КГБ = Клуб на Готините Баби - 212

• 40 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
ПиснА ми да се занимавам с Касата. Захвърлих бумагите и къде? Разбира се при вас. И само това ми трябваше - смешката на ЯЖКА. Градско, като си подхванАла перничани, та да се прикажем и я с едън виц.

Скрит текст:
Петък вечер, квартална кръчма някъде в Перник. 5-6 развеселени мъже поливат уйкенда. Влиза техен приятел, присъединява се към компанията, люсва една голяма почти на екс и казва:
- Пичове, требе да ви кажем нещо и че ви искам акъл, ама ако може без глупости и простотии!
- Казвай, казвай! С тебе сме! - подканила го компанията.
Нашият човек люснал още една за кураж и рекъл:
- Ся, сички знаете, че съм сериозен, семеен човек, деца имам, жената си обичам, ама нá
- случи се, фанах си любовница. И тя като мене - семейство, деца, мъж. И ся не знам каква да я къдря. С жената ли да остана, да се разделим и да се сберем с любовницата ли, така ли да оставя нещата? Дайте ми акъл! Нема да ви кажем коя ми е любовницата, да не и развалим доброто име!
На масата се възцарило гробно мълчание. Мъжагите изпили по още една грозданка на екс, а един от тях с дрезгав глас съобщил:
- Яс мойта, че я пребием... За секи случай!

С удоволствие ще изчакам твоите китки. Бяха много хубави. Не знам как ги "опущих". Ти си ги зарязала, а са оцелели. Държах ги в едно северно помещение, където чистачката си държи "уредите" за чистене. И тя ги поливаше, и аз ги поливах и накрая изсъхнаха. А може би ни тя, ни аз. Като отидох да ги изнасям, бяха дали фира.
Хайде пак да подхващам документите. Не мога да разчитам на следващите почивни дни, защото в събота ще се разкрасявам ( бря, чи красУта), а в неделя пътуваме за Панагюрище. Чакам с нетърпение тези дни.

# 616
И аз имам малко свободни занимания == нищоправене и след час ще тръгваме с дружината към техния квартал. Този път съм канена на вечеря, та и аз ще гостувам за малко.

Адашке Фло, ще те търся другата седмица за информация, но по- добрия вариант е, ако не те затруднява многото писане,  разбира се, ако знаеш, да кажеш как може да стигнем до автогара Юг, от където тръгват автобусите за Панагюрище. Виждам, че е доста близо до вас, но идея си нямам как най- бързо да стигнем до там с Майчето. Впрочем, още не съм говорила и с нея дали има яснота по въпроса Simple Smile.

Айшич, това с гълъбите е много гадно.
Добре поне, че не е на терасата, но и на прозореца да го гледаш не е ОК.
Кога ше си имаш Мрънчовци? Скоро ще е сугурно, щом леглото гласите, а и ти май затова няма да идваш в Панагюрище, ако не греша.

Присъствието на дружката Яжка веднага си пролича Simple Smile.
Свежо чувство на хумор има и разведрява темичката ни.
Много е приятно, когато споделяте дори и ежедневните си  изживявания.

Оххх, пак прекъснах писането, пак се отвлякох и си загубих мислите...
Ще прощавате, че не ви споменавам повечето поименно. Тези дни ми е нещо напрегнато, а и времето не притиска.

Довечера преди лягане, ако мога пак ще дойда.
Чаф за сега.

# 617
  • София
Сега съм в почивка. Да не си помислите, че съм лентяйка и не ми се работи? Stuck Out Tongue Winking Eye Умирам за работа! Grinning
КЛЕЧИЦЕ, елате с МАЯ до метростанцията ми и ще ви закарам. Няма какво да ви го обяснявам. По-лесно ми е да ви заведа с колата до там. Договорились?

# 618
  • София
Клечи, значи голям бой ще ядеш. И защо питаш Фло за ходене с гр. транспорт? Ми тя е отличен шофьор, пердаши навсякъде, как да ти обясни. Я аз като ходеща реклама на Софиятрафик да ти обясня нагледно - вземате метрото и се возите през Люлин и през центъра. Слизате на спирка Интерпред. Излизате на изхода в ляво, срещу вас има кръстовище, на него се вижда магазин ДМ. Пресичате и тръгвате по ул. Николай Хайтов покрай ДМ, после разни други малки магазини/всичко това в дясно/ вървите все напред, в ляво е Лидл, пред него поглеждате едновременно на дясно и напред и виждате автогарата. Напиши в Гугъл бул. Самоков 54, автогара юг и ще я видиш.

# 619
  • Вила Великула
Добро утро, явно сутрешното кафе ще си го пия сама.
Вчера бях като пребита, не мога да разбера от какво така се уморих. Не ми е бил от най-интензивните дни, но явно умората се е натрупала. Вечерях и в 20,30 не издържах да стоя на стола и си легнах. Почти веднага съм задремала, после се будих, пак заспивах-абе в някаква просъница до 23,30. После съм спала до 6,30 непробудно, не знам какво беше това. След малко отлитам с коня. И се започва пак въртележката.
Хайде много усмивки днес да имате.

# 620
  • София
Добро утро мили дами!
Аз закъснявам със сутрешното кафе, но сега Пипи ме подсети.
Заповядайте, който не е пил още.
Пипи, току що гледах по Нова телевизия и подробно описваха за симптомите при някой хора, когато има магнитни бури /слънчеви изригвания. В момента сме в такъв период, който ще приключи на 30 април с 3-4 ри бала. Един от основните симптоми е нарушаване на съня и смущение при шофиране. Появяват се и други смущения при хронично болни хора.
Пожелавам на всички ни, които имат смущения от такъв характер леко да се преодоляват. Хубав ден и бъдете здрави.

# 621
Добро утрооо!
Нов ден, нова седмица, нов късмет!
Начало на седмицата, която ще завърши с мечтан и дългоочакван край - среща-гореща в Панагюрише/

Пипилотка-душичке, давай си понякога  почивчица и хич даже не чувствай вина, че от умора си заспала... Та да не си от желязо и ти си хора Simple Smile , та даже и жена при това Simple Smile. Дано скоро зора ти приключи и после да са по-урегулирани нещата ти. Ммм,  и само за разходки с кучето и котето да ни разказазваш, за гости и внуче, и за басейн и цветенца  Simple Smile.
Оправиха ли ви водата, имате вече, нали?

Айшич, виновата Simple Smile Wink Simple Smile.
Фло, беше писала. ако не бъркам, че е ходила преди още да гледа за билети, в началото още когато правехме хипотетичните планове за пътуването. Знам, че сте наблизко, ама как мога да пропусна аз върлата пешеходка:)  , радетелката за всекидневно ходене Simple Smile Wink  Simple Smile Wink.  Личи ми голямата усмивка и шеговития тон, нали?
Пък аз съм такъв шматарок безподобен, че колкото пъти съм идвала в китайския във вашия квартал, толкова пъти съм се бъркала - все съм излизала от грешния изход. Шматарок безподобен - с две думи  Simple Smile.

Оправям си колибката, оправям си мен си, после раничката с екипчето и отивам знаете къде Simple Smile. Някой беше питал как не ме мързи - мързи ме, но  на 100 % знам колко ми е необходимо - и за физиката, и за психиката, и за срещи с хора.
,, Моето тяло е моята крепост, то е единственото, което няма да ме предаде и до края ще ми служи вярно, ако се грижа за него""  - и аз се грижа, защото в този живот разчитам единствено на мене си- ни на деца, ни на мъжове и колкото по- се грижа за себе си, толкова по-пълноценно ще живея. Дай боже, когато идва края да е от раз, или поне колкото може по-бръз... И аз като Борянка ще ви кажа, не искам да тъжите за мен, не искам да ме вписвате в началото на темата, изкам песен - може по ваше желание да е, но ако искате да ме усмихнете там горе, пуснете ми Фреди Меркюри, много го харесвам...
Но до тогава има мнооого много време, поне едни 20-30 години...
А сега усмивките и да скачаме по коньовете, кой какъвто си има и ,, хей нов ден, здравей, здравей...""
Хубав ден, усмивки, мили мои Simple Smile!

# 622
  • София
Ето ме и мен. Наспах се. Тази сутрин не го играя такси, защото малката все още е болна - боли я гърлото и главата.
Пия от кафето на НИНКА НН. Благодаря ти, другарче и ви чета. Много ми е приятно, като сутрин си имам четиво от приятелки. Денят ми започва с настроение. Heart
Днес не мислех да ходя на тръстиката, но се налага - отново спешен случай. Няма как, трябва да помогна.
ПИПИ, знаеш за пролетната умора, за недостига на витамини, прибави магнитните бури, сложи шетня у дома, добави и работа по градинката и документите  и готовоооо. Погледни колко причини има да му се спи на твоето тяло. Давай му почивка, когато можеш.
КЛЕЧИЦЕ. какви са тези размисли сутрин, понеделнишки? Харесаха ми мислите ти за тялото. За "другото" няма да говорим. Ще говорим след 20 - 30 години. Stuck Out Tongue Winking Eye Разберете се с МАЯ, да отида и да ви взема билетите от Автогарата. Да не хукнете и вие.
АЙША, както винаги си права. Изобщо не познавам градския транспорт. Намерили кого да питат. Grinning
Време ми е да яхвам коня и да препускам. На кръговото при телевизионната кула има две камери - за тези, които се качват от към Радиото и за тези, които слизат надолу. Само да ме видите как чинно пълзя с 40. Изобщо не вдигам 50. Много съм примерна. Спомням си за вълка от Ну погоди, как си показваше празните джобове на преминаващите милиционери. С две думи - безгрешен съм. Та и аз така.
Хайде, бъдете живи, здрави и да ви е хубаво!

# 623
  • София
Фло, не бързай с билетите.
На тази автогара обичайно се продават от шофьора преди да тръгнат.
Няколко пъти ходих до Елин Пелин скоро и така беше и в околните бусове.
В салона има и гише, на което седи една леля и дава ключа за тоалетната срещу депозит + плащане за услугата. Нещо като касова бележка, естествено че липсва.  Като върнеш ключа артистично ти пожелава "Приятен ден" с надежда да забравиш депозита. Ама с мене удря на камък.
Продава билети май само за Велинград и то за 1 ден напред.

# 624
Ами хайде и аз да се присламча сутрешно, все пак е преди 12  Blush
Нинка, благодарско за кафенцето, това ще го пийна за следобедно Simple Smile
Клечи и на мен като на Фло, едната част от писанието ти ми хареса, оная другата - Ц. Рано е още бре, аааа Heart
Фло, ти както винаги си на бойното поле и винаги готова Heart Eyes
Пипи, по яваш бе момиче, по яваш, работа ще има и след нас, ама нас няма да ни има Kissing Heart

Момичета, вие как сте тези дни? Аз от вчера от преди обяд съм с адско главоболие, онова гадното тъпото. Пих хапове какви ли не, няма и няма. Вчера мерих кръвно - нормално, а кратуната  боли ли боли без да спира. Сега преди малко реших пак да меря кръвно и изненада - 145-90, а по принцип съм с ниско, но вчера беше нормално.... Сега съм лапнала един валидол и ще видим какво ще стане, но и колежките се олакват. Явно е от бурите.

Оставям ви и  пожелавам при вас всичко да е наред ! Чаф до после Hug

# 625
  • в сърцата на любимите ми хора
Момичета, днес имам рожден ден - ставам на кръглите 60 години! Да почерпя за мое здраве, макар и виртуално.

Днес рано-рано децата ме изненадаха с торта и кутия ръчни бонбони с надпис "Честит юбилей. Обичаме те". Подаръкът - електрическа шевна машина. И една много сладурска картичка, надписана от Алекс и Емили. Ето ни тримата, аз още спяща и леко рошава Simple Smile

Довечера сме на ресторант, да отпразнуваме празника и да почерпя за мое здраве.
Хубав и слънчев да е денят ви.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 15:47 от мамси

# 626
  • София
О, Мамси ЧРД !
Пожелавам ти много здраве, много сбъднати мечти много радост от деца, внуци и правнуци!
Бъди обичана и благословена! Наздраве!

# 627
Айде обедно да се отчета. Снощи взеха пИятеля след 8 вечерта. Аргумента, че така избягват задръстването от прибиращите се по магистрала Струма не ги спаси. Пък и имаше фасони, че малкото не е спало на обяд. Та им реших проблема от раз - в неделя в 12ч. кацат в Перник, ако съм готвила обядват, взимат си чавето и газ към София. Към 13 ч. няма задръствания, те минават през Владая и това беше оправданието. Ама БЕШЕ! Айде, тя е снаха, приемам, че не и пука аз как ще се оправям и с домакинство и себе си малко да погледна, че съм на работа...Ама синковеца? Всичките са толкова загубени, че нямам думи. Много ми е интересно как се оправят такива като тях, дето няма кой да им гледа детето за 5 минути, че София се напълни с новоизлюпени софиянци, баба и дядо на село и какво правим? При нас за 20 минути пристигат от Борово, докарват го още в петък и до неделя вечерта не им стига времето да се шматкат насам-натам. ИмА строева подготовка, сега ММ се сърди - той е меката Тодора вкъщи. Трябвало по-деликатно.Надух ви главите, ама снощи бях уморена и ядосана, та така. Малкото си тръгна с рев, не иска на г"адина. Аз си целувах бюрото днеска - бачкам, ама поне съм седнала. До нас е централния пазар на града, има много хубави сакъзи и мушката по 4 лева. Сигурно ще се натоваря след малко, та да имам занимавка и днес. А, да не забравя - ших ухото на тигърчо с "бодла", като помислиш има логика. Чао засега, влизам в среща.

# 628

Честито , Мамси ,жива и здрава да твориш красоти!
Малката те е гушнала ,баткото го дава "голям" мъж.  Да растат  и хубавеят и те.
 Ениса , моите са така ,без помощ,  като отраснаха , при другата баба за седмица, две бе най-дългото  и при нужда , сега се налага и съм аз на ред, за два дни, като пробият вече не знам,  няма накъде да бягам, но са на 8 вече и  е друго. Близнаци са , ако не знаеш.
 Ами синът напусна работа още като забременя снахата, направи си своя фирма ,трудно се работи , но е на линия - вози , прибира, гледа,  храни ,къпе , вече се къпят сами казаха, но разревах  внучката, като се учудих какво ще кажат хората като разберат ,че я храни. После ме бе яд. Да си я храни , брат и не дава ,но тя хапна супа , после не иска,  нещо не яде като за баба да радва, та той да хапне  помага.
  Снахата е на държавна работа  и се прибира късно, остава след работно време, той почти си ги отгледа и не преувеличавам, от си личи и тук ,търсят си тати. Сега тя се занимава повече с учението ,да провери каквото трябва , в ред са. Не ме бърка , още малко и  баща им ще може да работи напълно. Казвал е  ,че става нощем, докато спят като го подпре срок и  отива ,офисът е под апартамента  ,та лесно ходи. Както са се разбрали, писва им, сами, изморени са и искат  някои да ги вземе за 5 минути дето се вика , и аз така съм била ,молех се на господ , ще копая цял ден, но някой да ме отмени един ден. Със свекърва съм живяла, не е сами, мъжете не пипаха тогава деца, докато станаха  големи, ама и тогава аз съм насреща за всичко. И студенти с мен си споделяха. И пак им липсва баща им и  сега ,избягвам да го споменавам дори, че отварям рани. Рядко се случва да говорим какво би било , ако бе жив, 17 години минаха, млади бяха, .
 Някой отнася , бащата ,като няма баби на разположение.
 Права си ,не страдай, те като намерят , не се съобразяват, даденост е за тях.  Ще свикнат, детето расте ,става по-лесно. Най-лесно е да има къде да отиде ,да го гледат и те да поемат дъх  и отпуснат. Някои нямат къде и мечтаят.
 Чакам ги в петък вечер , че сина е извън София, по работа. Някои неща не могат дистанционно да станат. За кратко е , дано се справим сами за пръв път , иначе с него идват, той работи , но те се завират  и го търсят.  Казах без таблети ,набавих  и измислих занимания ,ще видим.  Искам, цяло лято даже да са тук, но не ставам. Колкото може. Малко остава да израстат още и да се оправят сами. Те и сега с таблетите край него, малко въздух има ,не е като да са на три.

# 629
  • София
Мамси,честит юбилей! Да си жива и здрава и все така усмихната и заобиколена от внучета и деца!

Аз бързам да намаля работата,но ми изпратиха още.Снощи се зачетох в една книжка и легнах към 2ч, поспах до 7ч,но изглежда ми е недостатъчно.Сега ми е заамаяно,но не мога да заспя,вероятно към 18ч ще ми се придреме.Направих си кафе и го бъркам с една златна лъжичка с гравирани пеперуди и името ми на нея.Скъп спомен ми е  и заради това кафето ми е сладко,макар и без захар.Ей така го разбърквам и ми е по-вкусно.
  Ениса,много ти е сладко внучето.Радвай се,че ти го довеждат! По-лошо е да не ти го дават.

Общи условия

Активация на акаунт