Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 562
  • 377
  •   1
Отговори
# 180
  • София
99% от проблемите ИМА как да се видят.
Но пеперудата е сляпа!
Следващия избраник го покажете на баща си. Ще го разпознае, без грешка. Включително и дали пикае клекнал и дали пуска водата или пикае на шумка.

# 181
Високите доходи, социално положение и пр. по никакъв начин не противоречат на битовата самостоятелност. Да не влизам в подробности, че ще има обидени, а не е това целта.

# 182
  • София
Разкажи ни Тангра, как?

# 183
Рофлмао, направо си представих как ходя със списък, сядам на масата и питам ти! (сочейки право напред като чичо Сам) пускаш ли водата в тоалетната? Това ми е огромен дийл брейкър!
Отделно и, как да кажа, очаква се, че човек пуска водата, а не го каниш с парфюмирана картичка с дантелки по ръба да го направи.

# 184
  • София
Добре, че е Танграта да ни обясни как сме си избирали мъжете Joy

И да, изискване. Което обаче не се тряска на първа среща (не вярвам някой нормален да ходи със списъците). Опознаваш човека, нагласите му, споделяш твоите, виждаш как ги възприема. И вече като заживеете, на терен, защото някои са големи теоретици, но кофти практици. И тогава вече разбираш наистина, дали сте мяу или чао.

Без пеперуди се избира съквартирант. А той пък после незнайно защо, очаква секс Joy
Ахаа, значи започваме да търсим златната среда. Има някакъв напредък.
Разкажи ни Тангра, как?
Покажи ми на живо някой, ще ти го опиша. Иначе, аз какво ще ти обясня, ти какво ще разбереш...

Високите доходи, социално положение и пр. по никакъв начин не противоречат на битовата самостоятелност. Да не влизам в подробности, че ще има обидени, а не е това целта.
За пореден път, няма автоматична привилегия, която да ти дава да получиш избраник, който има от всичко максимум. Затова има и приоритети, класации, една се класира за едно ниво, друга за друго ниво. Се ла ви. Няма за всички.

# 185
Така де, седи ергенът и се чуди защо не е в краткия списък на момите. И вместо да се замисли върху себе си, започва да обяснява какви високи критерии имали избиращите и как трябва да свалят летвата до неговото ниско, за да може той без зор да прескочи. Вместо да положи каквото и да е усилие. Ами няма как.

# 186
Има и мъже, които не пускат водата в тоалетната. Ако такива си ги избирате, грешката е в избора, не в мъжете.

Благодаря на Танграта, че демонстрира така добре.
Ако един мъж не пуска водата в тоалетната, виновна е жената, която го е избрала. Или жената, която не го е възпитала. Или първата жена, минала по улицата отвън, например.
Виновен никога не е мъжът. Защото нещо си - нещо си - баница.

И понеже спомена дъ дженетик басейн, не че искам да те натъжавам, ама кофти истината е, че допреди съвсем, ама съвсем скоро жената не е била свободна да избира нито дали ще се омъжи, нито за кого, нито дали ще има деца. Можеш ли да си представиш?! Знам - и аз бях много изненадана, като бях на едноцифрена възраст и отгърнах първия си учебник по история. Та затова тънем в такъв качествен генетичен материал сега.

Напоследък, разбира се, не е така. Съответно, летвата бавничко се повдига от пода, където събираше прах досега... И паниката е видима Wink

# 187
  • София
Танга, измъкваш се Wink

Един ден имаме прекалено високи критерии и затова не можем да си хванем мъж, после пък са ни прекалено ниски, и затова после все не сме доволни от избора Joy Последно?

# 188
Надай се, както казват в София. Питах в една друга тема последно критериите на жените ли са твърде високи, или масата мъже не ги покрива. Никой не ми отговори.

П.п. Емма, какво е златният триъгълник на София?

# 189
  • София
Надай се, както казват в София. Питах в една друга тема последно критериите на жените ли са твърде високи, или масата мъже не ги покрива. Никой не ми отговори.

Какъвто и да е отговорът, явно решението е жените да свалят критериите, а не мъжете да си вдигнат нивото Wink И после жените да бъдат обвинени, че такива са си ги избрали Joy Логика Relieved

# 190
Не забелязвам да си дават зор да вдигнат нивото.

# 191
  • София
Зорът е в посока да не се налага да го вдигат - тоест, жените да се примирят с каквото се предлага Wink

# 192
  • София
Така де, седи ергенът и се чуди защо не е в краткия списък на момите. И вместо да се замисли върху себе си, започва да обяснява какви високи критерии имали избиращите и как трябва да свалят летвата до неговото ниско, за да може той без зор да прескочи. Вместо да положи каквото и да е усилие. Ами няма как.
Точно обратното Wink
Аз пера и простирам. Не са ме избрали, следователно това не е основен критерий. На черното - бяло.
Отново шеймене, адхоминем и анти-логични аргументи. От много отдавна не се впрягам, напротив, вашето кредибилити спада с всяко такова мнение.

Има и мъже, които не пускат водата в тоалетната. Ако такива си ги избирате, грешката е в избора, не в мъжете.

Благодаря на Танграта, че демонстрира така добре.
Ако един мъж не пуска водата в тоалетната, виновна е жената, която го е избрала. Или жената, която не го е възпитала. Или първата жена, минала по улицата отвън, например.
Виновен никога не е мъжът. Защото нещо си - нещо си - баница.

И понеже спомена дъ дженетик басейн, не че искам да те натъжавам, ама кофти истината е, че допреди съвсем, ама съвсем скоро жената не е била свободна да избира нито дали ще се омъжи, нито за кого, нито дали ще има деца. Можеш ли да си представиш?! Знам - и аз бях много изненадана, като бях на едноцифрена възраст и отгърнах първия си учебник по история. Та затова тънем в такъв качествен генетичен материал сега.

Напоследък, разбира се, не е така. Съответно, летвата бавничко се повдига от пода, където събираше прах досега... И паниката е видима Wink
Видимо е, да. Аз вой дочувам предимно от дамите. Включително и в тази тема. Мъже, оплакващи се не виждам нещо. Ама се надъхвайте с идеологически фрази, щом работи.

Танга, измъкваш се Wink

Един ден имаме прекалено високи критерии и затова не можем да си хванем мъж, после пък са ни прекалено ниски, и затова после все не сме доволни от избора Joy Последно?
Наистина за последно, защото излизам.
Критериите са мозайка. Не е само един. Тия, с 2бита клетки, дето броят до 2 няма как да проумеят, но критериите са различни. Приоритетите са различни. Едни критерии са ви високи, други критерии са ви ниски. За пореден път, пояснявам, гледайте умната кои критерии са ви високи и кои ниски. Избирайте както намерите за добре, ваша работа. Ама после не се жалвайте що точно ниските критерии са ударили на камък.

П.п. Емма, какво е златният триъгълник на София?
Повтарям отговора към Лъвица. Имате различни критерии. Едни са ви високи, други са ниски. Разберете си се вази си, кое ви е важно и си ги подредете по значимост. За критика и кусури - към арменския поп.
Човек привлича това, което е. Ако за вас няма свестни мъже, вероятността е конкуренцията да ги е отмъкнала. А тия мъже питате ли ги дали искат "с вас".

Не забелязвам да си дават зор да вдигнат нивото.
Последните 20 години виждам постоянно "вдигане" на нивото, културно, кариерно, финансово на мъжете. Е, разбира се спада мъжкарството, ама то не може от всичко. Но традиционния мъж, който печели и издържа, мие чинии, готви, простира е в пик. Има маса мъже, изкарващи 10ки пъти повече от бащите си, гледат деца, пазаруват, чистят, готвят, купуват всякакви уреди, миялни, роботи, само дето космически совалки още няма в домакинството.
От друга страна, традиционната жена е в пълно дъно. Няма традиционност вече. Вместо на 20, браковете и децата са на 40. Е, къде е стимулът на тия мъже да си "вдигат нивото"? И накъде повече?

# 193
Всичкото ги разбирам, да кажем ок- да вадя много пари, да съм битови самостоятелен и там другите изисквания квито бяха дадени. Обаче не разбирам в този случай за какво ми е жена - парите мога да си ги харча и аз, пак по жени, ама различни всяка вечер/ седмица, битовата самостоятелност нали си е имам. За кво ми е да се забърквам във сериозна връзка когато очевидно има един куп изисквания, а ползите мога да ги получа срещу много по малко инвестиция от случайни?

# 194
  • София
Аз пера и простирам. Не са ме избрали, следователно това не е основен критерий.

Това ти ли бе, Тангра?

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 11:52 от Лъвица

Общи условия

Активация на акаунт