Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №3

• 46 864
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Станислав започна да ме дразни. Бива самочувствие, но при него е прекалено. Не умее да губи, агресивен и вулгарен като се ядоса. Няма нужда. На Цветомира тъпотиите отдавна не са смешни. Държат я за шоу, но не е смешно. Поне да можеше да готви...
Наталия... положението там е страшно. Адски неприятна жена! С речник на каруцар, слаби умения в кухнята, истерична и вулгарна. Вярно, че тази година женският каст е трагедия. За момента симпатизирам на Виолета от жените. И на Цанко от мъжете. Не показва големи умения в кухнята, но поне е усмихнат и не е злобен. И Мацоев е симпатичен и позитивен.

# 91
  • София
Мишленката изгоря. Той, че си е мишок и паникьор е ясно, ама да си тръгне преди Наталия и Цветомира е скандално направо, нямам думи!

Хах, каква драма в караваната. Ако Кристиан не бе съборил гюзлеметата щяха да спечелят. Лошо начало с Виолета, после се взеха в ръце ама късно. Трябваше по-рано да се обясни на Цвети какво да прави.
Браво на Иван, здраво водеше синия отбор!

Станислав към Васил:
''Искаш ли да почна да бърша с тебе тука'' 😮

Роксана и Цветомира не знаят какво е пантомима 😁

Мартин обясняваше страхотно, браво! И Мацоев пак се изяви.
Къци обаче ги унищожи. 8 от 8! Не е истина просто. Великан.

Златните ги размазаха с бухтите. Много силен стратегически ход на Кристиан, а Виолета да не знае много. Ей няма угодия за червените жени. Като иска да участва, ето го тоя все се бута. Като им дава шанс да се изявят, ето го тоя скатавка и лицемер. Тц тц тц 😣
Цвети е много зле, но като цяло всички се изложиха с бухтите. Станислав носи сурово месо, сериозно? Не го ли вижда? Сладкар пък три бухтички не може да изкара за толкова време. Вярно, че бе с Цвети ама айде сега, ако трябва сам ще ги направи поне 1 от 3-те пъти. Иначе браво, че си я взе като партньор, защото никой не я иска.
Емо и Къци отличен тандем с 5 порции! Емо пак блесна, браво. Жалко, че не участва в истинското състезание!
Шеф Ангелов се сети при 0-8 да вкара в игра Кристиан, той пак правилно отказа, няма смисъл. Много тъпа реплика от страна на шеф Ангелов с това ''Мишок'' Взел е решение, отстоява си го, много ясно!
10-2, погром и срам за червените!

Станислав няма срам. Сладкар не изкара нито една порция и обвинява другите?! Точно той като най-можещия трябваше да се предложи сам. Така или иначе щяха да ги номинират, направи ако трябва и лицемерен ход и си признай и отиди на номинация. Не мисли, първосигнален е малко. Его, его, его. Кристиан тактически го надцаква засега.

Цвети добре се държа с оранжевата престилка. Станислав обаче се изложи, като малко дете се ядосваше и заканваше.
Е, не е истина, как може Цветомира да бие Станислав, хаха.😀  Егати слабоумния сценарий вкараха тук, не е истина. Вие нас ни взехте съвсем за канарчета, Тупаревци!!! Цвети сложи парчето скумрия по дължина, изобщо не и се получи. Но видиш ли само една грешка имала. Доообреее.
Сценария бе ясен. Цвети не може да води кухнята, а и ако Станислав я води (любимия мъжкар на шефа) по-лесно ще изпъкне този, който е набелязан за гонене (в случая мечо Венчо)

Наталия е ужасна. Когато и да я изгонят, все ще е късно! Точно тя всява раздора в синия отбор. Не знам и Васил какво толкова и харесва.

Станислав с черна точка за това как пренебрегна всички останали гости без ВИП-а, хаха. Съобрази каква глупост каза ама късно.
Поредна слаба резервация и от двата отбора и отново много сеир и тъпотии. Разочарован съм.

# 92
  • София
EEe, все пак. Станислав ще готви гол Simple Smile)Занех аз ,че ще използват това тяло:) С Кристиан много се промениха нещата в червения отбор, това им е и била идеята, да махнат малко червените....

# 93
  • Другата България
Кога това, довечера ли? Пак ще пропусна....

В неделя бях в Берковица на откриването на мотосезона, все се озъртах да зърна някъде Клавдия в навалицата, но цъ. Моят познат, който преди я беше видял казва, че от тогава май я няма в града, шегуват се, че чака да я върнат при Асен.....Blush

# 94
Гледах, че беше пуснала снимка със Соня от турския ресторант, в който тя работи. Любимият ми, пък хич не съм обърнала внимание на  персонала.

# 95
Кога това, довечера ли? Пак ще пропусна....
Мдааа... 😉😎
https://nova.bg/accents/view/2023/03/28/406372/%D1%81%D1%82%D0%B … 1%87%D0%B5%D1%80/

Що ли имам усещането, че довечера няма да има изгонен...

# 96
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изложи се Станислав снощи с поничките. Не разбрах защо не си ги изпържи сам, като видя, че Цветка не може. То като се направят тестото и кремът, няма друго за вършене след това. Емо сам си ги направи момчето, Къци само му асистираше с разни дреболии.
От можещите е Станислав, но има неприятната черта все да търси вината в другите, самият той никога не е виновен и е насреща само за почестите и похвалите. Прекалено високо его.

На играта с пантомимата червените бяха трагични, направо ме беше срам да ги гледам. Къци ги би самичък.

# 97
Според мен Станислав се нервеше, защото не може да набие Цветка. Тя ги вади от кожите им. Заради нея им се карат на всичките, за всеки неин гаф, го отнася друг, а дори, когато явно се проваля, "замазват" грешките й.
На върха на езика им е да кажата на младата готвачка, какво мислят за нея.

# 98
Леле, Цветка как ги вее тия пирги над "манджите"!

# 99
Миналият път гоститУ беше при сините, днес хващам бас че ще е при червените. Дано ме изненадат, че взе да става безсмислено да се гледат половината епизоди. В понеделник пропускам караванното готвене- голяма тъпня. А ако продължават във същия дух с гостуването и вторника ще почна да пропускам до половината. Днес това грачене ,което уж трябваше да е пеене чисто ме изнерви. И сега ако червените спечелят направо другия вторник да си знам почвам да гледам в 21:00.😁

П.П." ЖДНБ, Наталия похвали Асен в синхрон.🫣

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 21:32 от Joy 05

# 100
Ох много й се издразних на Наталия...да ходи да краде от заготовките на другия отбор..

# 101
  • Другата България
На рекламите на “Сървайвър“ мернах естествено, провал на синия отбор. Joy
Хем им е ред, хем им се пада.
Утре вечер ще го гледам на запис, но сега да залагаме - Виктор?
Или Цанко, че нещо Наталия го споменаваше, на нея все някой друг ѝ е виновен, а тя самата нищо не може да направи без Васил.
Та, Виктор или Цанко. Но, по-скоро Виктор.

# 102
  • София
Супата с чесъна добре изглежда, но май няма да я пробвам.И  това с мастилото не. Баба му как ги е правила тези неща без пасатори? И баба му от къде е взимала златен прах?

# 103
  • София
Тези испански манджи хич не ми допадат.

# 104
"Мастър- класовете" са с трудност, като за деца между 12 и 16 години.😁 Изключение правеше онзи с хризантемата и фазана, но пък и там нямаше много готвене.Само , като си спомня в МШ какви трудни задачи им даваха да пресъздават и ми става смешно, какво е нивото на сегашния каст. Защо не направят " Мастър- клас " с Шеф Михалчев? Тогава да ги видя професионалистите.😁

Общи условия

Активация на акаунт