Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 517
  • 377
  •   1
Отговори
# 165
Е, това сравнение на мъж с животно е малко гадно.
Всички правим мръсотия.
Ако трябва да съм искрена, от жени такива мизерии съм виждала, че и 100 мъжа няма да ги надскочат.

# 166
  • София
Шега му се вика, Бази, шега Joy Въпреки, че като всяка шега... Има и доза истина Joy Иначе естествено, че чистотата си е до човек... И възпитание.

# 167
Е, това сравнение на мъж с животно е малко гадно.
Всички правим мръсотия.
Ако трябва да съм искрена, от жени такива мизерии съм виждала, че и 100 мъжа няма да ги надскочат.

Е, нали до предишната страница се мъчеха да ни убедят, че мъж, който чисти и мие е или жена, или хомосексуален, или по-измислен от лохнеското чудовище, или... Wink
Което, разбира се, не е вярно. Лично аз имам доста по-високо мнение за мъжкия пол като цяло, и опитът ми го потвърждава. Чак по-чистофайни от жени да са - не... Ама изобщо не са и чак толкова зле.

Разбира се, има един определен тип мъж, който винаги се опитва да внуши идеята, че напротив, всички мъже са точно толкова неспособни да пипнат нещо по домакинството, няма начин, направо неестествено е, едва ли не... Но това е, защото ако жените се светнат, че е пълно с по-свестни, кой ще ги погледне тях? Wink

# 168
  • София
Нещата не опират до някаква мъжка конспирация, че криели, че мъжете могат да готвят, перат и чистят.

Нещата опират, чисто и просто, до търсене и предлагане.

Колко висок приоритет за жените е мъжът да готви, пере и чисти?
1ви, 2ри, 3ти приоритет?

Някак не съм го виждал споменато като изискване при предварителната селекция.
Напротив, винаги се мрънка за това постфактум, след като вече са "избрали" пеперудения Джо.
Ако ходиш на пазара и избираш краставици по твърдост и дебелина, няма как да мрънкаш, че си се прибрала, без да вземеш домати. Нито краставиците са ти криви (на избора, не буквално).

# 169
Ами защо трябва да го има като отделно изискване, нещо, което всеки със средна интелигентност би трябвало сам да се сеща? А и това е нещо логично - който яде и цапа, готви и чисти. Неизбежно е. Дали ще живееш сам или с още 10 човека, това не променя факта, че всеки трябва да може да се грижи сам за себе си, а не да чака някой да му принася/отнася, ходи по дире му и пр. Всичко останало е липса на мисъл. Демек тъпота, пък аз имам изискване да е интелигентен. Т.е. автоматично отпадат тия, дето не могат да мислят логично и да правят причинно-следствени връзки.

# 170
  • София
Аз още от самото начало си търсех мъж, който може да готви и да прави масаж.

# 171
Това са базови изисквания, все едно отделно да се споменава, че трябва да пуска вода в тоалетната и да си мие ръцете еди кога си.

# 172
  • София
Ами, не знам колко по-ясно да го напиша.
Има и мъже, които не пускат водата в тоалетната. Ако такива си ги избирате, грешката е в избора, не в мъжете.

Ако най-нормалното нещо е краставиците да са прави, не дудна на кривите краставици, а си избирам прави.
Така, чрез естествен подбор и "търсене и предлагане" ще се стимулират мъжете повечко да пускат вода в тоалетната, да чистят и готвят. Щом някои не го правят, очевидно има дами, които им връзват. Не е луд, който яде баницата ...
Колкото и да не се иска на някои, свободният избор върви и с отговорност. Не е всичкото вина на избрания.

# 173
  • София
Винаги съм изисквала мъжът да участва в домакинството. Ако не желае, да изкарва достатъчно, та друг да го върши Joy

# 174
Питаш колко висок приоритет е да бъде битово самостоятелен един мъж - отворено ти е, това е основно изискване.
Мърлячите и мамините, дето си търсят жена за майчица, никога не са били каймака на популацията.

# 175
  • София
Ако беше вярно, да са отпаднали от генетичния пуул.
Явно жените ги избират.
А после, кой ми с*ра.

Правите ли разлика между изискване и пост-претенции.
Едното е дийл брейкър. Удряш го в масата на 1ва среща и няма хън-мън.
Иначе, кой ще следи за тия "базови" исисквания?! Брачната полциия!? Хайде, по-сериозно.
Други са ви приоритетите, гоните сляпата пеперуда. Е кой е крив после.
Коренът на проблема е, че някой ви е казал, че бракът е пеперуди и като следвате сляпата пеперуда всичко ще е точно. Е, излъгал ви е. Свободният избор идва с отговорност, какво си избрал.
Абсолютно аналогично е за токсични мъже, курвари, диванари, и всякакви други диванета. Въпрос на приоритети при първоначалното избиране и намеренията.

Има го и факторът "какво вие предлагате". Защото, очевидно, 6 футови, 6 цифрен доход, 6 плочкови мъже, дето готвят, чистят перат и простират, дундуркат бебета и са партньори в големи адвокатски кантори са кът и няма за всички.

# 176
Никога не се е размножавал само каймакът. И за по-нежеланите ергени обикновено се е намирала по някоя да ги вземе, въпрос на компромиси, които е била склонна да направи. Друг въпрос е дали ергенът не е продължил да намила как тия другите момци не съществуват в природата и са само женски измислици.

# 177
  • София
Ами точно.
Както няколко пъти казах, всичко е търсене и предлагане. Реципрочно, обратно търсене и предлагане.
Т.е., винаги избираш по важните си приоритети и неглижираш маловажните приоритети и правиш компромис.
От това по-честна "сделка" няма.
Ако не можеш да се "пребориш" с твоето "предлагане", каквото ти предлагаш за какъвто мъж искаш, с топ качества, включително и в простирането, си подреждаш приоритетите съобразно и си действаш. И може така да се окаже, че за теб да е по-важно да вади по 5к нето на месец, а не да простре 10 ката дрехи. Това ти си решаваш. За друга може да е обратно. Тя да вади по 5к, а да иска мъжът ѝ да простира. Свободен избор. Приоритети.
А кой какво мрънкал, дуднел и лъгал ... ирелевантно.

# 178
Липса на интелект е да се коментират като следствие от избор неща, които няма как да ги видиш, когато правиш избора. Примерно - търся интелигентен висшист, намирам, обаче се оказва, че не пуска вода след пикане. Понеже това действие е нещо, което се учи на 3-4, а не на 23-4, 33-4 или 43-4, на колкото е моят 'избраник', просто и аз бързо се преориентирам към някой друг, и той ходи да опикава другаде. Не става дума за самото не/пускане на водата пер се, а че е признак за много по-сериозни проблеми.

# 179
  • София
Добре, че е Танграта да ни обясни как сме си избирали мъжете Joy

И да, изискване. Което обаче не се тряска на първа среща (не вярвам някой нормален да ходи със списъците). Опознаваш човека, нагласите му, споделяш твоите, виждаш как ги възприема. И вече като заживеете, на терен, защото някои са големи теоретици, но кофти практици. И тогава вече разбираш наистина, дали сте мяу или чао.

Без пеперуди се избира съквартирант. А той пък после незнайно защо, очаква секс Joy

Общи условия

Активация на акаунт