Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 575
  • 377
  •   1
Отговори
# 105
  • София
То и да е умрял си е порок Joy

# 106
Е, вие нормални мъже ли искате или Свети Петър? И прекаленият светец, Богу не е драг.
А вие, нямате никакви пороци ли?
Щото аз, си живея в мир със своите.

# 107
Joy сетих се един психотерапевт като ме сваляше и ми вика "ама да знаеш колко е секси жена с пороци"
Пп. Да уточня, че не съм му била клиент Joy нали, да не си помислите нещо. Все още съм недиагностицирана Sunglasses

# 108
Joy сетих се един психотерапевт като ме сваляше и ми вика "ама да знаеш колко е секси жена с пороци"
Пп. Да уточня, че не съм му била клиент Joy нали, да не си помислите нещо. Все още съм недиагностицирана Sunglasses
Късно е, вече го помислихме. Laughing

# 109
  • София
Върви занеси една бутилка, издишай сластно цигарен дим и кажи "Не знам, Докторе..."
Ще си я получиш. Диагнозата.

# 110
Избрания на 20 - Пие, пуши, не излиза от дискотеките и харчи всичко за мотори.
Желания на 30 - Да живее здравословно, да се прибира навреме, да гледа децата и да не се развява по пътищата да си прави кефа и да троши пари, а да ходи на още една работа.
Извода на задизбирателното устройство "Как точно аз не случих в тоя живот и попаднах на идиот?!" Simple Smile

# 111
Генерално не се прави разлика между кофти характер и дребни прояви. Нещо като изискване да е висшист и изискване да е интелигентен. Липсата на първото е пренебрежима, обаче липсата на второто си е непоправим дефицит на личността.

# 112
  • София
Имам една приятелка все ги търси едни такива "чисти" - да не пият, да не пушат, спорт, здравословни. Пък те пълни кукумицини. 😁

# 113
Ммда, има нещо психарско в хора, които не пият изобщо. Мене ме плашат откровено

# 114
  • София
Аз не пия... Алкохолът не ми е вкусен... Бу Satisfied

# 115
  • София
То и да е умрял си е порок Joy

Зависи, може само да е болен от птичи грип, т.е да му е умряла патката. Laughing

# 116
Какво пък им е страшното на въздържателите?
Мен ме плашат хора, които са безразлични към животни. Забелязала съм, че такива реално не съществуват - или обичат всички животни, или ги ненавиждат с различна степен на прикритост. А на човек, който мрази животните, нещо определено му има.

# 117
Аз не харесвам самовлюбени егоисти, също и хора, които се държат лошо с околните. Дразнят ме несериозните типове, на които грам за нищо не може да се разчита. Особено ми е противна комбинацията от глупост и наглост. Има и още, но не ми се изброява.

# 118
Абе то ако питаш, никой не харесва и не ще такива такива, пък накрая ги гледаш - хвани единия, удари другия. Да се чуди човек що така.

# 119
Не е нужно да се чуди толкова тоя човек.
Особено ако е чел брадатия виц за магазина за мъже и магазина за жени.
Или с 2  думи - колкото по-малко претенции, толкова по-богат избор.

Общи условия

Активация на акаунт