Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 505
  • 377
  •   1
Отговори
# 150
За мен пък не е нормално да навреш куче в апартамент. Особено пък в сравнително малък апартамент. Животното си иска пространство, да има къде да беснее. Но всъщност който както иска да си гледа кучета, аз вкъщи няма да го правя. Няма сила на света, която да ме накара да си взема куче.

# 151
Отговор по темата:
Идеалният мъж - този, който се прибира навреме вкъщи, купува продукти, готви, мие чиниите, занимава се с децата. Оттук следва извода: идеалният мъж - това е жена.

# 152
Аз съм пораснал с куче в апартамент, буквално пораснал от сравнително малко дете до 20+ годишен, ревах като малко дете когато умря. От тогава вече не се привързвам към животни така. Имам няколко кучета в базата и 7-8 котки, всичко е на вън, хванати от улицата или дошли сами. Котките ги храним, но без други екстри, имат пълната свобода навън. Природата им е брутална, истински дребен хищник. Умни, хитри, адаптивни и своенравни. Но и брутални, намирал съм малки котета с прекършени вратлета или полуизядени, защото мъжките убиват малките, които не са техни. Тва дето го гледате по апартаментите скопено и угоено като бройлер ми е жалка картинка, нищо общо с тези на свобода.

# 153
  • София
На едно мнение сме. Като искаш брада, купуваш гребенче.

Като искаш лично куче, му осигуряваш място за живеене. Ако не искаш да е на двора, ще му построиш къща, сайван, барака, или ще го сложиш на кучешки хотел, или ще му наемеш апартамент.
Ако нямаш "мускули" за горното, явно не можеш да се справиш с гледането на животно и ще си го гледаш в ютуб или зоологическата градина.
Странно как има хора вадят вода от 10 кладенеца, как нямали били финанси и възможност за деца, стаи нямало в апартамента, за храна нямало, за лекар нямало, а за кучета не се мисли предварително, де ще спи, какво ще яде и с какви пари ще го бодат ветеринарите.
Да делиш стая с козинесто четириного, да ти лежи в леглото и дивана, изобщо не го приемам за нормално.
Животните си искат грижа, и всякакви такъми. Включително жилищно пространство. Но не за сметка на човека в него.

# 154
темата е коренно различна, но има една доказана поговорка -"който не обича животните, няма как да обича и хората".. може да ги обичаш и да не ги гледаш вкъщи, но тръгнеш ли да изтъкваш малоумни доводи "против", значи просто не ги обичаш и си егоист..
интересното е, че много хора, които гръмко заявяват, че за нищо на света не искат вкъщи животни (заради космите, хигиената, липсата на двор и т.н.) живеят в доста по-замърсена и мизерна обстановка от много такива, които имат домашни любимци вкъщи..

# 155
  • София
Аз имам астма и мога безпроблемно да усетя "мръсотията" в дом с животни.
Това, че много чистели стопаните са дъвки за баламурници. Ако ще и 8 часа на ден да чистиш, животното прави мръсно.
И не са малоумни доводите. Точно защото обичам животните, осъзнавам, че си имат необходимости, жизнен минимум.
Да гледаш животно без необходимите условия и пространство, както и финансови възможности, си е садизъм към хайванчето и крайно егоистично.
То аз и камилите обичам, ама не си паркирам 2 на терасата на 8я етаж. И ако някой го направи, изобщо няма да сметна, че обича животните.

# 156
трябва му хотел на кучето нали? Joy
може да замълчиш по темата, Тангра..личи си, че не си проявявал отговорност към друго същество и нямаш понятие от какво се нуждае едно домашно животно..

# 157
  • София
шеймене, адхоминем. Страхотен аргумент, засегнах се и отивам в ъгъла. Simple Smile Това не се ли изтърка вече. Някой още кълве ли на празни приказки?

# 158
Ами ние с моя мъж сме егоисти, да. Зиме, лете, в дъжд, в сняг - животното трябва да се разхожда, че и поне по 2 пъти на ден. Нямаме желание за това.

Запалените кучкари са ми като секта.

# 159
или трябва да му наемеш апартамент, Тангра? Joy

като не искаш да гледаш куче или животно - не гледай, егоист си добре, ама не изкарвай тия дето си ги гледат животните старателно и с любов кофти хора, за да оправдаваш егоизма си и да си повярваш, че не си единствения кофти човек... можеш да кажеш просто - не е за мен тая отговорност, няма нужда да презираш и плюеш хората, които са я поели, нали?

# 160
И ше ми разпраят на мене че нещата се променяли били, че прогрес било имало...
А то се ено и също - за кучета и котки може, за прасета - не може...

# 161
регрес има..
обобщи за кърлежите и да заключват...

# 162
Как тъй не може за прасета?
Имам предвид прасета, не мъже мизерници!

# 163
  • София
Отворете си друга тема за животните, моля. Тази е за жени и мъже.

# 164
  • София
Мъжът прави повече мръсотия от животното Joy Понякога животното е и по-податливо на обучение да ходи след себе си JoyJoyJoy Подбирайте умно Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт