В началото на 2023 г. екипът на Efty даде възможност на 60 потребители на BG-Mamma да се убедят в качествата на продуктите за интимна грижа и да споделят опита и впечатленията си в специално създадена за кампанията анкета. С пълните резултати от анкетата ви запознаваме в настоящата статия.

На въпроса "Доволни ли сте от мекотата на превръзките?" 100% от отговорите са положителни.
На въпроса "Доволни ли сте от комфорта на превръзките?" 93,3% са дали най-високи оценки (73,3% от участниците в анкетата са гласували с най-високата оценка 5; 20% са оценили комфорта с оценка 4) и 6,7% с оценка 3.
По скала от 1 до 5 и въпроса "Доволни ли сте от състоянието на кожата си при употреба на превръзките (липса на раздразнения или протриване)" 80% от потребителите са гласували с най-високата оценка – 5. 20% са гласували с оценка 4.
Попитахме печелившите в кампанията дали са доволни от защитата, която осигуряват превръзките Efty. По скала от 1 до 5 – 83.3% са оценили продукта с най-високите оценки (70% от тестващите са отбелязали 5, 13,3% са гласували с 4.)
Качествата, които допадат най-много на потребителите, тествали дамските превръзки Efty, са мекота и комфорт при носене.
"Прекрасна опаковка, много меки, чувствам се отлично с тях."
"Мекотата им! Толкова меки и удобни превръзки не бях ползвала!"
"Усещане сякаш нямам превръзка. Не се усукват и слепват."
"Мекотата и естественото усещане – сякаш не нося нищо."
"Усещане за комфорт и мекота. Тънки и надеждни при носене."
90% от анкетираните са отговорили положително, че биха препоръчали превръзките на своя приятелка.
Попитахме потребителите на BG-Mamma колко е важно да се обръща внимание на менструалното здраве, в т.ч. използването на по-здравословни продукти и образоване на тема менструация. За над 93% от анкетираните е много важно.
На въпроса "Бихте ли закупи превръзки Efty?" 83,3% отговарят с най-висока степен на категоричност (50% - "Определено" и 33,3% - "По-скоро да").

На въпроса "Колко е важно за вас продуктите, които използвате при менструация, да щадят природата?" 50% са дали оценка 5; 30% – 4 и 20% са гласували с 3.

На въпроса "Използвали ли сте преди менструална чашка?" 64,7% са отговорили отрицателно.
35,3% от участниците в анкетата са отбелязали, че са използвали и преди менструална чашка по време на месечния си цикъл.
88,2% от тестерите са изключително доволни от материята на менструалните чашки Efty, както и мекотата, която предоставят(58,8% са отбелязали оценка 5, а 29,4% от анкетираните са гласували с 4.)
Въпросът "Доволни ли сте от нивото на комфорт по време на носене?" е оценен от потребителите ни по следния начин: 94,1% дават най-високите оценки (52,9% са отбелязали най-високата оценка – 5; 41,2% – 4) и 5,9% – 3.
82,4% оценяват защитата, която менструалната чашка предоставя по време на месечен цикъл, като "много висока". 11,8% са дали своя глас за "висока защита".
"Наистина останах много доволна! Досега винаги съм успявала да се изцапам, винаги се притеснявам кога ще ми свършат превръзките или тампоните. Чашката е невероятно решение!"
"Най-много ми харесва свободата, която ми дава и усещането за чистота и сухота на бельото ми!"
"Това е поредната ми менструална чашка, но с такава мекота не е била никоя от тези, които съм ползвала досега. Поставя се изключително лесно и бързо!"

На въпроса "Бихте ли закупили чашка Efty?" 100% са отговорили положително (52,9% са отговорили „да, определено“ и 47,1% са маркирали като отговор "по-скоро да". Над 88% биха препоръчали менструалната чашка Efty на своя приятелка.
Как премина кампанията във форума може да видите ТУК.
*Обобщаващата статия е изготвена от редакторския екип на BG-Mamma.