как се обръщате към свекито

• 4 758
  • 117
  •   1
Отговори
# 30
  • Петрич
Никак.В началото се опитах да  й казвах майко,беше адски трудно.После се посдърпахме и сега смятам,че не заслужава да я наричам така.

# 31
Казвам и "Мами",така се обръщат към нея всичките приятели на мъжа ми.Когато не ме чува и викам :Росееееееееееее hahaha

# 32
  • Разград-София
Абе и аз и виках на мойта отначало "мами", ама сега и куче неискам да и кажа,защото е отвратителен човек. #2gunfire

П.С.: не се лъжете от лентичката по доло , със съпруга ми сме заедно от година и половина ,а женени от 1 месец .И вярвайте ми за една година пропищях от свекърва.Няма добра свекърва!!!

# 33
Казвам й Нели и тя няма нищо против вече 10 год сме женени и сме в много добри отношения, но на свекър ми някак не ми е удобно да му кажа Добрине.

# 34
Никак. Когато искам да и кажа нещо, просто отивам до нея и и го казвам. Ако е далече и се налага да извикам, просто я чакам да дойде по-близо:)
Peace

# 35
"Мамо" и на "Вие". Вече...повече от 15 години брак. #2gunfire По дяволите! До гуша ми е дошло- слава богу че не я виждам и не я чувам. Joy Joy

# 36
  • Wonderland
Никак не й викам,ако ми потрябва нещо просто я питам.Всъщност искам да се обръщам към нея по име,но тя е със стари разбирания и няма да го приеме.Дълго време правеше намеци ,че трябвало да й казвам майко,но като разбра,че това няма как да стане се отказа.Добре,че не живеем заедно,че със  тази  липса на обръщение щеше да е много кофти.

# 37
Никак. Когато искам да и кажа нещо, просто отивам до нея и и го казвам. Ако е далече и се налага да извикам, просто я чакам да дойде по-близо:)
И аз така,абсол.по същият начин процедирам,ама понякога малко кофти се чувствам. Sad

# 38
Никак, направо я заговарям.

# 39

Peace

и аз!  Joy Joy Joy

# 40
От момента, в който се сгодихме, тя помоли да я наричам "мамо". Жената толкова много ми е помагала винаги, че и за миг не помислих да я наричам другояче. Сега я наричам чат-пат "бабенце" Simple Smile А когато ме ядоса... пак я наричам "мамо"  Confused

# 41
По име

# 42
  • Ямбол
"Майко", а на майка ми казвам "мамо". За мен разликата е голяма. Зарекла съм се един ден, ако стана свекърва да се разбера със снаха си да ми казва направо на име или както предпочита, но да не е майко и производни.

# 43
Аз се обръщам на име. Peace

# 44
Казва се Галина и всички  й казваме Гал

Общи условия

Активация на акаунт