Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 570
  • 377
  •   1
Отговори
# 210
Чист късмет си е, дали ще срещнеш читав мъж/ жена и взаимно ще си изтърпите психариите.
Нормалността е много  разтегливо понятие.
Лудостта на един, може са е привлекателна, за накой друг. Абе, важното е да срещнеш човек от твоята психиатрия.

# 211
Бръмбарите в главите и на двамата да са в синхрон ❤

# 212
  • София
Аз пера и простирам. Не са ме избрали, следователно това не е основен критерий.

Това ти ли бе, Тангра?
Според теб викам съседката, да натисне бутона на пералнята и миялната???
Противно на съвременните вярвания, не сме чак толкова схванати мъжете. Но щом някак ви стимулира самочувствието, не пречи да вярвате, че единствено жените могат да ходят опрани и да ядат в мити чинии. Ние мъжете (без жени) ядем от прасешко корито и ходим накапани и вмирисани. Тъжното е, че поне от теб очаквах, че имаш и други балони, с които да си надуваш самочувствието. Точно да опереш един мъж не е супер фактор да го впечатлиш.

Танграта, аз общувам на адекватната плоскост от 20 години с мъже, които здравият разум налага да отпратя. Не знам ти, бидейки сингъл М50+, на каква плоскост общуваш с мъже, че да ги преценяваш. Ще перефразирам предишно мое мнение, не става дума за самото чистене, гладене, завършена магистратура и други дреболии. Качеството от гледна точка личност е ниско.

Рф, а, да си дойдем на думата. Представи си сега...тоест, не си представяй, ето ме мене. Не вадя (засега) много пари, но се самоиздържам, самостоятелна съм, изглеждам добре, имам образование, акъл и умения, готвя, правя и ...други неща. Един мъж ми трябва за семейство и деца. На пазара обаче за моите 20 активни години ми се предлагат мъже с нисък доход (някои с по-нисък от моя), с малки инструменти, с ръце в четирибуквието и за капак без семейни ценности. Значи те като искат да се държа като жена - готвя, мълча, навсякъде - са мъже, обаче аз като искам да са мъже - 5+к, тристаен, 7 седалки - не може. Защо аз да си давам зор тогава? Ти ще получиш нещо срещу много по-малко вложен ресурс. Аз няма да получа ни-що, независимо какъв ресурс вкарам.
Дали съм на 50+ е ирелевантно, щото не аз се състезавам за мъж с топ качества, пере, глади, простира, готви, печели по 5к.
Хем говорите как на 35+ всичко ви е ток и сте много търсени, хем че нямало мъже за вас. Е, аз не мога да помогна на тоя дисонанс. Опитвам да осветля оттук оттам, ама като се стискат очите, няма как да прогледнете.
Никъде не съм твърдял, че има топ клас мъжове и за вас. Може да е имало, ама на около 20. Тогава къде сте спали. Ако държите да готви и пере, може пък да намерите с 2к заплата шефьорче. Няма пълно щастие. Това колко сте образовани и интелигентни е маловажно.

Аз отчитам и факторът “късмет”.
Абе, доста си е до късмет.
Принципно има и фактор късмет.
Но, ако чакаш последния влак и си се вкопчил единствено в надеждата за един гол късмет да те оправи, има голяма вероятност да чакаш на грешен коловоз.
Късметът е добавъчен фактор. Трябва си и обективни фактори. Все пак, принцът си търси Пепеляшка, не сестрите, дето били по 100 кила. А вече може и да е късмет да влезе обувчицата 36ти номер. Трябва си и късмет.
То и в тотото има късмет, ама който е добър с математиката не играе тото. Щото за някои работи трябва мнооооого късмет.

# 213
Не може да се разчита само и единствено на късмет, така е. Трябва човек да работи върху себе си, да се развива и да е достатъчно самостоятелен, да се грижи за себе си и да се харесва, за да разчита и на късмет.

# 214
Една харесваща се, щастлива жена, която умее да се грижи за себе си външно, вътрешно (за психичното си и душевно здраве), както и материално, привлича всякакви мъже – и нормални, и такива с дефицити, че и ненормалници.

# 215
Същата може и да отсява с точното сито.
Това важи и за мъжете.

# 216
Не може да се разчита само и единствено на късмет, така е.
Защо не, шансовете да улучиш тотото са 1 на 50млн, шансът да попаднеш на свестен мъж е някъде 1 на 1млн, като се има предвид населението в желана възраст ¯\_(ツ)_/¯

# 217
Поне за нещо съм съгласна с Танграта. След 35 е доста по-трудно да се срещне читав човек без деца. Щото читавите ги "вземат" още на 25-30 и излизат от пазара. След 35-40 вече читавите са такива с деца, които не са случили на читав партньор и са се развели. Да, математически, е много малка вероятността двама читави, без деца, на 35+ да се срещнат, че и да се харесат, пък и да си паснат. Ама пък.. точно това е красотата на живота.

# 218
  • София
Скрит текст:

Това ти ли бе, Тангра?
Противно на съвременните вярвания, не сме чак толкова схванати мъжете. Но щом някак ви стимулира самочувствието, не пречи да вярвате, че единствено жените могат да ходят опрани и да ядат в мити чинии. Ние мъжете (без жени) ядем от прасешко корито и ходим накапани и вмирисани. Тъжното е, че поне от теб очаквах, че имаш и други балони, с които да си надуваш самочувствието. Точно да опереш един мъж не е супер фактор да го впечатлиш.

Не, просто ми направи впечатление на фона на това:

Наистина за последно, защото излизам.
Критериите са мозайка. Не е само един. Тия, с 2бита клетки, дето броят до 2 няма как да проумеят, но критериите са различни. Приоритетите са различни. Едни критерии са ви високи, други критерии са ви ниски. За пореден път, пояснявам, гледайте умната кои критерии са ви високи и кои ниски. Избирайте както намерите за добре, ваша работа. Ама после не се жалвайте що точно ниските критерии са ударили на камък.

Викаш, критериите са мозайка, ама теб щом не са ти избрали, значи прането не е от важните Joy Или просто мозайката ти е кофти? Wink Какво викаш за 2-та бита? Явно и с опити да подбиеш интелекта на жените не става, ама ти да продължиш да опитваш Joy Чак манипулацията с това какво си очаквал от мен, все едно си ми някакъв авторитет Joy

Между другото, кои критерии на жените са високи, и кои ниски? Кажи ни как да ги калибрираме, та да започнем да печелим джакпота с такива като теб Satisfied

# 219
Рф, напротив, не ходя в автокъща с трошки. Това вие, мъжете, не можете да го разберете. Или по-скоро отказвате да го разберете, защото тогава пък ще трябва да признаете, че масово сте именно трошки. Там, дето съм аз, са 5годишни баварци и аудита, от оня тип, дето ти ги пробутват с туй една италианска баба го е карала, като ново е, което, знаеш, не е баш така.
Тангра, мъже няма за нас вече обяснихме няколко жени по няколко пъти защо. Ценностната ви система куца, пък иначе си натискайте копчета, щом ви влече.

# 220
  • София
Скрит текст:

Това ти ли бе, Тангра?

Не, просто ми направи впечатление на фона на това:

Наистина за последно, защото излизам.
Критериите са мозайка. Не е само един. Тия, с 2бита клетки, дето броят до 2 няма как да проумеят, но критериите са различни. Приоритетите са различни. Едни критерии са ви високи, други критерии са ви ниски. За пореден път, пояснявам, гледайте умната кои критерии са ви високи и кои ниски. Избирайте както намерите за добре, ваша работа. Ама после не се жалвайте що точно ниските критерии са ударили на камък.

Викаш, критериите са мозайка, ама теб щом не са ти избрали, значи прането не е от важните Joy Или просто мозайката ти е кофти? Wink Какво викаш за 2-та бита? Явно и с опити да подбиеш интелекта на жените не става, ама ти да продължиш да опитваш Joy Чак манипулацията с това какво си очаквал от мен, все едно си ми някакъв авторитет Joy

Между другото, кои критерии на жените са високи, и кои ниски? Кажи ни как да ги калибрираме, та да започнем да печелим джакпота с такива като теб Satisfied
Хахах. Отново обяснявам очевидното. Аз, с толкова много кусури, но за сметка на това пера и простирам, ако беше толкова важно, до сега да са ме забърсали. Очевидно това не е важно, затова и уцелвате мъже, които ни гладят, ни готвят, а още по-малко перат и простират.
Очевидно, високи са критериите на сляпата пеперуда. Ниски са критериите за готвенето и прането.
Вече, как да си подбирате и напасвате критериите, че да уцелите готвещи милионери с 20 санта, това нямам идея.
Е, писах, че на 20 е можело да уцелите, а сега е малко късно за критерии, ама не го четете, ако не ви отърва.
Сега трябва да се намали някой критерий (от мозайката). Ако готвенето и прането не бива да се пипат и са топ критерии, очевидно ще трябва да посегнете на пеперудата, или образованието и дохода.
Вече, има и вариант да държите всичките критерии и да чакате на "късмета", ама да няма после тема "как някои жени си набраха нормални мъже, а за мен все няма".

# 221
Нарциске ми наистина не разбирам. Във всяка втора тема твърдиш как все си попадала на мухльовци, знаем и за какви конкретни типове си задавала въпроси, сега ми говориш за някви 5 годишни баварци. Ми не го разбирам, един път да се объркаш, няколко пъти да те заблудят или излъжат, ама 20 години все да си на мухльовци или незаинтересовани, значи някъде нещо бъркаш генерално. За мен е ясно- избираш си мухльовци поради някакви причини, които после не можеш да търпиш щото са мухльовци. Не става така, или си избираш мухльо и си го търпиш да те слушка и да си го водиш, или си избираш друг типаж, който си върви със съответните предимства и недостатъци.

# 222
Поне за нещо съм съгласна с Танграта. След 35 е доста по-трудно да се срещне читав човек без деца. Щото читавите ги "вземат" още на 25-30 и излизат от пазара. След 35-40 вече читавите са такива с деца, които не са случили на читав партньор и са се развели. Да, математически, е много малка вероятността двама читави, без деца, на 35+ да се срещнат, че и да се харесат, пък и да си паснат. Ама пък.. точно това е красотата на живота.

Не зная за вас, но все по-често срещам точно описаното: жените и мъжете над 30-35 са все по-трудно да се намерят и съберат. А свестните са взети още на младини.

# 223
Е, разбира се. Моят тъй наречен съпруг винаги е намирал време да готви - поне 2 пъти седмично. Правеше му удоволствие. Чистенето беше друг въпрос...😁

Е тва е цялата тема в едно изречение.
Ако готви, що не пере?
Ако пере, що не чисти?
Ако чисти, що не глади?
Ако глади, малка му е пишката...
Стария виц за зайчето, което все е без шапка.

Рефе-то и танграта имат моя респект за това, че не се отказват да обясняват на масата бгмами (не само в тази тема), и то изобретателно, с най-разнообразни формулировки, факта, че макар за успешни отношения да са нужни двустранни компромиси, няма как да искате мъжът да направи точно тези компромиси, които вие очаквате.
Той прави други, за които вие си затваряте очите и след това се жалвате, че нямате избор от нормални. И  мъжете, които срещате, не уцелват тоалетната чиния.
Или си отваряте очите за компромисите, които мъжът прави за вас, (разбира се и той трябва да оценява вашите), или си се жалвате до пенсия. Може и след това.

# 224
Стига бе,да си почистиш опикания кенеф било компромис!? Тва на коя планета?
Имам чувството, че тука са се събрали некфи неандерталци да ни обясняват как трябвало да ходим по дире им, щото,..... що?
В краен случай си купувам вибратор и там ми приключва нуждата от мъж. /Имам дете вече/

Общи условия

Активация на акаунт