тема 3

• 48 994
  • 506
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм взела всичко на Uriage Bebe .повечето ми приятелки ги ползват , повечето доволни . Ще видим…

# 91
Момичета някоя ходила ли е на преглед в 30/31 седмица? Как се движат вашите мъници на килограми? Simple Smile Мен понеделник / вторник ще ме прегледат

# 92
Момичета някоя ходила ли е на преглед в 30/31 седмица? Как се движат вашите мъници на килограми? Simple Smile Мен понеделник / вторник ще ме прегледат
Бях на преглед миналата седмица, т.е. 30 г.с. - 1600 г. 😊

# 93
30г.с. - 1700г при мен

# 94
Здравейте, дами! Не знаех къде да пиша и се сетих, че тук има жени с по-голям опит от мен, които могат да изкажат мнение. Снощи се озовах по спешност в болница със вилни болки в стомаха, не дълго след това започна и повръщане, но след 2ри, 3ти път нямаше какво да се повръща и излизаше само стомашен сок. Лошото е че позивите за повръщане не спряха и се почна едно напъване без успех и стягане на мускулите на корема. Другото е че ми се появи кафяво зацапване за което уж ми казаха да не се тревожа. Болките отдадоха на сраствания от стара операция на перитонит. Интересно ми е да разбера има ли други попадали в моята ситуация. Извинявам се за дългото съобщение.

# 95
Вчера 31+1 г.с. 1674 г. , а предния ден следящият ме АГ - 1700 г.
От неделя при мен е някакъв ад, постоянни контракции без болка, но ужасно и продължително втвърдяване. Много силен дискомфорт и вечер не мога да спя в никаква поза. Започнах магнезии, трябва организма да се насити и надявам се да почувствам малко облекчение. Бебето все още е напречно.

# 96
В 30-та г.с. по термин я измериха 1660гр, но казаха, че върви седмица напред и по показатели отговаря точно на 31-ва г.с.

# 97
30-та 1.900

# 98
30 седмица и 4 дни, тоест днес бяхме на трета фетална морфология. Едното бебче е 1490, а другото 1420 грама.

# 99
Миналата седмица бях на преглед, 31 гс. - 1668 гр.
Вече се сдобихме с количка, кошница и база. Дрешките пристигнаха, и дребни нещица също лека-полека купуваме. Това ме успокои до една степен.
Днес ходих и при личен да си искам изследвания за Кръвна Картина и допълнително витамини Б12, Д3. Много ми е отпаднало, нямам сили вече, вярно не съм много здрава от събота ама все пак, чак така не помня май да бях с първата бременност.

# 100
Моето бебче  в 29+6 1590 гр .
Момичета има ли някоя , която като мен все още не е обсъждала нищо за раждането с Аг-то ?
Изключвам дамите , които отдавна знаят ,че ще са секцио по някаква причина .

# 101
Аз другата седмица в 29 г.с. ще съм на трета фетална. Сякаш рано ми се струва, ама щом са казали тогава...

Още нищо не сме говорили за раждане. Чак на 31.05. ще ходим в болницата да видим родилна зала и да говорим с акушерките. Та се надявам да не ни изненада преди това Grinning

# 102
Нищо не съм говорила, (той дребоса към момента даже се е и наместил с главата на долу) само ме посъветваха да се обадя в родилното и да говоря за акушерка. Пък като се замисля и как времето напредна, съм със смесени чувства. 😬

# 103
При мен магнезия май не действа 3 х 2 го пия, спрях всичко друго което пиех. До края ще съм на фраксипарин, а за болките в кръста и коста ниско долу ( както се казва пубисната част) много боли. Лошото е че левия ми крак блокирва и немога да се движа. Притеснявам се много, защото съм съвсем сама от 10 до 13/14 влизам в болницата за кортикостероидите, за малчо, а на 24.04 докато не родя. Много киселини имам и напоследък през 3..4 дена повръщам.

# 104
В петък в 29+1 беше 1350гр. Другата седмица съм при АГ-то по ЗК, да видим за две седмици колко ще е наддала Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт