Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 532
  • 377
  •   1
Отговори
# 270
Ох, почва да ми омръзва от жените в темата. Толкова мислители се наредили да ви обяснят, да ви просветлят, да ви отворят очите - а вие пак не сте разбрали! Вече би трябвало да е кристално ясно: жените имат прекалено високи стандарти, затова да вземат да ги занижат малко - и също така, ако имат каквито и да било оплаквания от липсващото звено, до което се будят всяка сутрин в леглото, е защото имат прекалено ниски стандарти и такъв са си го избрали.
Кръстете го "Стандартите на Шрьодингер" и погледнете най-после истината в очите: виновни сте си вие. Винаги. За всичко. Че и повече.

Ето го най-доброто мнение, едновременно съвет, до момента Simple Smile
"Да си разсъждава" - за жена не е нито най-полезното, нито най-успешното откъм резултати занимание...
Trollface
Мързеливо.
Слабо и мързеливо.
Досега поне като тролеше, изглеждаше като да си вярваш. Това е вече несериозна история. Спирам да си играя с вас! Animal Rabbit

Типичен пример как дявола чете евангелието Wink

Сичкото "мъж" във форума се изредихте в темата да тролите Нарциса, какво била писала в предишни теми, какви мъже, какво не знам какво, та призивите за стоп на шеймването мисля трябва да бъдат насочени в друга посока.

Явно съм жена, защото не съм привеждал примери за писанията на конкретната девойка, а и как бих могъл, мъжката ми памет не отива по-далеч от резултатите от снощните мачове в Първа лига...
---------------
Miss Wanderlust , същото казвам и аз. Човек ако не се прежали на млади години, с времето става все по-невъзможно.

# 271
Реално, днешните мъже ,повечето не са семейно ориентирани,гледат на бързо, по леко и следващата. То с такъв  какъв избор имат жените, колкото и да си снижат критерия.
Аз например, връзки еднодневки, никога не съм имала. Имала съм самочувствието, че капацитета ми е повече и на някакви несериозници, няма как да се дам.
Това да си легнеш с някой на първата, втората среща, за мен е липса на всякакво самоуважение.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 16:49 от happy doc

# 272
На млади години не е прежалване. Прежалване е на 40+ да ти се иска младо агънце и да зачезнеш след първия 5минутен тек, а да трябва да се прежалиш сред зрели семейно ориентирани взискателни лелки, които ще те питат къв е тоя Спиди Гонзалес.

# 273
Ама в днешно време не са малко и жените, които се сещат, че искат семейство и деца на една по-зряла възраст.

# 274
  • София
Реално, днешните мъже ,повечето не са семейно ориентирани,гледат на бързо, по леко и следващата. То с такъв  какъв избор имат жените, колкото и да си снижат критерия.
Илюзията на възприятието. Не че това са днешните мъже, ами тези са видимите и активните, също и търсените.
Ако жената си сложи ясни критерии да дейтва само хора със сериозни намерения, изведнъж останалите 90% от мъжете ще станат видими, като "тъмната материя", дето се крие някъде.

То това засяга и частично съседната тема, защото ако се дейтва само на твоето ниво, а не да търсиш мъже с 2 единици отгоре, шансовете да "гледат на бързо, по леко и следващата" доста ще намалеят.
Т.е. не опира въпроса до снижаване на критерия (макар, че може да се наложи, но едва като коствена причина).
Най-важното е да дейтва със сериозни намерения, и без слепота, по възможност. Може и да се наложи снижаване на критерия, ама не това е първопричината.

Ама в днешно време не са малко и жените, които се сещат, че искат семейство и деца на една по-зряла възраст.
Точно!

# 275

Не е така. Просто масата млади мъже, не мислят за брак и деца.

# 276
  • София

И кой е казал, че трябва да са млади мъжете?

# 277
Не разбрах.
Отделно като видя думичката "трябва", смисъла на фразите след нея ми се размътва.
Да ви разкрия една истина Wink Искащите са всъщност лесни за манипулиране хора. Колкото по-силно искат, толкова по-лесно се контролират. Принцип, залегнал в политиката, търговията и къде ли не.
Някои жени допускат грешката да гледат на повечето мъже като на "силно искащи", което води до разочарования. Защото не могат да получат от "неискащите" това, което са си намислили.
Ето как рационалния, логично разсъждаващ и слабо поддаващ се на емоции мъж се превръща в "некачествен материал", лош избор и т.н. епитети, които можете и сами да допълните от последните 2-3 страници.

П.С. Не разбрах поста на Нарциса, но при такъв интерес към въпросите от темата, докато напиша отговор, 100 души се вмъкнали помежду ни Wink Simple Smile

# 278
Не знам, но съм забелязала, че на все повече жени не им се занимава със сватби и бебета и чакат да станат на една по-зряла възраст, за да действат. Дали ги мързи, дали не искат да си нарушат спокойствието - всеки с причините си.

# 279
Не разбрах.
Ето как рационалния, логично разсъждаващ и слабо поддаващ се на емоции мъж се превръща в "некачествен материал", лош избор и т.н. епитети, които можете и сами да допълните от последните 2-3 страници.

П.С. Не разбрах поста на Нарциса, но при такъв интерес към въпросите от темата, докато напиша отговор, 100 души се вмъкнали помежду ни Wink Simple Smile

Ми като е такъв, защо се занимава с жени?
Защото, точно такъв тип мъжленца, размотават и оплитат жените с години. А тя, стои и чака пръстена.

# 280
Защото, точно такъв тип мъжленца, размотават и оплитат жените с години. А тя, стои и чака пръстена.

Отново и отново същата грешка с генерализирането.
Откъде аз да знам? Пръстен не обещавам. Питай този, който ти е обещал, защо питаш мен?

# 281
Не съм съвсем съгласна. Здравият разум предполага да не раждаш веднага след прощална/абитуриентска/абсолвентска, а да поработите, напреднете и посъберете някой лев. На 28-30 е идеално време и внезапно се почва едно отлагане.
Моето лично мнение е, че много жени във връзка отлагат децата заради незрялост, съответно нежелание за деца у мъжа. А в същото време колкото по-дълго са били с него, толкова повече ги ужасява да го напуснат, защото си представят още толкова загубени години със следващия, и то ако се появи бързо нов такъв. Та седят и си чакат на настоящия да му дойде акълът.

# 282

Отново и отново същата грешка с генерализирането.
Откъде аз да знам? Пръстен не обещавам. Питай този, който ти е обещал, защо питаш мен?

Не, просто ти засягаш тоя тип мъже.
На мен,тия които са ми обещали, са ми го и дали.

# 283
..
Аз например, връзки еднодневки, никога не съм имала. Имала съм самочувствието, че капацитета ми е повече и на някакви несериозници, няма как да се дам.
Това да си легнеш с някой на първата, втората среща, за мен е липса на всякакво самоуважение.
+ 1
Аз даже съм била още по-претенциозна и са ми трябвали няколко месеца връзка преди да тръгна въобще да допусна някой до себе си. И доста време съм наблюдавала отношение, поведение и възпитание/ възгледи, преди това.

И ако този някой не може да се контролира, да не се нерви, да драматизира, да мрънка, не издържи на напрежението или да се скапва от отказите..не е за мен.

Като израснала с популярен, красив, чаровен тип Плейбой (копие на Ален Делон и Стефан Данаилов) баща, ми е ясно на какъв тип мъж/е въобще няма да обърна внимание като тези вървежните, наперените, арогантните, със спортните коли, хвалещи се със завоевания,  бройкаджииите са ми далече от взора, а камо ли да допусна връзка.

И си сложих картите на масата от началото с какво предлагам, какво очаквам, какъв ми е мирогледа за връзки/ брак/деца, какво ми е важно и какво искам в живота. Директно и без увъртания.
 Ако не му харесва или не му отърва да е с такава opinionated  жена, прав му път, аз мога и сама да бъда Simple Smile

Както и той сподели същото, видяхме дали мислим сходно, с какви възгледи бихме могли или не сме могли да се примирим и останалото е история.

На млади години не е прежалване. Прежалване е на 40+ да ти се иска младо агънце и да зачезнеш след първия 5минутен тек, а да трябва да се прежалиш сред зрели семейно ориентирани взискателни лелки, които ще те питат къв е тоя Спиди Гонзалес.
Именно.
Особено когато си била ухажвана постоянно и не си страдала от липса на внимание.

така е, но при нас примерно мм винаги е искал повече дете/деца и по-рано. Аз щях да си чакм до 32-33 години за първото Simple Smile

И кой ще иска да има деца с възрастен мъж? Има достатъчно изследвания за фертилността на жената и на мъжа и има сериозна корелация за деца със СОП при един или двама по-възрастни родители. И не само.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 18:34 от Анонимен

# 284
Мис, аз за мъжете говорех в цитирания пост. Иска им се и се сърдят, че не са предпочетени, а те самите не предлагат нищо особено.
Иначе ухажвани жени има много, на всякакви възрасти и във всякакъв размер и форма. Всяка малко по-разтропана и ококорена жена е наясно, че може да си уреди сексуалния живот до нова година с едно щракване на пръстите. Само че, както вече в поне две теми едновременно пишем няколко жени, жената иска сериозен ангажимент, а мъжът не предлага такъв. Иначе и мъже има, и на жените либидото е живо и здраво, но нямат обща точка.

Общи условия

Активация на акаунт